Naprapatstudion Ida Anstey Naprapati och Rehab

betyg4.9 Fantastiskt bra(34 betyg)
Sankt Eriksgatan 68, 113 20, Stockholm
Just nu är jag föräldraledig. Jag är öppen för bokning igen från och med mars 2021. Under denna tid hänvisar jag till min kollega Sandra Almgren för tidsbokning. Länk till Sandras bokningssida: http://naprapatstudionsandraalmgren.bokadirekt.se

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Ida Anstey (fd Persson)
(34 betyg)
Leg. Naprapat

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
34 betyg
Får alltid super bra hjälp av Ida
Grymt duktig som alltid.
Ida vet var problemet finns när jag kommer till henne. Hon frågar inte har du ont " här" hon knäcker o pressar och trycker o problem och spänningarna försvinner. Sist hade jag bokat 80 min det var underbart!
Noggrann undersökning och bra behandling.

Om företaget

Ida Anstey (fd Persson) Leg. Naprapat och Cert. MammaMagetränare. Jag har arbetat som naprapat sedan 2013 då jag tog examen från Naprapathögskolan i Stockholm. Jag är även vidareutbildad inom dry needling och MammaMageträning. Under åren som verksam naprapat har jag arbetat mycket med framför allt dansare, gymnaster och löpare och jag har därmed bildat mig en stor kunskap och erfarenhet om skador och smärtproblematik hos denna kategori av idrottare. Jag gjorde en klinisk studie på löpare med skador och smärtproblematik i höft, ben, knän och fötter som examensarbete på Naprapathögskolan 2013. Jag har ett stort intresse för behandling och rehabilitering av idrottsrelaterade skador i allmänhet då jag själv idrottat under hela mitt liv. Jag har bakgrund inom dans, simning, fotboll och ridsport. Utöver mitt kliniska arbete som naprapat arbetade jag även under 2017 och 2018 som handledare till naprapatstudenterna på Naprapathögskolans skolklinik. Utöver idrottsskador har jag stor erfarenhet av att behandla smärtproblematik i rygg och nacke samt huvudvärk som inte är ovanligt att drabbas av om man har stillasittande kontorsarbete samt upplever stress. Innan jag startade upp Naprapatstudion tillsammans med min kollega så arbetade jag i flera år på naprapatkliniken Fysiokoncept Odenplan.

Bilder