Vad vill du boka?

Alla våra aktiviteter finns INTE alltid att boka här, ibland tillkommer en aktivitet med kort varsel och då hinner jag inte lägga upp den här. Kolla gärna på hemsidan under aktuellt för att inte missa något. Vi använder oss av bokadirekt främst för enskilda konsultationer. Hittar du inte en tid som passar eller tycker det är krångligt att boka, mejla info@vagayoga.nu 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Kundalini Yoga 1 Gång/Veckan

Tisdagar kl. 18.00 - 19.30, Start 13 augusti, 7 tillfällen

Detta är yogakursen för dig som har fysisk energi men högt stresspåslag och aktivitet i sinnet. Du behöver hjälp av yttre stimuli från t.ex kaffe, energidryck, hård träning, shopping, resande osv. för att kunna hålla energinivån uppe och har svårt att "bara vara och inte göra något". Du kanske sällan känner glädje för de vardagliga tingen och upplever att sådant som tidigare gjort dig glad inte känns roligt även om du fortfarande gör det.

Enligt kundaliniyogan befinner vi oss i en övergång mot en ny tidsperiod som påverkar oss alla. Bakom oss har vi lämnat den strukturerade, hierarkiska tidsålder och övergången mellan det gamla och det nya innebär mycket turbulens med ständigt snabba förändringar. Gamla strukturer bryts ner, information flödar överallt och mitt i all denna turbulens som genererar mycket stress står vi.

För att kunna hantera det och inte bli utbrända behöver vi tekniker som stillar kropp och sinne och bygger upp vår vitalitet.
Under denna yogakurs kommer du få de verktygen, vi kommer göra pass och meditationer som är särskilt utvalda för ändamålet.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av Kundaliniyoga för att delta utan alla utgår från där de befinner sig.

Denna kurs hålls på Shanti Yoga & Kultur, Fallhammargatan 1 (Bäckby Park), Västerås

Våga Yoga Nu & Ayurveda Västerås

Våga Yoga Nu i Västerås & Ayurveda Västerås!

Den lilla Personliga Yogastudion i centrala Västerås som erbjuder Kurser, Hälsorådgivning, Workshops, Retreater osv. inom Kundaliniyoga, Medicinsk Yoga och Ayurveda.
Kontakta mig gärna om du undrar över någon info@vagayoga.nu

Visa kontaktinformation
Webbsida htpp://www.vagayoga.nu
Öppettider Enligt Överenskommelse!
Adress
Tessingatan 2
722 16 Västerås
Västerås
Öppna i Google Maps 🗗