1. Hem
  2. Massage Lerum

Maderakka friskvård och yoga

Inte tillräckligt med recensioner än
Hedeforsvägen 58, 443 38, Lerum
Välkommen att boka din tid hos mig Frida Widlund och Maderakka friskvård och Yoga, som gör en nystart här i fina Friskvård och rehabcentret i Odd Fellowgården i Lerum. Också nystart här på Bokadirekt! Se bokningsbara behandlingar nedan. Aktuella yogakurser längst ner under tjänster! Se min nystartskampanj under våren; 100 kr rabatt på behandlingar! Vid köp av 3-kort eller 5-kort hela 25 % rabatt (Köpes på plats). Ser fram emot att träffa dig!
21154

Boka tjänst

Behandlingar

  • Avslappnande och grundande helhetsbehandling(75 min)
    1 150 krMer info
    Boka
  • Gravidmassage(75 min)
    1 150 krMer info
    Boka
  • Klassisk massage/ behandling (30 min)
    550 krMer info
    Boka
  • Klassisk massage/ behandling (60 min)
    950 krMer info
    Boka
  • Nackrelease och energibalansering(45 min)
    650 krMer info
    Boka
  • NADA, öronakupressur(30 min)
    480 krMer info
    Boka

Yoga

  • För henne: Paket 5 tillfällen-med massagebehandling samt anpassade yogaövningar(5X75 min)
    3 200 krMer info
    Boka
  • YOGA för "stela"män, senioryoga
    60 minuter, 200 krMer info
    Boka

Personal

noImage
MaderakkanDipl. och cert. massageterapeut
Dipl. och Certifierad Massageterapeut, specialicerad gravidmassör, yoga instruktör YogaMonks professionals, NADAöronakupressur, instruktör i spädbarnsmassage enl IAIM.

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Maderakka erbjuder Massagebehandlingar, gravidmassage, NADA öronakupressur och Yoga. Ursprungligen verksam i Göteborg sedan 2007, sedan Alingsås. Nu har vi hittat hem i dubbel bemärkelse. Rehabkliniken i Odd Fellowgården med sin inspirerande miljö och holistiska värdegrund ligger i Lerum som också är hemorten. Här är vi ett team terapeuter med ett brett utbud på en och samma plats. Maderakkas synsätt på hälsa och välbefinnande har ett ben i den svenska klassiska massagen och ett i österländska synsätt så som Indisk Ayurveda, yogafilosofi samt traditionell kinesisk medicin(TMC). Kroppen bör ses som en helhet där t e x smärta kan ha både fysiska och mentala orsaker. Hos mig är alltid du och dina behov i centrum, varje individ är unik och vi anpassar behandlingen därefter. Ett mål med mina behandlingar är att ge hjälp till självhjälp. I bland kanske man inte riktigt vet vad man behöver. Djup avslappning kan ge hjärnan en väbehövlig paus och kroppens visdom kan få ett större utrymme. I det mellanrummet som uppstår kan nya insikter om dig själv och dina behov synliggöras. Läkning på ett djupare plan kan också äga rum.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Hedeforsvägen 58, 443 38, Lerum