Vad vill du boka?

Välkommen till oss på Naprapatstudion! 

Kliniken är belägen i salong House of Lashes lokaler vid Sankt Eriksplan i Vasastan, centralt i Stockholm.

Du ska inte behöva ha ont i onödan! Vi hjälper dig med muskel- & ledrelaterade besvär. Vi tycker om att hjälpa människor och strävar alltid efter att se helheten när vi letar efter orsaken till dina besvär. Därefter ger vi dig rätt behandling och verktyg till att bli besvärsfri. Vi erbjuder naprapatbehandling, massage, cert. mammamageträning och rehabilitering.

Kliniken drivs av mig Leg. Naprapat Ida Anstey (fd Persson)  (Ida Anstey Naprapati och Rehab) samt min kollega Leg. Naprapat Sandra Almgren.

Länk till Sandras bokningssida: http://naprapatstudionsandraalmgren.bokadirekt.se


OBS! Tider som bokas på helgdagar (lördagar samt röda dagar) kostar 100 kr extra utöver ordinarie pris.


Finns det ingen ledig tid som passar? Kontakta mig på sms eller mail och skriv vilken dag och ungefärlig tid du önskar så skriver jag upp dig på min avbokningslista. Blir den tiden ledig så kontaktar jag dig.


På måndagar och tisdagar mellan klockan 09.00-15.30 kan det ibland vistas en hund i lokalen (ej i behandlingsrummet). 


På grund av risken för smittspridning av Coronaviruset så måste vi be er att vänta 14 dagar (inkubationstid) med att boka behandling om ni nyligen rest utomlands, oavsett om du varit i ett riskområde för Coronaviruset eller inte. Samma gäller om du träffat någon som blivit smittad. Detta är för både er patienters och vår egen säkerhet då vi arbetar så nära inpå människor och att viruset därmed lätt kan spridas vidare. Har du de minsta förkylningssymptom eller känner dig sjuk på annat sätt måste du avboka din tid, oavsett om tiden för våra avbokningsregler (24 h) passerat eller inte. Om du varit sjuk eller förkyld måste du ha varit helt symptomfri i minst 2 dygn innan du kan komma hit.

Vänligen respektera detta!


Betalning sker med Swish eller kort. 

Varmt välkommen!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Naprapati

Undersökning, diagnostisering och därefter adekvat behandling för just ditt besvär. Behandlingen kan bestå av justering av leder, mjukdelsbehandling samt rehab/hemövningar. Du får även en rimlig prognos för ditt tillfrisknande.
För dig som söker för flera besvär, eller ett mer komplicerat besvär som kräver mer undersökning. Kan även passa dig som vill ha längre behandlingstid.
Denna tjänst kan du boka om du är ungdom, student eller pensionär. Gäller Naprapatbehandling och Behandlande massage. Skriv i noteringen vilken typ av behandling som önskas.
En massagebehandling för dig som har smärta eller annat specifikt besvär. En mer djupgående och tuffare massagebehandling som även innefattar triggerpunktsbehandling och en del naprapatiska inslag. Vi fokuserar på ett eller flera specifika områden där du har besvär och smärta. Du kan även få tips på hemövningar och en lättare undersökning. Du kan INTE nyttja ditt friskvårdsbidrag till denna form av massage då denna behandling innefattar vissa naprapatiska inslag. Om du vill ha en avslappnande massage rekommenderar jag dig att boka tjänsten "friskvårdande massage" istället.

Friskvård

Massage där du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag. Mjukare, men djupgående massage för avslappning. Även en effektiv behandling för att förebygga besvär i rörelseapparaten.

Rehabilitering Naprapat

För dig som behöver hjälp med rehabövningar för att bli fri från smärta eller för att komma tillbaka efter en skada. Du får ett individanpassat rehabprogram med övningar att göra hemma eller på gymmet.
För dig som fått besvär med magmuskulatur, bäckenbotten eller rygg efter graviditet. Här får du en omfattande undersökning av din mage och eventuell diastas (delning av magmuskulaturen). Du får individuella hemövningar och adekvat hjälp till att hitta kontakt och styrka i djup stabiliserande muskulatur. Passar både dig som varit gravid nyligen eller för flera år sedan. Du kan INTE utnyttja denna tjänst på ditt friskvårdsbidrag.

Naprapatstudion Ida Anstey Naprapati och Rehab

Ida Anstey (fd Persson) Leg. Naprapat och Cert. MammaMagetränare.

Jag har arbetat som naprapat sedan 2013 då jag tog examen från Naprapathögskolan i Stockholm. Jag är även vidareutbildad inom dry needling och MammaMageträning.

Under åren som verksam naprapat har jag arbetat mycket med framför allt dansare, gymnaster och löpare och jag har därmed bildat mig en stor kunskap och erfarenhet om skador och smärtproblematik hos denna kategori av idrottare. Jag gjorde en klinisk studie på löpare med skador och smärtproblematik i höft, ben, knän och fötter som examensarbete på Naprapathögskolan 2013.

Jag har ett stort intresse för behandling och rehabilitering av idrottsrelaterade skador i allmänhet då jag själv idrottat under hela mitt liv. Jag har bakgrund inom dans, simning, fotboll och ridsport. Utöver mitt kliniska arbete som naprapat arbetade jag även under 2017 och 2018 som handledare till naprapatstudenterna på Naprapathögskolans skolklinik. För tillfället är jag handledare för två stycken naprapatstudenter som skriver sin C-uppsats på Naprapathögskolan.

Utöver idrottsskador har jag stor erfarenhet av att behandla smärtproblematik i rygg och nacke samt huvudvärk som inte är ovanligt att drabbas av om man har stillasittande kontorsarbete samt upplever stress.

Innan jag startade upp Naprapatstudion tillsammans med min kollega så arbetade jag i flera år på naprapatkliniken Fysiokoncept Odenplan.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Sankt Eriksgatan 68
113 20 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗