Balansrehab

betyg4.6 Fantastiskt bra(58 betyg)
Göteborgsvägen 15C, 443 30, Lerum
Går du runt och har ont? Unna din kropp en behandling hos Balansrehab, du får en skräddarsydd behandling efter dig och dina besvär. För att du skall få tillbaka en god funktion i dina muskler och leder. Balansrehab arbetar gentemot privatpersoner och företag med att optimera funktionen i kroppens rörelseapparat till att nå sin fulla potential. Kroppens naturliga tillstånd är att vara frisk och fri från smärta. Vårt sätt att leva och använda vår kropp med mycket stress och stillasittande arbete, överbelastning av vissa muskelgrupper samt dålig andningsfunktion och syresättning skapar obalanser och störningar i kroppen som gör att den inte fungerar optimalt. Du upplever värk, stelhet och trötthet vilket begränsar dig i ditt sätt att leva.

Boka tjänst

  • Osteopatbehandling 45 min45 minuter, 790 kr · Mer info
    Boka
  • Helkroppsmassage 60min60 minuter, 900 kr
    Boka

utövare

noImage
Balansrehab
(58 betyg)
Osteopat D. O, dipl Massageterapeut
Presentkort

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
58 betyg
till Balansrehab
Kunnig, varsam men stark och varma händer. Äntligen osteopaten jag letat efter!
till Balansrehab
Sofia är lugn, saklig och lyssnar in. Förutom behandlingen skickar hon med bra tips som kan hjälpa till på vägen. Mycket kompetent!
till Balansrehab
Mycket proffsig. Blandar olika typer av behandlingar för att lösa problemen. Fått både osteopatbehandling, akupunktur och massage. Mycket lyhörd och frågar alltid först om det är ok att ex sätta nålar.
till Balansrehab
Otroligt duktig behandlare med gedigen erfarenhet och kompetens som lyckas få bukt med smärta, låsningar och dessutom ger råd och tips om hur man förebygger problem. Jag har varit hos många behandlare genom åren men Sofia är i en klass för sig - rekommenderas varmt.

Om företaget

Hos Balansrehab kan du få hjälp med muskelvärk, ledvärk, spänningshuvudvärk, idrottsskador på grund av felträning eller överbelastning, stress relaterade symtom i kroppen eller immunförsvaret. Du är naturligtvis också välkommen på en avkopplande helkroppsmassage. Jag har mångårig erfarenhet av att behandla störningar i rörelseapparaten och kroppens immunförsvar. Jag har genomgått flertalet utbildningar samt vidareutbildningar inom området kroppen och dess rörelseorgan, bl.a. Diplomerad massageterapeut, Axelsons Gymnastiska Institut 2006. Diplomerad klassisk homeopat, Homeopatiforum 2000-2005. Fortbildning hals, rygg & skuldra, Ortopedmedicinska Institutet 2008. Sedan 2013 utbildar jag mig även till Osteopat på Skandinaviska Osteopathögskolan i Göteborg. Mitt intresse för manuell behandling och att hjälpa människor med deras besvär ledde till att vidareutbilda mig till Osteopat. Det är en gedigen internationell 5-årig universitetsutbildning vilket kommer leda till en master-examen i ”science of Osteophaty”. Jag ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att återfå din kropps fulla potential. Med vänlig hälsning/ Sofia

Bilder