Ekeby Hälsocenter

betyg4.0 Mycket bra(120 betyg)
Ekeby Bruk 2L, 75263, Uppsala
Välkommen till Ekeby Hälsocenter. Hos oss kan du boka flera olika hälsotjänster.* Du kanske är fullt frisk men ändå vill se över din hälsa. Vi erbjuder flera olika Hälsokontroller och hälsotester. Samtliga med inriktning på förebyggande insatser. Vill du få hjälp med att utfärda ett intyg? Är du i behov av ett intyg tex inför en resa, körkort, arbete utomlands, rättsintyg, adoption eller för ärende till socialtjänsten? Varmt välkommen att boka en tid, vi hjälper dig gärna! Intyget utfärdas direkt på plats om möjligt, eller skickas till dig efter eventuell provtagning och komplettering. Obs. Just nu tar vi inte emot nya intyg för missbruk av alkohol och droger till Transportstyrelsen tex intyg för alkolås eller missbruk. Men det går fortfarande bra att boka Hälsodeklaration för körkort till Transportstyrelsen. *Friskvårdstjänsterna på Ekeby Hälsocenter omfattas inte av landstingsavtalet för primärvård, vilket innebär att du betalar hela avgiften själv. Högkostnadsskyddet gäller inte. Avbokning / Felbokning Har du bokat en tid hos oss, glöm inte att höra av dig senast 24 timmar i förväg om du inte kan komma. Uteblivet besök/felbokning/sen avbokning debiteras ordinarie avgift. Har du frågor gällande ditt intyg? Kontakta kund@ekebyhalsocenter.se eller ring 018 430 91 02 STOPP! Om du upplever förkylningssymptom - Kom inte in till mottagningen pga risk att smitta andra. Ring 113 13 om du har allmänna frågor om coronaviruset eller till 112 om du är allvarligt sjuk. Mer information om Coronaviruset och råd för att undika smitta/smitta andra - läs på www.folkhalsomyndigheten.se

Boka tjänst

INTYG

  • Intyg 30 minuter · Mer info
    Boka

Tjänst

noImage
Intyg
(24 betyg)
Allmänspecialist
noImage
Antikroppstest Covid-19
(91 betyg)
Leg. Läkare
noImage
Hälsokontroller
(5 betyg)
Läkare/Fysioterapeut

Betyg och recensioner

4.0Mycket bra
120 betyg
Bra utredning
Jag har bokat 8:15 och fick sms för 8:15 men pga felsystem var jag bokad 9:15 därför fick jag vänta en extra timme. Annars var allt annat bra.
De hävdade ”tekniskt fel” och min bokning fanns inte... Trots bekräftelse på sms och mail...
En väldigt bra upplevelse - kändes professionellt och vänligt

Om företaget

Ekeby Hälsocenter är ett hälsocenter med hälsofrämjande profil och fokus på förebyggande hälso- och sjukvård. På Ekeby Hälsocenter får du tillgång till: - Ett eget Hälsoteam - Lab för provtagning - Psykoterapi - Fysioterapi med eget gym - Företagshälsa - Hälsoundersökningar - Intyg - Vaccinationer mm Det finns både gott om bussförbindelser, parkeringsplatser samt cykelparkering.

Bilder