Boka Regndroppsmassage 90 min , 625,00 kr

Kallas även för regndroppstekniken, regndroppsbehandling eller Raindrop Technique.

Tekniken är ett samspel mellan användandet av eteriska oljor från Young Living och reflexologi. Regndroppstekniken är både en kraftfull och mjuk behandlingsform.
De 9 oljor som ingår i massagen är bl a virus- och bakteriedödande och även antibakteriella och därmed effektiva mot exempelvis infektioner i kroppens vävnader.
Oljorna är: Valor, Oregano, Timjan, Basilika, Cypress, Vintergröna, Mejram, Pepparmynta och Aroma Siez.

Tekniken Vita Flex är en sorts akupressur och är ett komplett vetenskapligt system av punkter som frigör läkande energier inom oss. Det är en grundteknik i Regndroppsmassagen och betyder ”vitality through the reflexes”.

Jag kommer först att jobba med Vita Flex-zonen för tjocktarmen på insida underben och ryggradens Vita Flex-zon i hålfoten, sköldkörteln och hjärnan på stortån.
Därefter droppas oljorna över ryggen och masseras in med fjäderstrykningar, en form av taktil effleurage. Masserar även tillhörande grepp i ett speciellt schema.

CA6DA4B8-239B-466A-91CC-647EB743BE33.jpg

Lottas Livsanda

Välkommen till Lottas Livsanda!

Det jag vill förmedla till dig som kund och medmänniska är frid i kropp och sinne, tillit till livet och kärleken, oavsett vilken behandling ni väljer.

2021 kommer jag att fira 20-årsjubileum som terapeut och jag har haft min verksamhet sedan 2007.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tidsbokning gäller.
Adress
Reginagatan 15
531 43 Lidköping
Gamla Staden
Öppna i Google Maps 🗗