Norrhälsan

betyg4.9 Fantastiskt bra(32 betyg)
Vegagatan 19, 891 33, Örnsköldsvik
Jag vistas i samma lokal som Cina´s hälsocenter. Jag håller till i första rummet till vänster. Vill du boka Personlig Träning så kan du kontakta mig på emelie@norrhalsan.se All träning sker på Sportcenter Övik, Tjänstemannagatan 4, 892 50 Domsjö. I skrivande stund är jag gravid och planerar att jobba till sista november. Därför finns det just nu endast möjlighet att boka 25 min massage. HITTAR DU INGEN TID? Mejla mig på emelie@norrhalsan.se eller ring 072-7428282 Så löser vi det! Vid sen avbokning mejla mig på emelie@norrhalsan.se Uteblivet besök debiteras med 100% av priset. Presentkort?: Mejla mig så fixar vi det. Betalning: Swish/Faktura/Kort

Boka tjänst

Massage

  • Massage 25 min25 minuter, 395 kr · Mer info
    Boka

Mammamage

  • Mammamage 30 min30 minuter, 350 kr · Mer info
    Boka

Rörelseintegrering

  • Rörelseutveckling60 minuter, 675 kr
    Boka

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
32 betyg
Hon ser till varje enskild person behov och förutsättningar. Toppen!!
Väldigt bra upplevelse, otroligt duktig!
Fantastisk massage! Känner mig alltid upplyft när jag går ifrån Emelie massager. Jag har haft och har mycket problem med stela muskler i rygg, nacke och känd i många år och hon är en av två som jag gått till genom åren som verkligen lyckas lösa upp spänningar och knutar ordenligt och förbättra. Hon kommer in på djupet, det känns alltid så bra! Magical worker!
Känns som pånyttfödd. Emelie är så proffesionellt skicklig som hittar alla spänningar och löser upp dem på ett sätt som får en att vilja komma tillbaka gång efter gång.

Om företaget

Ingen info ännu.

Bilder