Vad vill du boka?

Vår integritetspolicy (GDPR)
Vi är glada att du är kund hos oss! Därför är det viktigt att Du får veta att vi hanterar Dina uppgifter på ett tryggt och bra sätt. 

På vår hemsida finns möjlighet att boka behandlingstid. Uppgifterna som Du lämnar i samband med bokning hanteras av oss eller av ett externt system. Om Du vill ha hjälp med att ta bort dina uppgifter från bokningssystemet så ber vi Dig att kontakta oss via e-post så hjälper vi Dig. Dina uppgifter används endast i syfte att genomföra bokning av behandling, skicka bekräftelser via epost/sms, påminnelse, betalning och presentkort.

Uppgifter som samlas in kan utgöras av namn, e-post, mobil- och telefonnummer, gatuadress, personnummer, anteckning, boknings- och betalhistorik. Vi hanterar kontaktuppgifter för att kunna utföra våra tjänster och hålla en löpande kontakt med Dig som kund. Vi hanterar Dina uppgifter med stöd av avtal eller samtycke i samband med bokning.

Välkommen med Din bokning!


* Finns det inga lediga tider nedan? Skicka gärna ett mail så hjälper vi Dig med Din bokning! *

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fysioterapi

Behandling av akuta besvär, bokning sker samma dag som behandling.

Massage

Djupgående behandling vilket minskar spänningar. hjälper till att lindra smärta och få ordning på rörelseapparatens funktioner.
Mer specifik behandling som kan förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar.

För dig som behöver en längre och mer djupgående behandling där vi mer specifikt kan hitta ett långvarigt problem i rörelseapparaten. Behandlingen består av olika manuella behandlingstekniker de lokala muskler vilket kan ligga till grunden för de problem du söker för.
En skön och djupgående behandling vilket minskar spänningar och hjälper till att lindra smärta. Eller en mer specifik behandling and som kan förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar.
För dig som behöver en längre och mer djupgående massage eller mer specifik hitta ett långvarigt problem i rörelseapparaten. Behandlingen består av gnidningar, knådningar och töjningar, av lokala muskler vilket minskar dessa spänningar och hjälper till att lindra smärta samt förebygga skador.
Perfekt för dig som har begränsad tid och behöver mer fokuserad av specifik muskelgrupp eller hjälp med töjning eller bli av med kramp.
Perfekt att ta efter eller innan träning.
Rabatterat pris för Studerande med CSN samt Dansare som genomgår eller genomgått giltig utbildning.

Gruppträning

Denna grupp lämpar sig till dig som är nybörjare eller som har besvär från rygg eller nacke. Mycket fokus läggs på korrekt utförande av teknik och andning samtidigt som du stabiliserar i rygg- och bålmuskulaturen.10 tillfällen med kursstart 3:e september 2018. Instrueras på engelska.
Denna klass ger dig en säker och genomgående träning samtidigt som den tar hänsyn till de fysiska förändringarna som sker under graviditeten! Övningarna anpassas utefter de olika trimesterna och enskilda fysiska behov. Särskild fokus läggs på att aktivera och stärka bäckenbottenmuskulaturen och de djupa bål- och andningsmusklerna inför förlossning. Allmän styrka, hållning och balans ingår även i träningen.
Ett säkert och effektivt sätt för dig att stärka kroppen och återinföra träning efter graviditet! Denna grupp lämpar sig till dig som är nybliven mamma (6v-6 mån) samt dig som har kvarstående besvär (6 mån+) i bäcken/rygg, fogar, skador i bäckenbotten, separation av magmuskler och diastas recti med mera. Särskilt anpassade pilatesövningar riktar sig mot att förbättra hållningen, stärka bäckenbottenmuskulaturen, öka bäckenstabiliteten samt minksa och läka separation av magmusklerna. Träningen baseras på beprövade principer från The Center for Women's Fitness © Pre/Post-Natal Exercise/Pilates Specialist TM program och leds av en certifierad pre/postnatal träningsspecialist. Instruktionsspråk är engelska.
Denna grupp är för dig som har ont i-, skadat- eller opererat knäna, eller som vill förebygga skador. Fokus är på att stärka hela 'kedjan', från höften ner till fotleden. Träningen består av funktionella och traditionella styrkeövningar kombinerat med bålstabilitet, koordination och balans. Alla övningar är såklart anpassade för att ge en komplett och grundlig träning som stärker och stabiliserar knälederna.
Priset är per person, max 3 personer vid samma tillfälle.

Gör träningen roligare genom att träna tillsammans med din partner, sonen/dottern eller bästa kompisarna! Vi utformar träningen efter dagens behag och blandar allt från konditionsträning till styrketräning för en rolig och gemensam upplevelse.
För dig som är i dina bästa år och vill blanda det aktiva med det sociala! Träningen utformas efter er egna önskemål - allt ifrån att förbättra golfsvängen till att öka rörlighet och orka vardagen lite bättre. En skonsam blandning av smidighet, styrka och balans i vardagen!

Priset är 450 kr per person, max 3 personer vid samma tillfälle.

Hatha Yoga

Vi erbjuder Hatha yoga i små grupper för att kunna ge en sån privat och personlig träningsupplevelse som möjligt. Varje grupp består av upp till 8 personer och leds av certifierad yogainstruktör. Hatha yogan tar dig igenom olika kroppspositioner för att öka smidighet och styrka. Särskild fokus läggs på att utföra positionen med korrekt teknik i samband med andning och meditation. Passar alla åldrar, män liksom kvinnor!

*Sommarerbjudande!
Sommarpris 150 kr per person till och med den 31:a augusti 2018! Därefter ordinarie pris 220 kr / pp.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Physiotherapy Stockholm


På Physiotherapy Stockholm erbjuder vi fysioterapi, personlig träning, pre/postnatal träning, yoga, pilates och massage i våra exklusiva lokaler centralt belägna på Östermalm. Vi har inga kötider och kan ta emot akutbesök inom 24 timmar.

Vi kan hjälpa dig med allt från att komma igång med din träning till att se över ditt nuvarande träningsupplägg. Vi erbjuder även specifik träning för gravida och nyblivna mammor, rehabilitering av diastasis recti samt träning i mindre grupp. Ring eller besök vår hemsida för att få veta mer om våra olika träningsformer.

Physiotherapy Stockholm är ett privat alternativ till landstinget. Högkostnadskort gäller inte.

Telefon +46 709 611 549
Webbsida
E-post
Öppettider må–fr: 08.00–17.00
lö: vid överenskommelse
sö: vid överenskommelse
Adress
Eriksbergsgatan 10B
11430 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗