Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Fransförlängning Monster Lashes (SYNTET)

Detta gäller för alla nya kunder som vill ha ett nytt set klassiska syntetfransar. Vi sätter ca 75-100 fransar på varje öga.
Vi skalar av och fyller på så många fransar vi hinner under utsatt tid. En liten påfyllning rekommenderas dig som väljer att komma ofta eller dig som tappat få fransar. Du bör ha mer än hälften av dina syntetfransar kvar.
Vi skalar av och fyller på så många fransar vi hinner under utsatt tid. Rekommenderas dig som vill fylla på fransarna efter 2-3 vk. Du bör ha hälften av dina syntetfransar kvar för att få ett så fylligt resultat som möjligt. Om du bara skulle ha 4-5 fransar kvar på varje öga, debiterar vi för ett nytt set fransar.
För dig som vill fylla på fransarna efter ca 3-4 vk. Vi skalar av och fyller så mycket vi hinner under utsatt tid.
OBS! Gäller ej som Nytt set fransar
Vi fyller på så mycket fransar vi kan på 30 min. Vi skalar ej utan fyller i glapp. Gäller ej som ett första besök hos oss.

Fransförlängning Monster Lashes (SILKE)

Silkesfransarna är liksom syntetfransarna också gjorda av syntet, men är av en högre kvalitet än vanliga syntetfransar. Silkesfransarna är lättare, mjukare och mer elastiska. Vi sätter ca 75-100 fransar på varje öga.
Vi skalar av och fyller på så många fransar vi hinner under utsatt tid. En liten påfyllning rekommenderas dig som väljer att komma ofta eller dig som tappat få fransar. Du bör ha mer än hälften av dina silkesfransar kvar.​
Vi skalar av och fyller på så många fransar vi hinner under utsatt tid. Rekommenderas dig som vill fylla på fransarna efter 2-3 vk. Du bör ha hälften av dina silkesfransar kvar för att få ett så fylligt resultat som möjligt. Om du bara skulle ha 4-5 fransar kvar på varje öga, debiterar vi för ett nytt set fransar.
För dig som vill fylla på fransarna efter ca 3-4 vk. Vi skalar av och fyller så mycket vi hinner under utsatt tid.
OBS! Gäller ej som Nytt set fransar
Vi fyller på så mycket fransar vi kan på 30 min. Vi skalar ej utan fyller i glapp. Gäller ej som ett första besök hos oss.

Mixfransar - Singel & Volymfransar

Vi mixar singel och volymfransar. Halva tiden lägger vi singelfransar och resten av tiden volymfransar. Att blanda singelfransar och volymfransar går mycket bra. Perfekt för dig som vill ha lite mer effekt!
Vi skalar av och fyller på så mycket vi hinner på utsatt tid. Har du tappat mer än hälften av dina mixade fransar rekommenderas en stor påfyllning
Vi skalar av och fyller på så mycket vi hinner under utsatt tid. Du bör ha mer än hälften kvar av dina mixfransar för att få ett så fylligt resultat som möjligt.

Prova på en fransförlängning

Prova på en fransförlängning, är för dig som gått och funderat på att testa en ögonfransförlängning. Behandlingen tar ca 60 min och vi sätter ca 35-40 syntetfransar på varje öga. En vanlig ögonfransförlängning tar ca 120 min varvid vi sätter ca 75-100 fransar per öga. Den här ögonfransförlängningen ger ett lite mer naturligare resultat.

Borttagning av fransar

Om du som kund har varit på en annan salong och gjort din fransförlängning ber vi dig att först gå dit och be dom att ta bort dina syntet/silkesfransar. Olika salonger använder sig av olika produkter. Går inte detta är du naturligtvis välkommen till oss!

Monster Lashes

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Hagagatan 5
113 48 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗