Boka Yoga gruppträning - Konsultation 30 min , 0,00 kr

Boka en tid så ringer jag upp dig.

Vi inleder vårt samarbete med en konsultation där vi går igenom ett upplägg anpassat efter er med avseende på behov, nivå, tid och förväntningar. Yoga som gruppträning finns för dig som privatperson, företag eller förening.

Med den fysiska yogan övar vi på att rikta uppmärksamheten på kroppens placering, att finna koncentration i andetaget och balans mellan ansträngning och avslappning. Dessa förmågor hjälper oss att vara samlade i nuet, på mattan men också i vardagen. Att vara medveten och närvarande i nuet kräver träning. Regelbunden yogaträning stärker vår fysiska kropp, ökar vår förmåga att "lyssna inåt" och öka medvetenheten om vad som händer i kroppen och sinnet. Vi lär oss mer om oss själva och med den kunskapen kan vi skapa det välmående vi behöver. Yoga är därför en utmärkt träningsform för ökad självkännedom och vitalitet.
Yoga kan också utövas sittandes på en stol för stressreducering, avslappning och minskade muskelspänningar. Ger ökad koncentration och energi i vardagen. Yoga räknas som friskvård och är avdragsgillt för arbetsgivaren samt en skattefri förmån för arbetstagaren.

Tess IMG_0043.jpg
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Therese Tapper Hälsokonsult

Massage - Förebyggande behandlingar. Behandling av nackspärr, ryggsmärtor och andra rörelserelaterade problem.

Reiki - en form av healing som ger djupavslappning och energibalansering. Hjälper mot stress, oro, nedstämdhet, sömnproblem och värk. Utmattningssyndrom orsakat av stress.

Personlig träning, motionsrådgivning.

Yoga gruppträning för privatpersoner, föreningar och företag.

Kostrådgivning & viktrådgivning.

Telefon 0706778989
Webbsida
E-post
Adress
Nåntuna 70
755 98 Uppsala
Öppna i Google Maps 🗗