Naprapatstudion Ida Anstey Naprapati och Rehab

betyg4.9 Fantastiskt bra(38 betyg)
Sankt Eriksgatan 68, 113 20, Stockholm
Finns det ingen ledig tid som passar? Kontakta mig på sms eller mail och skriv vilken dag och ungefärlig tid du önskar så skriver jag upp dig på min avbokningslista. Blir den tiden ledig så kontaktar jag dig. Välkommen till oss på Naprapatstudion! Kliniken är belägen i salong House of Lashes lokaler vid Sankt Eriksplan i Vasastan, i centrala Stockholm. Du ska inte behöva ha ont i onödan! Vi hjälper dig med muskel- & ledrelaterade besvär. Vi tycker om att hjälpa människor och strävar alltid efter att se helheten när vi letar efter orsaken till dina besvär. Därefter ger vi dig rätt behandling och verktyg till att bli besvärsfri. Vi erbjuder naprapatbehandling, massage, Maternity health by MammaMage och rehabilitering. Kliniken drivs av mig Leg. Naprapat Ida Anstey (Ida Anstey Naprapati och Rehab) samt min kollega Leg. Naprapat Sandra Almgren. Vi är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet. Länk till Sandras bokningssida: http://naprapatstudionsandraalmgren.bokadirekt.se OBS! Tider som bokas på helgdagar (lördagar samt röda dagar) kostar 100 kr extra utöver ordinarie pris. Angående COVID-19: Vi använder munskydd och visir under din behandling. På grund av de nya restriktionerna om användning av munskydd inomhus så ber vi dig att ta med ett till din behandling om du har. Annars får du ett av oss. Har du minsta förkylningssymptom så som halsont, snuva, nästäppa, trötthet, feber, andningsbesvär, hosta, lukt- och smakbortfall så får du inte komma på behandling förrän du varit symptomfri i minst 2 dygn. Detta gäller även om du har antikroppar eller är vaccinerad. Har du förkylningssymptom måste du avboka din behandling oavsett om avbokningsmarginalen på 24 h passerat eller inte. Kontakta oss via telefon eller mail så hjälper vi dig att boka av din tid. Du som har en konstaterad COVID 19- infektion ska stanna hemma i minst sju dagar efter att du insjuknade, du ska även ha varit feberfri i två dagar och tydligt känna dig bättre. Har du nyligen träffat någon som du misstänker har Covid-19 så måste du vänta 14 dagar med att boka tid. Har du rest utomlands måste du vänta minst 7 dagar innan du kommer på behandling. Vi rekommenderar er som tillhör en riskgrupp att avstå från behandling i nuläget. Detta är för både er patienters och vår egen säkerhet då vi arbetar nära inpå människor varje dag och virus därmed lätt kan spridas vidare. Vänligen respektera detta! Betalning sker med Swish eller kort. Varmt välkommen!

Boka tjänst

Naprapati

 • Naprapatbehandling40 minuter, 630 kr · Mer info
  Boka
 • Förlängd Naprapatbehandling60 minuter, 960 kr · Mer info
  Boka
 • Rabatterad Naprapatbehandling/ Behandlande massage (ungdom, student, pensionär)40 minuter, 580 kr · Mer info
  Boka
 • Behandlande massage40 minuter, 630 kr · Mer info
  Boka

Friskvård

 • Friskvårdande massage40 minuter, 790 kr · Mer info
  Boka

Maternity health by MammaMage

 • MammaMage rehab40 minuter, 580 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Ida Anstey
(38 betyg)
Leg. Naprapat

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
38 betyg
till Ida Anstey
Mycket grundlig genomgång av mina besvär. Vänligt och professionellt bemötande. Trevligt och välordnat behandlingsrum. Känner att jag är i trygga händer och lämnar besöket glad och vid gott mod.
till Ida Anstey
Ida är helt fantastiskt!
till Ida Anstey
Får alltid super bra hjälp av Ida
till Ida Anstey
Grymt duktig som alltid.

Om företaget

Ida Anstey ▪Leg. Naprapat ▪Utbildad tränare inom Maternity health by MammaMage Jag har arbetat som naprapat sedan 2013 då jag tog examen från Naprapathögskolan i Stockholm. Jag är även vidareutbildad inom dry needling och MammaMageträning. Under åren som verksam naprapat har jag arbetat mycket med framför allt dansare, gymnaster och löpare och jag har därmed bildat mig en stor kunskap och erfarenhet om skador och smärtproblematik hos denna kategori av idrottare. Jag gjorde en klinisk studie på löpare med skador och smärtproblematik i höft, ben, knän och fötter som examensarbete på Naprapathögskolan 2013. Jag har ett stort intresse för behandling och rehabilitering av idrottsrelaterade skador i allmänhet då jag själv idrottat under hela mitt liv. Jag har bakgrund inom dans, simning, fotboll och ridsport. Utöver mitt kliniska arbete som naprapat arbetade jag även under 2017 och 2018 som handledare till naprapatstudenterna på Naprapathögskolans skolklinik. Utöver idrottsskador har jag stor erfarenhet av att behandla smärtproblematik i rygg och nacke samt huvudvärk som inte är ovanligt att drabbas av om man har stillasittande kontorsarbete samt upplever stress. Innan jag startade upp Naprapatstudion tillsammans med min kollega så arbetade jag i flera år på naprapatkliniken Fysiokoncept Odenplan.

Bilder