Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Stockholm Tatuering Konsultation

Hej!

Vi gör alla typer av tatueringar och är väl beresta i de flesta stilar som finns därute, just av den anledningen så föredrar vi på Stockholm Tatuering en konsultation innan vi bokar in dig, helt enkelt för att veta hur mycket tid och arbete vi ska avsätta i kalendern. Konsultationen är avgiftsfri och brukar ta högst 15 minuter.

Att tänka på inför en konsultation: 

Vilken typ av motiv du vill göra
Var tydlig i din beskrivning
Ta med referensbilder
Lyssna på vad vi säger, vi har ditt bästa i åtanke

Vi ses! 

Stockholm Tatuering

Stockholm Tatuering ligger på Kungsholmen, precis vid rådhusets T-baneuppgång. Tatueringsstudion ägs och drivs av Daniel Boije, en tatuerare med 30 års erfarenhet och ett mästarbrev utfärdat av Sveriges Hantverksråd. 

Tanken bakom studion är att erbjuda en lugn och trivsam miljö, både för tatuerare och klienter. Vi som jobbar här utför tatueringar i alla stilar och håller hårt på hygien, 18 års gräns och giltig legitimation vid tatueringstillfället.
På Stockholm Tatuering utförs Tatueringar i alla Tatueringsstilar, black and gray/färg, grafiskt/realistiskt...
Kort och gott allt som blir en bra Tatuering i slutändan.

Vi reserverar oss även rätten att tacka nej till att tatuera någon som är påverkad av alkohol eller droger, det samma gäller även för tatueringar på händer och i ansiktet. 

Stockholm Tatuering erbjuder kort, swish och kontant betalning. En handpenning på 500 skr tas på plats i studion vid bokningstillfället. Minimipriser ligger på 1500 skr, en halvdagssittning kostar 3500 skr och en heldag landar på 6500 skr. Övriga arbeten per timme eller enl överenskommelse. 

Välkommen in på en konsultation hos din tatuerare i Stockholm.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Fredag 12:00 - 18:00
Adress
Kungsgatan 79
112 27 Stockholm
Kungsholmen
Öppna i Google Maps 🗗