Book YinYoga kurs ht19 90 min , 3.200,00 kr

YinYoga är vägen mot medvetenhet, stillhet och fred. Den är grunden till Återhämtning och Healing. I yinyogan sträcker och stimulerar du kroppens djupa vävnader, bindväv, ligament, fascia och leder. Det görs på yinvis, försiktigt och under lång tid. Så du håller positionerna i längre stund, några minuter och slappnar av i musklerna. Detta är mjukare form av Yoga där du sitter eller ligger. Energin börjar flöda och både kroppsliga och känslomässiga blockeringar släpper. Yinyoga är som en meditation, ett sätt att vara med dig själv och lära känna din kropp och dina tankar. Underbart välgörande och hjälper till att släppa stress/spänningar i kropp och själ och få förbättrat sömn och välmående. Andningen är central och har huvudroll i allt vi gör. Yogarörelserna fokuserar på att hjälpa kroppen till mer meditativt tillstånd och medveten skön närvaro. I kursen vill jag lägga fokus på sund och kärleksfull relation mellan kropp och sinne, att de får mötas i harmoni för helande syfte. Vi gör också Mindfullness övningar och olika övningar som hjälper dig att återhämtas. Du får förklaring för varför vi gör de olika övningarna och grund att stå på om du praktiserar hemma emellan kurstillfällerna. Du kommer att öka din kunskap om ditt andetag och hur du kan dirigera och hantera din energi på ett sätt som hjälper dig att avstressa och återhämtas.Passar både dig som är nybörjare och erfaren. Vi tar emot Epassi och Actiway. Med start:
Tisdagen 3 september kl 16:30-18 x 15 gånger


När du går en kurs hos oss, är du välkommen att ta igen missade tillfällen, helt utan kostnad, på någon annan yogaklass, under själva kursens gång.


Vänligen maila erla@yogashalakungalv.se när du fyllt i denna anmälan, för att få info on betalningssätt, tack.

Week 38

Sun
15
Sep
Mon
16
Sep
Tue
17
Sep
Wed
18
Sep
Thu
19
Sep
Fri
20
Sep
Sat
21
Sep
No open times No open times No open times No open times No open times No open times No open times

September 2019

måntisonstorfrelörsön
w352627282930311
w362345678
w379101112131415
w3816171819202122
w3923242526272829
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Yoga Shala Kungälv

Hjärtligt välkommen! Yoga Shala Kungälv är ett Healing och Utbildningscenter med Sound Temple.

Vi möter dig på professionellt sätt med kunskap och helande, utifrån de behov du har och vad som är hälsa för dig.

Vi erbjuder olika former av Yoga, Meditation,Gong, Reiki Healing, Ayurvedisk Massageterapi, Ayurvedisk konsultation, Sound Healing, vägledning, inspiration och stöd mot bättre hälsa.
Vi erbjuder internationella utbildningar inom Sound Healing och Gong.
Erla som är Reikimaster håller också kurser och utbildningar inom ReikiHealing.
Vi har också en butik med Yoga varor, Kläder, Ayurvediska produkter Superfood, Hälsovaror mm.
Vi tar emot ePassi och Actiway! Jag är medlem och kvalitetsförsäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, Reikiförbundet och har lång och gedigen erfarenhet och utbildningar.
Välkommen, säger Erla Sigtryggsdottir med personal.

Show contact information
Website
Address
Utmarksvägen 8
442 39 Kungälv
Open in Google Maps 🗗