Boka Öppet hus - MeditationsYoga 45 min ,

MeditationsYoga
Mjukare skonsam form av Yoga tillsammans med meditations/mindfullness/andnings övningar och Mantra. Vi lägger fokus på att komma till ro på alla nivåer, lyssna inåt och komma till högre medvetande och kommunikation. Vi sitter och ligger under övningarna. Yogarörelserna fokuserar på att hjälpa kroppen till mer meditativt tillstånd och medveten skön närvaro. Rörelserna är valda med det i tanken att hjälpa nervsystemet att släppa på stress och spänningar, detoxa sinnet från alla måsten och skapa utrymme för dig själv att komma till ro och vara till freds, känna nöjsamhet. Ett sätt att vara med dig själv och lära känna din kropp och dina tankar. Underbart välgörande och hjälper till att släppa stress/spänningar i kropp och själ och få förbättrat sömn och välmående. Andningen är central och har huvudroll i allt vi gör. Du kommer att öka din kunskap om ditt andetag och hur du kan dirigera och hantera din energi på ett sätt som hjälper dig att avstressa och återhämtas. Det läggs fokus på sund och kärleksfull relation mellan kropp och sinne, att de får mötas i harmoni för helande syfte. Vi övar att skapa underlag och förbereda för meditativ upplevelse och resa mot stillhet, tystnad och helande. Du guidas från att klassen börjar i denna riktningen för att sedan också öva själv och lyfta fram det själv i tystnad, som vi förlänger och utmanar. Underlaget är uppbyggt på enkelt sätt så du kan lära dig som ett pass/stund att öva hemma. Du får också tips om hur du kan avstressa i vardagen, när, hur och var. Passar både dig som är nybörjare och erfaren. Vi tar emot Epassi och Actiway.
Denna gratis prova på gången i 45 minuter är smakprov på Yogakursen som börjar måndagen 20 jan kl 19-20:30 x 15 gånger
Lärare. Erla Sigtryggsdottir

erla skotland liten.jpg

Vecka 3

mån
13
jan
tis
14
jan
ons
15
jan
tor
16
jan
fre
17
jan
lör
18
jan
sön
19
jan
19:00 Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

januari 2020

måntisonstorfrelörsön
v1303112345
v26789101112
v313141516171819
v420212223242526
v5272829303112
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Yoga Shala Kungälv

Hjärtligt välkommen! Yoga Shala Kungälv är ett Healing och Utbildningscenter med Sound Temple.

Vi möter dig på professionellt sätt med kunskap och helande, utifrån de behov du har och vad som är hälsa för dig.

Vi erbjuder olika former av Yoga, Meditation,Gong, Reiki Healing, Ayurvedisk Massageterapi, Ayurvedisk konsultation, Sound Healing, vägledning, inspiration och stöd mot bättre hälsa.
Vi erbjuder internationella utbildningar inom Sound Healing och Gong.
Erla som är Reikimaster håller också kurser och utbildningar inom ReikiHealing.
Vi har också en butik med Yoga varor, Kläder, Ayurvediska produkter Superfood, Hälsovaror mm.
Vi tar emot ePassi och Actiway! Jag är medlem och kvalitetsförsäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, Reikiförbundet och har lång och gedigen erfarenhet och utbildningar.
Välkommen, säger Erla Sigtryggsdottir med personal.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 0703698824
Adress
Utmarksvägen 8
442 39 Kungälv
Öppna i Google Maps 🗗