Solruna helande rum

betyg4.5 Mycket bra(17 betyg)
Källviksvägen 9, 791 52, Falun
OBS!! NY ADRESS FRÅN 1 NOVEMBER OBS!! Fr om november hittar Du mig på ny adress i Hälsinggården, Humlevägen 11 A Varmt välkommen till mig och Solruna helande rum - rum för helande och läkning. Jag är kanalen för din kropp och själ - kraften den har Du! Jag jobbar utifrån kinesisk medicin, medial vägledning och healing - Multidimensionell terapi - och du är välkommen med symptom i så väl kropp som själ. Jag vill ge dig möjligheten att möta dig själv på alla nivåer och fri att släppa fram det som är du. Att öppna upp för det okända ännu outforskade för att kunna landa i ditt sanna jag och leva i kontakt med dig själv och din natur. Det här är Din stund. Utifrån Covid-19 har jag lagt upp lite färre tider så att spannet mellan två behandlingar är större för att undvika för många möten. Utifrån detta finns det möjlighet att kontakta mig personligen om du har svårt att hitta en tid som passar så löser vi det. För övrigt utifrån Covid-19 följer både du och jag naturligtvis de rekommendationer som finns om god handhygien och vi stannar så klart hemma vid sjukdomssymptom. Välkommen!

Boka tjänst

 • Akupressur45 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • AromaTouch MDT Anna-Karin Setterström75 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • AromaTouch Anna-Karin Setterström60 minuter, 550 kr · Mer info
  Boka
 • Multidimensionell behandling och healing Anna-Karin Setterström60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Regression Anna-Karin Setterström60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • Trancehealing Anna-Karin Setteström30 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka
 • Medial sittning/vägledning Anna-Karin Setterström30 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Multidimensionell distansbehandling med healing Anna-Karin Setterström45 minuter, 600 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Anna-Karin Setterström
(17 betyg)

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
17 betyg
till Anna-Karin Setterström
Ärligt och med bästa intention sätter Anna-Karin ord på var man befinner sig i livet och ger hjälp på vägen, vad man behöver hitta inon sig själv för att ta sig vidare. Rekommenderas!
till Anna-Karin Setterström
Sånt otroligt fint mottagande och behandling. Återkommer mer än gärna.
till Anna-Karin Setterström
Tack för en djupavslappnande Aroma Touch behandling. Kvalitativt ställe och jag blev väl omhändertagen.
till Anna-Karin Setterström
Mår så mycket bättre på alla plan efter ett besök hos Solruna helande rum. Kan varmt rekommendera Anna-Karins behandlingar!

Om företaget

Här på Solruna helande rum verkar jag för helande av dig och din kropp utifrån Multidimensionell terapi, medial vägledning och healing. Jag tror på varje människas unika kraft och förmåga. Att varje människas kropp och själ bär på svaren för vad som är bäst för just Dig. Genom att våga möta, acceptera och förlåta det som vi bär i vardagen når vi djupare dimensioner och nivåer av oss själva. Det är här läkning sker. Solrunan - kärleken och värmen, den livgivande kraften som fyller på vår energi. Att hitta sin själs väg - det som vi verkligen drömmer om.

Bilder