Boka Ljusbarn - Bli fertil med laserterapi

Ett program på tolv veckor för att öka kroppens fertila förmåga och därmed chansen att bli gravid!

Flera studier i olika länder visar att LLLT, behandling med låglevellaser, ökar fertiliteten hos både män och kvinnor. Med hjälp av lasern stimuleras blodcirkulationen i reproduktionsorganen, inflammationer dämpas, ärrvävnad mjukas upp och cellernas energinivå ökar.

Vi träffas på en konsultation där vi går igenom din eller er historia och tar reda på vilka faktorer som kan inverka på just er förmåga att få barn. Därefter följer tolv veckors behandling där vi ses sammanlagt sex gånger under tiden mellan mensens första dag och ägglossning, och två gånger per vecka under resten av cykeln fram till mens.

Under våra träffar får du eller ni behandling med en PL-Touchlaser från Erchonia, vilken har hela sexton FDA-godkännanden och är helt ofarlig utan några obehagliga biverkningar. Behandlingen i sig är smärtfri. Din kropps förmåga till återhämtning och prestation ökar med hjälp av applicerad neurologi. Vi går också igenom kost, avstressningsstrategier och andra praktiska råd för att optimera chanserna till att bli gravid.

Om befruktning med konstaterad graviditet sker under programmets tolv veckor, fortsätter vi att behandla två gånger per vecka under resten av programmet med fokus på en bibehållen, hälsosam graviditet.

Priset är detsamma oavsett om det enbart är du eller om det är du och din partner som kommer för behandling. Möjlighet till delbetalning finns, hör av dig till vilja@hogalidhalsan.se om du har frågor.

Hogalidhalsan Vilja Madrid.jpg

HögalidHälsan

Vi erbjuder hälsobehandlingar på vår mottagning HögalidHälsan i Hornstull, Stockholm.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Högalidsgatan 52A
117 30 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗