1. Hem
  2. Annan Stockholm

House of Hypnosis and Health

betyg4.4 Mycket bra(11 betyg)
Västgötagränd 3, 11828, Stockholm
Välkommen till House of Hypnosis and Health! Mötesrum Söder Vid Medborgarplatsen - Västgötagränd 3
11520

Boka tjänst

Hypnosterapi

  • Hypnosterapi 60 min
    60 minuter, 600 krMer info
    Boka
  • Hypnosterapi 60 min - 3 tillfällen
    1 500 krMer info
    Boka

Parterapi

  • Relationscoach 60 min
    60 minuter, 800 krMer info
    Boka

utövare

noImage
Sten
4.4
(11 betyg)
Leg. psykoterapeut, Cert. Hypnosterapeut. Fil kand
qliro
Jag certifierades 2001 som hypnosterapeut vid ”Parsons-Fein Training institute, PFTI” i New York. Jag var ordförande i ”Svenska Föreningen för Klinisk Hypnos, SFKH” 2002 och är nu revisor i föreningen. Som person är jag nyfiken, lugn, optimistisk och social. Jag är mycket intresserad av att prata med människor och försöka förstå dem. Men också att berätta om mina egna erfarenheter – något jag tror ofta kan vara till hjälp. Jag är mycket intresserad av människans omedvetna jag och tror att alla i hög grad styrs helt eller delvis av omedvetna impulser. Intresset för att försöka hjälpa till att förbättra människors levnadsförhållanden har följt mig genom livet, först genom 15 års arbete för svensk och internationell arbetarrörelse som ekonom, internationell sekreterare och generalsekreterare och sedan som grundare och föreståndare för ett stort HVB-hem för barn i tonåren som p.g.a. sin problematik inte kunde bo hemma och inte i familjehem. Efter vidareutbildning leg. psykoterapeut.

Betyg och recensioner

4.4Mycket bra
11 betyg
Klas Å.
till Sten Lindahl
Kändes osäker

Visa mer

Carina R.
till Sten Lindahl
Fint bemötande. Känner att Sten har mycket kunskap efter bara ett första möte. Inger förtroende.

Visa mer

House of Hypnosis and Health
Tack! Detsamma!

Visa mer

Samuel S.
till Sten Lindahl
Sten är en otroligt kunnig och empatisk psykoterapeut. Med basis i vetenskap ser han till att leda in en på en positiv tankebana, får en att inse att de förgångna är just det förgångna och att man har alla möjligheter att vara lycklig med rätt metoder.

Visa mer

Sten L.
till Sten Lindahl
Bra kontakt intressant

Visa mer

Om företaget

Hej! Mitt namn är Sten Lindahl, välkommen till mig. Jag är leg psykoterapeut och lic. hypnoterapeut. Hos mig kan du boka: • Psykoterapi med hypnosteknik. • Parterapi • Vi ses på mottagningen (ej videosamtal) vid Medborgarplatsen i Sthlm i sessioner om 60 min. Antal gånger som vi ses väljer du från 1 till 4 gånger per månad. Hur jag arbetar 1. Vi börjar med att med hjälp av integrativ psykodynamisk psykoterapi göra en kartläggning om vad som har hänt dig under ditt liv från början till nu. Då kan vi förstå vad som troligen ligger bakom dina symptom. Det kan vara relativt tidiga negativa känslominnen och brister i anknytningspderioden eller senare. Det kan vara kortvariga traumatiska upplevelser i en olyckshändelse eller kanske en uppväxtmiljö präglad av nästan konstant oro och osäkerhet. 2. Konsekvenserna - symtomen - kan vara stor brist på självförtorende och självtillit som nästan inte alls påverkas av faktiska framgångar. Det kan gälla allt, även uppevelsen av att inte duga i en nära relation Allför många och för starka negativa känsloinnen finns gömda i det omedvetna - svåråtkomliga att förändra med logiskt resonemeng. Läkaren och psykiatern Milton Erickson, som arbetade i USA i mitten av 1900-talet, förändrade fullständigt synen på hypnos. Vi - du och jag - minskar effekten av de negativa och smärtsamma omedvetna känslominnena och ersätter med en mer positiv självuppfattning med hjälp av guidad hypnosmeditation. I samband med förändringsarbetet granskar vi också olika deljag som behöver få finnas och respekteras av dig.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Stängd nu
    • Mån13:00 - 19:00
    • Tis10:00 - 19:00
    • Ons10:00 - 19:00
    • Tor10:00 - 19:00
    • Fre10:00 - 20:00
    • LörStängd
    • SönStängd
  • 07369316 XXVisa nummer

  • Västgötagränd 3, 11828, Stockholm