Vad vill du boka?

"Tack vare min träning med Anna blev jag av med en svår kronisk ryggvärk som läkare och andra sjukgymnaster trodde jag skulle få ha resten av livet. Värken var handikappande och jag kunde endast sitta 15 minuter i taget när jag började hos Anna. Idag är jag helt bra och tränar yoga och styrketräning utan några som helst problem! Rena miraklet!"


"Annas PT timmar med mig är ovärderliga, hon har en fingertoppskänsla för min kropps behov som gör att träningen leder mig sakta men säkert mot ett starkare jag. Litar fullständigt på hennes omdöme och vill inte missa en enda gång."


"I started getting treatments from Marcus in December 2012 because of a blockade in the lumbar area of the back. Marcus is really good with softening the muscles and helping you with your injury and giving advice about how to deal with it in the everyday life. I'm now getting weekly treatments to loosen up my back but also to prevent injuries. I highly recommend Marcus' treatments to everybody with a very physical life."

* Finns inga lediga tider nedan? Skicka gärna ett mail så hjälper vi dig! *

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage

En skön och djupgående behandling vilket minskar spänningar och hjälper till att lindra smärta. Eller en mer specifik behandling and som kan förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar.
För dig som behöver en längre och mer djupgående massage eller mer specifik hitta ett långvarigt problem i rörelseapparaten. Behandlingen består av gnidningar, knådningar och töjningar, av lokala muskler vilket minskar dessa spänningar och hjälper till att lindra smärta samt förebygga skador.
Perfekt för dig som har begränsad tid och behöver mer fokuserad av specifik muskelgrupp eller hjälp med töjning eller bli av med kramp.
Perfekt att ta efter eller innan träning.

Pre/Postnatal Träning

Denna klass ger dig en säker och genomgående träning samtidigt som den tar hänsyn till de fysiska förändringarna som sker under graviditeten! Övningarna anpassas utefter de olika trimesterna och enskilda fysiska behov. Särskild fokus läggs på att aktivera och stärka bäckenbottenmuskulaturen och de djupa bål- och andningsmusklerna inför förlossning. Allmän styrka, hållning och balans ingår även i träningen.
Ett säkert och effektivt sätt för dig att stärka kroppen och återinföra träning efter graviditet! Denna grupp lämpar sig till dig som är nybliven mamma (6v-6 mån) samt dig som har kvarstående besvär (6 mån+) i bäcken/rygg, fogar, skador i bäckenbotten, separation av magmuskler och diastas recti med mera. Särskilt anpassade pilatesövningar riktar sig mot att förbättra hållningen, stärka bäckenbottenmuskulaturen, öka bäckenstabiliteten samt minksa och läka separation av magmusklerna. Träningen baseras på beprövade principer från The Center for Women's Fitness © Pre/Post-Natal Exercise/Pilates Specialist TM program och leds av en certifierad pre/postnatal träningsspecialist. Instruktionsspråk är engelska.

Sjukgymnastik

Denna grupp är för dig som har ont i-, skadat- eller opererat knäna, eller som vill förebygga skador. Fokus är på att stärka hela 'kedjan', från höften ner till fotleden. Träningen består av funktionella och traditionella styrkeövningar kombinerat med bålstabilitet, koordination och balans. Alla övningar är såklart anpassade för att ge en komplett och grundlig träning som stärker och stabiliserar knälederna.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Physiotherapy Stockholm

På Physiotherapy Stockholm erbjuder vi fysioterapi/sjukgymnastik, rehabilitering, personlig träning, kostrådgivning och massage i våra exklusiva lokaler centralt belägna på Östermalm. Vi har inga kötider och kan ta emot akutbesök inom 24 timmar.

Vi kan hjälpa dig med allt från att komma igång med din träning till att se över ditt nuvarande tränings- och kostupplägg. Vi erbjuder även specifik träning för gravida och nyblivna mammor samt träning i mindre grupp. All träning sker i privat miljö, där det aldrig finns fler än två personer närvarande vid samma tillfälle i lokalen. Ring eller besök vår hemsida för att få veta mer om våra olika träningsformer.

Physiotherapy Stockholm är ett privat alternativ till landstinget. Högkostnadskort gäller inte.

Telefon +46 709 611 549
Webbsida
E-post
Öppettider må–fr: 08.00–17.00
lö: vid överenskommelse
sö: vid överenskommelse
Adress
Eriksbergsgatan 10B
11430 Stockholm
Östermalm