Physiotherapy Stockholm

betyg4.9 Fantastiskt bra(56 betyg)
Eriksbergsgatan 10B, 11430, Stockholm
Vår integritetspolicy (GDPR) Vi är glada att du är kund hos oss! Därför är det viktigt att Du får veta att vi hanterar Dina uppgifter på ett tryggt och bra sätt. På vår hemsida finns möjlighet att boka behandlingstid. Uppgifterna som Du lämnar i samband med bokning hanteras av oss eller av ett externt system. Om Du vill ha hjälp med att ta bort dina uppgifter från bokningssystemet så ber vi Dig att kontakta oss via e-post så hjälper vi Dig. Dina uppgifter används endast i syfte att genomföra bokning av behandling, skicka bekräftelser via epost/sms, påminnelse, betalning och presentkort. Uppgifter som samlas in kan utgöras av namn, e-post, mobil- och telefonnummer, gatuadress, personnummer, anteckning, boknings- och betalhistorik. Vi hanterar kontaktuppgifter för att kunna utföra våra tjänster och hålla en löpande kontakt med Dig som kund. Vi hanterar Dina uppgifter med stöd av avtal eller samtycke i samband med bokning. Välkommen med Din bokning! * Finns det inga lediga tider nedan? Skicka gärna ett mail så hjälper vi Dig med Din bokning! *

Boka tjänst

  • Medicinsk Massage Behandling 80min80 minuter, 1 395 kr · Mer info
    Boka
  • Sports Massage 25min25 minuter, 790 kr · Mer info
    Boka
  • First Visit - Medicinsk Massage 80 min80 minuter, 1 295 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Marcus Tari
(56 betyg)
Medicinsk Massageterapeut
noImage
Anna Magnusson SogellLeg. Fysioterapeut OMT/MDT

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
56 betyg
till Marcus Tari
Kunnig och professionell.
till Marcus Tari
Tog sig tid att lyssna på vad jag behövde hjälp med och var noggrann i behandlingen. Efteråt kunde jag gå mer upprätt och med mindre huvudvärk!
till Marcus Tari
Engagerad. Ser på ett kroppsligt problem inte bara lokalt utan på kroppen som ett organ som består av samarbetande enheter. Känns som ett friskt sätt att se på kroppen. Mycket nöjd.
till Marcus Tari
It was great experience.

Om företaget

På Physiotherapy Stockholm erbjuder vi fysioterapi, personlig träning, pre/postnatal träning, pilates och massage i våra exklusiva lokaler centralt belägna på Östermalm. Vi kan hjälpa dig med allt från att komma igång med din träning till att se över ditt nuvarande träningsupplägg. Vi erbjuder även specifik träning för gravida och nyblivna mammor, rehabilitering av diastasis recti samt träning i mindre grupp. Ring eller besök vår hemsida för att få veta mer om våra olika träningsformer. Physiotherapy Stockholm är ett privat alternativ till landstinget. Högkostnadskort gäller inte.

Bilder