Vil du bestille?

Hjärtligt välkommen! Yoga Shala Kungälv är ett Healing och Utbildningscenter med Sound Temple.

Vi möter dig på professionellt sätt med kunskap och helande, utifrån de behov du har och vad som är hälsa för dig.

Vi erbjuder olika former av Yoga, Meditation,Gong, Reiki Healing, Ayurvedisk Massageterapi, Ayurvedisk konsultation, Sound Healing, vägledning, inspiration och stöd mot bättre hälsa.
Vi har också en butik med Yoga varor, Kläder, Ayurvediska produkter Superfood, Hälsovaror mm.
Vi tar emot ePassi och Actiway!
Jag är medlem och kvalitetsförsäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, Förenade Reikiförbundet i Sverige, The International Associations of Sound Terapy och har lång och gedigen erfarenhet och utbildningar.
Välkommen, säger Erla Sigtryggsdottir med personal. 
Klarna
Offers online payment with Klarna

Ayurvedisk massageterapi / Massage

Abhyanga är en mycket behaglig och helande helkroppsmassage med varm olja. Kroppen masseras systematiskt med skönt tryck och lugna, svepande rörelser.
Varje behandling är anpassad till individen.
Den börjar med ett Mantra "må du få perfekt hälsa på alla nivåer i ditt liv" och i den önskan börjar behandlingen. Du sitter på bänken och terapeuten står bakom dig och börjar massera huvud, öron, nacke, axlar och förbereder ryggraden.
Därefter ligger du på rygg och terapien fortsätter från ansiktet ner till tårna. Sedan vänder du på dig så ryggen behandlas och baksida kroppen. Den återställer inre balans genom att avblockera energikanaler, startar läkandet och kroppen självreparerande mekanismer aktiveras. Terapin avslutas med att du får avslutande massage på nacke, hals, axlar och ansikte, du packas in och vilar skönt och fint i några minuter på rygg, för att sedan välkomnas tillbaka med varmt Ayurvediskt örtte och en stund för dig själv i vår underbart fina och lugna Lounge.
Hela du behandlas då Ayurvedans syn på människan är holistisk. Behandlingen inkluderar de fysiska vävnaderna i kroppen, energibanor, meridianer, chakrasystem och marmapunkter eftersom du är både fysisk och subtil varelse.
Behandlingen stärker nervsystemet och är djupt avslappnande för kropp och sinne.
Cirkulationen och vitaliteten ökar och muskler och leder mjukas upp. Värmen, oljan och rörelserna renar också kroppen från slaggprodukter.
Abhyanga är speciellt välgörande vid vata-obalanser, är lugnande och lämplig vid stress, stelhet och frusenhet. Ger förnyad energi på cellnivå.
Vår uppskattade klassiker! En vacker Ayurvedisk ritual!
Behandlingstid: 60 min. Vi tar emot ePassi och Actiway
Garshan är speciell helkroppsmassage som ges med råsidenvantar. Silkesvantarnas friktion mot huden har en exfolierande effekt som gör huden blir härligt silkeslen. Friktionen bildar också elektromagnetiskt fält som drar orenheter från djupare vävnader och inte bara huden.
Massagen Stimulerar flöden och cirkulation i underhudsvävnaderna, renar och stimulerar lymfsystemet och ökar förbränningen i fettvävnaden. Terapin ökar vitaliteten.
Den förbättrar matsmältningen, ämnesomsättningen och cirkulationen samt motverkar celluliter och trötthet. Behandlingen med råsidenvantarna är torrmassage men avslutas med varm oljemassage av ekologisk kallpressad sesamolja som är Ayurvediskt mogen.
Eftersom Garshan är effektiv reningsprocedur är den utmärkt behandling vid Kapha obalanser samt då mycket slaggprodukter ansamlas i kroppen. Garshan är bra för att lösgöra stagnation i kroppen och gör att örenheter avlägsnas effektivt.
Behandlingen börjar med att mantra ”Sama Dosha” som är önskan om perfekt hälsa på alla nivåer i ditt liv, därifrån fortsätter terapeuten med råsiden vantarna massera med snabba energigivande rörelser framsida och baksida av kroppen också i liggande läge. Därefter appliceras varma oljan i långa svepande rörelser för att återfukta, balansera och ge näring till hud och vävnader. Oljan hjälper också i processen att driva ut orenheter. Behandlingen avslutas i stunds vila för att sedan välkomnas tillbaka med varmt Ayurvediskt örtte och en stund för dig själv i vår underbart fina Lounge. 
Hela du behandlas då Ayurvedans syn på människan är holistisk.
Lägg till 150 kronor och ta med dig dina egna vantar och förklaring på hur du kan fortsätta behandlingen själv hemma.

Behandlingstid: 60 min.
Vi tar emot ePassi och Actiway.
Kati chikitsa är en traditionell ayurvedisk ryggbehandling som utförs med varma örtknyten över rygg, axlar och nacke. Terapin börjar med värmebehandling, massagetekniker med varm olja som mjukar upp ömma och spända muskler. Behandlingen avslutas med att ryggen masseras med varma tygbollar fyllda med örter och oljor. Värmen, massagen och örterna gör underverk för den som har stelhet, värk och trötthet i ryggen. Är som balsam för stela trötta ryggar och axlar. Behandlingen landar i härlig avslappning och stillhet. Behandlingstid är 60 minuter. Vi tar emot ePassi och Actiway.
Marma
60 min 795,00 kr Mer info
Marmaterapi, är en metod inom Ayurveda för att skapa balans på ett djupt plan i fysiologin. Marmapunkter är ställen där förbindelsen mellan sinne och kropp är extra livaktig. De står även i kontakt med andra delar av kroppen. Stress och orenheter sätter sig i marmapunkterna. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. Först behandlas vissa av de 107 marmapunkterna och därefter de tre huvudmarmaerna. Marmapunkterna kan sägas vara kontrollpunkter för "shrotaerna" där flödet i kroppen styrs; flödet av allt - materia och medvetande. Man kan också säga att marmapunkter är kopplingspunkter mellan medvetande och materia. Under behandlingen stimuleras dessa punkter med speciellt utvalda eteriska oljor som masseras in med mycket lätt beröring. En Marmabehandling börjar med en kort diagnos som bestämmer vilka oljor och punkter som ska behandlas. En unik behandling för djup avslappning och balansering av kropp, sinne och livskraft. Stimulerar kroppens egen självläkningsprocess. Kallas i bland för behandlingarnas behandling. Behandlingstid: 60 min. Vi tar emot ePassi och Actiway.
Hot Stone Massagens historia går tillbaka mer än 3000 år, då denna massagemetod användes i det antika Indien och Kina. Den kombinerar värmeterapi och en speciell massageteknik med varma lena, mjuka lavastenar & väldoftande aromatiska oljor för att på så sätt skapa en djupgående, avkopplande och läkande behandling. Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Hot Stone Massage är en fantastisk behandling som ger en lugnande och stress reducerande effekt på samma gång som den ger ny kraft och energi. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Mycket bra mot celluliter, muskelspänningar/knutor.

Lavastenarna kommer från Peru. Där poleras och slipas de av vind och vatten. Stenarna innehåller mineraler, framför allt järn, som absorberas genom huden.
Lavastenarna har en förmåga att bevara värme vilket ökar effekten av maximal avslappning i massagen. Detta är en fantastiskt skön behandling som passar extra bra när man känner sig frusen och stel. Behandlingen börjar med att du får lägga dig på en skön behandlingssäng. Varma lavastenar placeras i dina händer och mellan dina tår och värmen sprider sig sedan vidare i din kropp. Din terapeut masserar dina muskler med de heta stenarna och placerar även växelvis ut stenar på din kropp. Det känns väldigt behagligt och man blir avslappnad när de glider fram över fötter, ben och rygg. I kombination med aromatiska oljor så kommer man längre in i muskeln utan att behöva känna någon smärta. Man brukar uppleva ett lugn, man får ökad blodcirkulation, stimulerar lymfan, rensar bort slaggprodukter, stimulerar leder och skelett, löser upp muskelspänningar och får ökad syresättning i vävnader. Utifrån Ayurveda är den behandlingen underbar för Vata obalanser och passar även Kapha. Behandlingen är 60 minuter. Vi tar emot Epassi och Actiway.
I Shirodhara rinner en ström av varm olja över pannan och ner i hårbotten. Det är en lugn och avstressande behandling där spänningar löses upp och hela nervsystemet får lugn och ro samtidigt som den motverkar oro och sömnsvårigheter.Shirodhara ger sinnet och sinnena djup vila, vilket tillåter kroppens naturliga läkeprocesser att utsöndra lagrad stress från nervsystemet. Balanserar Vata och pitta dosha speciellt bra. Stimulerar Ajna/ Sahasrara chakra, väcker intuition och inre visdom. Hjälper till att få ökat mental fokus och koncentration. Kan hjälpa mot migrän och huvudvärk. Löser upp negativa känslor och tankemönster. Till följd av detta förbättras den mentala klarheten. Himmelskt skön! Behandlingstid 60 min. Vi tar emot ePassi och Actiway.

Konsultation/Vägledning/Healing/PT

Personlig Konsultation/Coachning.

Jag möter dig professionellt, med respekt och livsglädje. Med genuin kunskap och stor erfarenhet med helande som utgångspunk när jag läser dina behov och lyssnar till dina önskemål och funderingar.
Jag gör mitt bästa för att hjälpa till att hitta vad som är balans och hälsa för dig.
Det kan vara att du behöver bolla med dina funderingar/frågor utifrån Ayurvedans hälsoperspektiv eller Yogans filosofi eller få coachning inom personlig utveckling.

Med lösningsfokuserad samtalsteknik hjälper jag dig att mer effektivt använda dina förmågor för att nå vissa mål eller komma till insikt.
Du får hjälp med att utveckla hälsa och välbefinnande på flera nivåer, fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt.

Behöver du stöd med träning/yogaprogram eller övningar så erbjuder jag dig privat undervisning.

Under personlig Ayurvedisk konsultation får du möjlighet att få pulsläsning av din nuvarande Doschakvalité, insikt på eventuella obalanser, få veta mer om Doschornas (Vata-Pitta-Kapha) olika egenskap, få tips om egenvård utifrån din puls samt att kunna ställa frågor som rör Ayurvedan. Du kan få tips om kost, yoga, andningsövningar, kroppsrening, kosttillskott mm. Konsultationerna ges framförallt i förebyggande syfte för att korrigera obalanser innan de leder till sjukdom men passar också om du inte känner dig i form.
Ayurvedan förespråkar att vi tar ansvar för vår egen hälsa och en personlig konsultation kan vara ett fint steg i rätt riktning. Ayurveda inkluderar djupt välbefinnande på alla nivåer – fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Vi tar emot ePassi och Actiway.

Jag ser framemot att våra vägar får korsas!
Erla Osk Sigtryggsdottir
Gong terapi är en fantastisk meditativ och helande terapi form.
Den går till så att efter kort samtal om vad dina behov är, ligger du nära Gongen på ett bekvämt underlag i vårt fantastiska Sound Tempel och får Gongens helande vibrationer igenom kropp och själ. Gongens vibration kan bära och transformera dig till den platsen i ditt medvetande, bortom tid och rum, där allt är möjligt. En plats som vi alla på ett eller annat sätt söker och längtar efter. Gongen spelar universums ljudström, vibrerar kosmos alla ljud. Vår existens är som strängar i universums ljudström. Våra känslor, tankar och minnen bär alla unika frekvenser som när de sätts i svängning av gongens vibrationer sätts i rörelse. Gongen hjälper oss att återställa det naturliga flödet av energi i kroppen helt enkelt genom att ligga ner, slappna av och låta ljudvibrationerna skölja genom vårt system. I den djupa avslappning som uppstår aktiveras kroppens självläkningssystem.
Gong är ett av våra äldsta instrument som har använts i tusentals år för att öka och fördjupa den mänskliga medvetenheten. Den löser upp spänningar, blockeringar, påverkar alla energibanor och stimulerar cirkulation. Resultatet är att känslomässig energi och känslor som är bundna i kroppen omstruktureras. Gong skapar djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Vad du än upplever att du skulle behöva support med, om det är en fysisk åkomma, känslomässig smärta, depression, livskris eller vad det än kan vara, så svarar ditt system på gongen precis där du befinner dej. Det behövs inga förkunskaper. Vi tar emot Epassi och Actiway.
Privat undervisning där vi utgår ifrån dina personliga behov. Där vi terapeutiskt arbetar med kroppen och själen utifrån Yoga/Ayurveda. Vi tar emot Epassi och Actiway.
Du kan köpa en gång eller köpa 10 gånger samtidigt och få rabatt, som ett klippkort.
Reiki aktiverar och stimulerar kroppens egna naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång – en mycket behaglig upplevelse för både kropp och själ. Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet – en metod med många användningsområden i vårt moderna samhälle. Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter i bland annat Tibet. Reiki arbetar på flera plan samtidigt, dels genom den fysiska beröringen, som aktiverar "må-bra-hormoner" i kroppen som till exempel oxytocin, dels genom kroppens subtila energisystem som vid exempelvis akupunktur och akupressur. Reiki healing är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien. Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån. Erla är Reikimaster och utbildar inom Reiki.
Vi tar emot ePassi och Actiway.
Sound Healing baseras på vetenskapliga faktan att allt är vibration och energi. Genom att applicera olika ljud och frekvenser arbetar jag med och i resonansen av elektromagnetiska fältet och även den fysiska kroppen. Läran om Cymatics visar effekten av ljud på materia och den ligger också till grund på forskningarna som görs. Sympathetic resonance händer när ett vibrerande objekt får ett annat att vibrera i harmoni med den, eller matcha dess vibrationshastighet, det är där som transformationen händer och helande uppstår. Sound Healer arbetar med kunskap om ljud, avsikt, intuition och energi som kommer att påverka kraftfulla och förändringar på människans alla nivåer. Ljud terapi är en effektiv holistisk terapi som fungerar på fysiska, emotionella, mentala och andliga nivåer. Jag arbetar med Gong, Singing bowles,Tuningforks och olika instrument under lektionen.Vissa av dessa är stämda efter Hans Coustos;The Cosmic Octave, som är uträknad frekvens från planeterna i vårt solsystem. Andra instrument är stämda för nervsystemet, chakrasystemen, benstomme och så vidare. Efter kort samtal börjar du sittandes i vår SoundChair som är gungande instrument, därefter ligger du skönt på en behandlingsäng, får till ex klangskålmassage längs ryggraden och badar i frekvenserna av instrumenten. Behandlingen som alltid är individuellt anpassad, landar i skön tystnad. Vi tar emot ePassi och Actiway.

Yoga/Meditation

Välkomna till en Gong stund där vi spelar på vår nya Earth Karma Gong, kreation från Gongmästare Martin Bläse. Han har skapat denna fantastiska Gong för moder jord, Gaia och karma för ”healing the roots”. Vi börjar stunden med att göra andnings och avspänningsövningar för att sedan hitta bekväm ställning och ta emot EarthGongens helande vibrationer. Ingen förkunskap behövs. Mattor, filtar och kuddar finns att låna hos oss.

Gongstunden är donationsbaserad, som innebär att du kan betala valfri summa som går direkt till vår instrumentfond, och hjälper oss att finansera flera Gongar och instrument till vårt Sound Tempel.
Swish: 0703698824.
BG: 3023223
märk m namn och vad det gäller.
Vi tar också emot kontanter eller kortbetalning i vår reception.
Vänligen boka via vårt bokningsystem på hemsidan tack!

Yoga Shala Kungälv
Healing & Utbildningscenter med Sound Tempel
Utmarksvägen 8, 44239 Kungälv, Sweden
c/o Erla Sigtryggsdottir
0703698824
erla@yogashalakungalv.se
Söndag 13 oktober kl 18-19:30
Välkomna till en Fullmåne Ljudceremoni där vi börjar med guidad avspännings meditation och healing. Därifrån fortsätter vi ta emot Månens ljudenergi i form av Gong och instrument som är stämda i olika oktaver av Månens frekvens. Det blir en stund där vi välkomnar djupare nivå av subtil kommunikation till oss själva i form av inlyssnande, reflektion och varande. Ingen förkunskap behövs. Mattor, filtar och kuddar finns att låna hos oss.
Stunden är donationsbaserad, som innebär att du kan betala valfri summa som går direkt till vår instrumentfond, och hjälper oss att finansera flera Gongar och instrument till vårt Sound Tempel.
Swish: 0703698824.
BG: 3023223
märk m namn och vad det gäller.
Vi tar också emot kontanter eller kortbetalning i vår reception.
ePassi & Actiway.
Vänligen boka via vårt bokningsystem på hemsidan tack!
Välkomna till skön Klang Meditation 23 okt kl 19-20, där du ligger skönt i vårt underbara Soundtempel och njuter av skålarnas klang. Vi har en fin samling av olika skålar som tibetanska, kristall och i olika handverk och metall. Skålarnas ljudvibrationer påverkar oss så vi blir djupt avslappnade och hjälper oss att släppa stress. Stunden ökar känslan av lugn och balans och många upplever en djupare subtil kontakt efteråt. Ingen förkunskap behövs. Mattor, filtar och kuddar finns att låna hos oss.
Stunden är donationsbaserad, som innebär att du kan betala valfri summa som går direkt till vår instrumentfond, och hjälper oss att finansera flera Gongar och instrument till vårt Sound Tempel.
Swish: 0703698824.
BG: 3023223
märk m namn och vad det gäller.
Vi tar också emot kontanter eller kortbetalning i vår reception.
Vänligen boka via vårt bokningsystem på hemsidan tack!
Nytt på vårt schema nu till hösten är denna underbara ljudterapi i grupp som öppen klass. Anna spelar olika instrument från Gongar till små slagverk. Du ligger ligger på ett bekvämt underlag i vårt underbara Sound Tempel och får instrumentens helande vibrationer igenom kropp och själ. I den djupa avslappning som uppstår aktiveras kroppens självläkningssystem. Våra känslor, tankar och minnen bär alla unika frekvenser som när de sätts i svängning av instrumentens vibrationer sätts i rörelse. Sound hjälper oss att återställa det naturliga flödet av energi i kroppen helt enkelt genom att ligga ner, slappna av och låta ljudvibrationerna skölja genom vårt system. Ljudet tar dig på en resa igenom själens landskap.
Passar både dig som är nybörjare och erfaren.
Vi tar emot Actiway och ePassi.
Välkomna till Stund av S tillhet
Söndagen 8 december 2017 kl 18-20

Vår årliga uppskattade Stund av Stillhet! Vi bjuder in till en vacker afton där vi välkomnar stillheten, i all sin enkelhet.
Medveten Andning, YinYoga och Gongarnas magiska vibrationer. Ett skönt, ansträngningslöst, vänligt, välkomnande utrymme som hjälper dig att helas.

Föranmälan behövs. Passar alla nivåer. Investering 350kr.

Yoga Shala Kungälv
Utmarksvägen 8
erla@yogashalakungalv.se
0703698824
www.yogashalakungalv.se
Gong
60 min 200,00 kr Mer info
En öppen klass där du ligger nära Gongen på ett bekvämt underlag i vårt underbara Sound Tempel och får Gongens helande vibrationer igenom kropp och själ. Gongens vibration kan bära och transformera dig till den platsen i ditt medvetande, bortom tid och rum, där allt är möjligt. En plats som vi alla på ett eller annat sätt söker och längtar efter. Gongen spelar universums ljudström, vibrerar kosmos alla ljud. Vår existens är som strängar i universums ljudström. Våra känslor, tankar och minnen bär alla unika frekvenser som när de sätts i svängning av gongens vibrationer sätts i rörelse. Gongen hjälper oss att återställa det naturliga flödet av energi i kroppen helt enkelt genom att ligga ner, slappna av och låta ljudvibrationerna skölja genom vårt system. I den djupa avslappning som uppstår aktiveras kroppens självläkningssystem.
Gong är ett av våra äldsta instrument som har använts i tusentals år för att öka och fördjupa den mänskliga medvetenheten. Den löser upp spänningar, blockeringar, påverkar alla energibanor och stimulerar cirkulation. Resultatet är att känslomässig energi och känslor som är bundna i kroppen omstruktureras. Gong skapar djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Vad du än upplever att du skulle behöva support med, om det är en fysisk åkomma, känslomässig smärta, depression, livskris eller vad det än kan vara, så svarar ditt system på gongen precis där du befinner dej. Det behövs inga förkunskaper. Du är välkommen att köpa en gång eller använda klipp/terminskort. Vi tar emot epassi och Actiway.
HathaYoga är fysisk form av Yoga där vi flätar i hop andning, rörelse och fokus till en enhet. Har en djup bredd av ställningar, andnings och meditationstekniker. Ha betyder sol, Tha måne, syftar på två polariteter som arbetar tillsammans för maximal effekt. Ha-tha tillsammans betyder kraft. Den är skönt jobbig och jag betonar lika mycket den mentala/filosofiska aspekten som den fysiska eftersom jag tycker att båda är lika viktiga och vi är en enhet utav dessa två tillsammans. Först och främst arbetar jag terapeutiskt med mina kunder.Yogan ser att vi har några "kroppar" dvs fysisk, men också mental, känslomässig, energimässig och så vidare, och arbetar därför på många olika plan. Ge dig själv den gåvan att ta hand om dig på kärleksfullt och utvecklande sätt.
På öppen klass kan du betala för en gång eller använda klipp/terminskort. Vi tar emot Epassi och Actiway.
YinYoga är vägen mot medvetenhet, stillhet och fred. I yinyogan sträcker och stimulerar du kroppens djupa vävnader, bindväv, ligament, fascia och leder. Det görs på yinvis, försiktigt och under lång tid. Så du håller positionerna länge, i cirka 3-5 minuter och slappnar av i musklerna. Det är framför allt området mellan knä och midja och de meridianer som går där som stimuleras i yinyoga. Energin börjar flöda och både kroppsliga och känslomässiga blockeringar släpper. Yinyoga är som en meditation, ett sätt att vara med dig själv och lära känna din kropp och dina tankar. Det finns inget rätt eller fel - det är din upplevelse som räknas. En lära att släppa efter.
På öppen klass kan du betala för en gång eller använda klipp/terminskort. Vi tar emot Epassi och Actiway.

Workshops och Utbildningar

Välkommen att fördjupa din Yoga - Meditations praxis och förståelse för dig själv.
Vi börjar med föredrag om hur energien påverkar oss och Yogans syn på energisystem i kroppen. Vi tittar djupare på Chakrana, deras funktion, placering och egenskap. Vi gör enkla Yogaställningar för varje Chakra och du deltar i underbar Chakrameditation där du guidas visuellt igenom det vi har lärt oss under stunden tillsammans och därefter njuter du av helande tonerna av Gong för ytterligare fördjupning.
Denna workshop passar nybörjare och erfarna.
Föranmälan behövs: 0703698824 / erla@yogashalakungalv.se Utmarksvägen 8, Kungälv
www.yogashalakungalv.se
Investering 395kr

Erla Osk Sigtryggsdottir
SoundHealer & Gongmästare
Yoga& Meditationslärare
Ayurvedisk konsult & Massageterapeut Reikimaster
NOVEMBER 15-16-17 2019 SWEDEN
Join us for inspiring and amazing days with Don and the Gong in a beautiful Sound Temple

Schedule:
15 november
10-10:30 Erla, Breath-Meditation-Energiwork. Welcome!
10:30-13 Don, Gongplaying and Teaching
13-14 lunch
14-16:30 Don, Gongplaying and Teaching
16:30-17 Erla, Breath-Meditation-Energiwork

16 november
10-10:30 Erla, Breath-Meditation-Energiwork
10:30-13 Don, Gongplaying and Teaching
13-14 lunch
14-16:30 Don, Gongplaying and Teaching
16:30-17 Erla, Breath-Meditation-Energiwork

17 november
10-10:30 Erla, Breath-Meditation-Energiwork
10:30-13 Don, Gongplaying and Teaching
13-14 lunch
14-16:30 Don, Gongplaying and Teaching
16:30-17 Erla, Breath-Meditation-Energiwork.
18-19 Gongbath given by participants, open to public
19 Thank you, Goodbye!

About Don
Don Conreaux formerly known as Baba Don and Guru Jagat. Master Don was one of the five original Kundalini Yoga Teachers designated by Yogi Bhajan in 1969. Don also studied the gong writings of Dane Rudhyar. He established the Nanak Dwara Ashram Teacher Training 1970-1976 in Phoenix, Arizona.
His formal education included a Masters Degree in Theatre, and from 1952 – 1969 was a Director, Actor and Writer in Hollywood and New York city. Today in his 80th year he continues to teach the art and science of Sacred Geometry, divination, and designs World Peace Gong & Bell Gardens of which there are now six established Internationally.

Yoga Shala Kungälv
Is a Healing and Education center with a amazing Sound Temple that was build according to secret geometry and Fibonacci Scale. It is run ny Erla Osk Sigtryggsdottir a Gongplayer, SoundHealer, Yogateacher, Meditationtecher, Reikimaster and Ayurvedic partitioner.

Price 4.500sek Early Bird 3.950sek (before july 31th)
Please note that this booking says its one hour on the 15th, its just to make the booking more easy, ofcourse its the full 3 days.
Välkommen till en givande och utvecklande Reiki kurs.
Kursen är från 5-6 oktober 2019 mellan kl 9-16 båda dagarna.

I Usui/Holy Fire Reiki 1 lär du dig förmågan att överföra Reikienergi med hjälp av dina händer. Energin kan förmedlas till andra människor, djur, växter, mat, m.m. Du kan även behandla dig själv. Initiering, meditation, behandlingar, energibegrepp, historik, Reikiprinciperna, scanning och djupare förståelse om dig och andra som energivarelser ingår i kursen. Att öva och förstå Reiki ökar din och andras potential.
Syftet med en Reikikurs kan vara en önskan att kunna hjälpa andra, men det kan också vara för att hjälpa sig själv och för sin egen personliga och andliga utveckling. Du kan alltså gå kursen för hemmabruk eller om du vill arbeta professionellt med Reiki. Kursen är framför allt praktisk där du får vägledning i att öva det du lär dig. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Reiki arbetar på flera plan samtidigt och är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi". Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån.
Investering är 2900kr inkl kursmaterial, diplom och lunch.

Efter din anmälan här, skicka mail till erla@yogashalakungalv.se för information om betalning av kursavgift, tack.

Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och
Koppsterapeuternas Yrkesförbund.
Erla Sigtryggsdottir, Reikimaster
SoundHealer, Gongmästare, Yoga&Meditationslärare
Ayurvedisk massageterapeut, Hälsokonsult
Utmarksvägen 8, 44239 Kungälv
erla@yogashalakungalv.se / 0703698824

vänligen notera att i bokningen står att det är en timme på lördagen, men såklart gäller bokningen hela utbildningshelgen! detta är bara för att underlätta bokning.
30 nov-1 dec 2019 kl 9 -16
I Usui/Holy Fire Reiki 2 får du en energihöjning och ökar effektiviteten på behandlingarna. Du lär dig fler tekniker och att rikta energin mer specifikt. Initiering, meditation, behandlingar, energibegrepp, Reikisymboler, att sända energin på avstånd och till relationer, situationer, framtid och dåtid ingår i denna uppgradering.

Syftet med en Reikikurs kan vara en önskan att kunna hjälpa andra, men det kan också vara för att hjälpa sig själv och för sin egen personliga och andliga utveckling.
Du kan alltså gå kursen för hemmabruk eller om du vill arbeta professionellt med Reiki. Den är högst matnyttig om du vill få djupare förståelse om dig och andra som energivarelser. Kursen är framför allt praktisk där du får vägledning i att öva det du lär dig. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.
Reiki arbetar på flera plan samtidigt och är en holistisk behandlingsmetod, som utgår från att kropp och psyke är en helhet. Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi". Universell livsenergi syftar på den högsta kända energinivån. Att öva och förstå Reiki ökar din och andras potential.


Investering är 3300kr inkl kursmaterial, diplom och lunch.
Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och
Koppsterapeuternas Yrkesförbund.

Obs! på bokningen framkommer att det är en timme på lördag, såklart gäller bokningen hela helgen, detta är bara för att underlätta bokning.

Efter din anmälan här, skicka mail till erla@yogashalakungalv.se för information om betalning av kursavgift, tack.

Medlem i Förenade Reikiförbundet i Sverige och
Koppsterapeuternas Yrkesförbund.
Erla Sigtryggsdottir, Reikimaster
SoundHealer, Gongmästare, Yoga&Meditationslärare
Ayurvedisk massageterapeut, Hälsokonsult
Utmarksvägen 8, 44239 Kungälv
erla@yogashalakungalv.se / 0703698824
With Nestor Kornblum & Michele Averard, International Association of Sound Therapy.
If you want to practise as a Sound Therapist or Integrate Sound in your Therapeutic Modality this is the most suitable course in Europe! For proffessionals, therapists and beginners in Sound.
Personal growth, Self-transformation and Manifestation.
No musical knowledge is required for this course.

The course is over 6 weekends. Please note that when you book the course here it says its an hour on the 26th of october, that is only for making it more easy to book!
Here is the dates:
Module 1 26-27th Oct 2019
Module 2 23-24 nov 2019
Module 3 14-15 dec 2019
Module 4 18-19 jan 2020
Module 5 15-16 feb 2020
Module 6 21-22 march 2020
Sat 9-6 and Sun 9 to 4 o'clock
Price is 19.950sek for the whole course and that includes lunch.
Please send email to Erla for futher payment info when you signed up!:
Yoga Shala Kungälv
c/o Erla Sigtryggsdottir,
Utmarksvägen 8, 44239 Kungälv
erla@yogashalakungalv.se
tel: +46 (0)703698824
www.yogashalakungalv.se/YogaShalaKungalv/Sound_Healing_utbildning_med_Nestor_%26_Michele.html
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Yoga Shala Kungälv

Hjärtligt välkommen! Yoga Shala Kungälv är ett Healing och Utbildningscenter med Sound Temple.

Vi möter dig på professionellt sätt med kunskap och helande, utifrån de behov du har och vad som är hälsa för dig.

Vi erbjuder olika former av Yoga, Meditation,Gong, Reiki Healing, Ayurvedisk Massageterapi, Ayurvedisk konsultation, Sound Healing, vägledning, inspiration och stöd mot bättre hälsa.
Vi erbjuder internationella utbildningar inom Sound Healing och Gong.
Erla som är Reikimaster håller också kurser och utbildningar inom ReikiHealing.
Vi har också en butik med Yoga varor, Kläder, Ayurvediska produkter Superfood, Hälsovaror mm.
Vi tar emot ePassi och Actiway! Jag är medlem och kvalitetsförsäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, Reikiförbundet och har lång och gedigen erfarenhet och utbildningar.
Välkommen, säger Erla Sigtryggsdottir med personal.

Show contact information
Web side
Adresse
Utmarksvägen 8
442 39 Kungälv
Åpne i Google Maps 🗗