Vad vill du boka?

http://www.framgangsvision.se

KÄMPAR DU I MOTVIND?? Tänk om du gör det i onödan.
Tänk om det vore möjligt för dig att snabbt och lätt kunna få hjälp med något du länge kämpat med eller ett problem du inte hittat någon lösning på materiellt, fysiskt eller känslomässigt...


SUNI ENERGYWORK

Under vårt samtal har jag förmågan att direkt känna var dina blockeringar sitter som är kopplade till olika problem/hinder i livet och rensar snabbt och effektivt bort dem. Då ökar din möjlighet att kunna skapa mer positivt istället.

Suni Energywork har visat sig vara enormt kraftfull och positiva förändringar har uppmärksammats i generationer, både framåt och bakåt och av partners! Även djur har påverkats positivt av arbetet med matte/husse! Nya möjligheter har plötsligt dykt upp där det tidigare varit svårigheter. 

"Fick ett lugn efter min första behandling, som säkert hjälpte mig att gå till handling nu i helgen. Det togs emot på ett mycket bättre sätt än jag någonsin vågat tro på. Detta har jag egentligen velat göra i flera år...!! Tack Susann!" - Monika M

"Din egen metod, WOW! Det var en märkbar förändring i mitt tänk och känsla. Överlag efter sessionerna kände jag mig lugn, harmonisk och faktiskt lycklig. Tack! Jag sa upp mig från ett destruktivt jobb, fått nytt jobb, börjat rensa i min lägenhet, är inte arg längre på samma sätt längre. Jag känner att du varit med mig i en av mina tyngsta perioder i hela mitt liv och stöttat mig med din metod och hela ditt väsen.. <3 Mycket nöjd! Det har blivit en sådan stor förändring i mitt liv sedan dess! Tack! Du är helt fantastisk och har hittat hem! <3" - Nancy Shahin

"Jag kunde med din metod omedelbart känna att känslan i kroppen då jag tänkte på mitt problem eller emotionella obehag helt enkelt försvann under tiden du arbetade med problemet. Vid en av sessionerna kände jag en glädje, lättnad och skratt bubblade upp eftersom den jobbiga känslan jag hade/kände bara plötsligt försvann (som att skruva av plattan på spisen) under samma stund som ditt arbete pågick! Jag är förvånad att metoden fungerar! Jag behöver inte övertyga mig själv om att det ska nog ge effekt med tiden, eftersom effekten är omedelbar och som en påtaglig känsla av befrielse!" - S.B.

ENERGIRESAN FÖR NYA MÖJLIGHETER I LIVET - Ny månad, ny start, nytt mindset, nytt fokus, nya intentioner, NYA RESULTAT!

Vid intresse maila susann.nilsson@hotmail.com för att få besked om när nästa Energiresa är planerad.

TILLFÄLLE FÖR ETT BEGRÄNSAT ANTAL DELTAGARE PER RESA!
Energiarbete, vägledning och uppföljning för endast 490 kr/vecka! Pris för liknande behandlingar brukar annars ligga på 600-800 kr/session, men under Energiresan ingår det i priset att du även får vägledning och uppföljning under veckan efter varje session. Dessutom får ni som är med på Energiresan möjlighet att vara med på distanshealing som också ingår i priset. Allt som ingår i Energiresan skulle annars kostat ca 3650 kr, men du betalar endast 1960 kr!

Resan varar i 4 veckor från tryggheten i ditt eget hem, där du blir omhändertagen på bästa sätt med individuellt anpassat energiarbete som rensar bort blockeringar (per telefon eller Skype), uppföljning, vägledning och healing. Allt för att du äntligen ska kunna lyckas vända det negativa till det positiva och kunna uppnå dina önskningar och mål!

En process sätter igång och det händer massor under de 4 veckorna, och de som varit med under tidigare Energiresor berättar om en massa positiva förändringar i deras liv på olika sätt. Det kan gälla vad som helst i ens liv som man vill förändra till det bättre (kärlek, relationer, ekonomi, arbete, begränsande föreställningar, sjukdom, ledsamhet, oro m m).

Anmäl dig till Energiresan genom att boka in dig på dagen för startveckan och betala in första delbetalningen alt. hela beloppet. OBS! Denna tiden är bara för att anmäla dig till Energiresan och alltså ingen tid för session! Vi bokar sen gemensamt in dina tider som passar under 4 veckor.
OBS! Det kan hända att fler personer är anmälda till Energiresan än vad som syns här på bokningssidan, så om månadens resa skulle visa sig vara fullbokad får du naturligtvis pengarna tillbaka eller om du vill ha förtur till nästa Energiresa.


Hjärtligt välkommen!

"Efter sessionen så gick jag som i ett glädjerus. Var inte speciellt trött, men tog det ändå lite lugnt. Det kändes som jag nu fått chansen till nystart och hjälp. Att jag nu har nycklarna till förståelse varför jag känt som jag gjort. Allt hänger ju samman så det är stort! Känner stor glädje att jag såg din annons och att jag vet att jag har 3 ggr kvar Känner mig pånyttfödd Den lilla Helena har kommit fram igen utan yttre påverkan. Känns hur skalen, murarna rasar. Somnade gott igår kväll och vaknade 6 i morse utan minsta oro! Härligt! love it! Kram" - Helena

"Din egen metod, den tyckte jag bäst om När vi körde den metoden så blev jag avslappnad, trött och lugn.. Jag kände mig harmonisk.. Så efter vi hade gjort den metoden så kändes det så mycket lättare allting. Jag är inte lika stressad längre, min huvudvärk som jag har haft så mycket har mer och mera tonats ner så har mindre ont nu.. Jag känner mig mer starkare på jobbet!! Jag är piggare och sedan att jag känner mig starkare i situationer går lite mer med rak rygg Jag är väldigt nöjd med energiresan.. Måste säga att du är otroligt duktig!! Jag kände mig lite nervös första gången, dels för att vi inte känner varandra och sedan ska man prata om saker som man tycker är jobbigt.. Men jag hade inga problem med de, för du kändes så lugn och förstående Det är värt varenda krona!! Vill bara tacka dig för ett otroligt bra bemötande och för ditt lugn, & för all din hjälp som jag har fått Kram" - Evelina Molin 
 
Läs fler utlåtanden här: http://www.framgangsvision.se/utl
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

För Kick off-paketet, som innehåller 3 sessioner - 1 Quick Pulse och 2 Suni Energywork, betalar du endast 1500 kr! (Ord.pris är annars 2000 kr.)

Du börjar med att boka Kick off-paketet, som ej är någon tid för session, och betalar för att säkra din plats. Därefter bokar du tiden för din första session, som är en Quick Pulse session på en tid som passar dig (hör av dig om du inte hittar en tid som funkar). Vid bokningen skriver du att det hör till Kick off-paketet och redan är betald! Dina 2 resterande tider bokar vi gemensamt in vid första telefonmötet, så ha kalendern tillhands.

OBS! Betalningen ska göras vid bokningstillfället och innan första sessionen! Anmälan är bindande. Bankgironr. 329-8643 Framgångsvision. Märk inbetalningen med ditt namn och meddela via sms till 0728-416929 när du betalat.
Unika The Quick Pulse Technique hör till grundaren Jo Dunnings Quantum Energetics Disciplines. Det är ett nytt effektivt sätt att skapa positiva förändringar i livet. En snabb och mycket kraftfull metod som kan befria dig från omedvetna blockeringar.

Quick Pulse kan skapa snabba förändringar inom många områden i livet, såsom hälsa, relationer, ekonomi, framgång, personlig utveckling och mycket mer.

Sessionen hålls per telefon eller Skype och tar ca 40 minuter. Vi hinner med 5 saker/problem som du själv väljer. Jag behöver inte veta någonting om de sakerna eftersom energiarbetet sker i tysthet under processen.

Inför sessionen ska du ha din lista med ämnen till hands och lugn och ro omkring dig så du kan fokusera. Du ringer upp mig på den bokade tiden. Ange om du ringer per telefon eller Skype när du bokar.

Varmt välkommen!

”Hej vill tacka underbara Susann! För hjälp, och även kloka ord på vägen. Kände hur energierna strömma igenom mig. Hjärtat lättades. Först va det lugnt sedan kom det steg för steg. Känner energierna fortfarande. Har varit ett äventyr med känslor dem senaste dagarna. Men kommit mer och mer kommit till mig själv. Mycket har släppt fysiskt som psykiskt. Detta kan jag verkligen rekommendera. Kommer skriva igen och berätta längre fram hur det gått många kärleksfulla kramar /Anna”

”Idag den 22/10 kl 15.00 fick jag denna underbara behandling av fina Susann Nilsson. Den var stark jag är väldigt trött nu efter o känner den jobbar starkt i min kropp ... jag hoppas många fler kontaktar henne för denna teknik är väldigt speciell o stark tack goa fina Susann. Jeanette Andersson”

”Tack för en fantastisk stund och fantastiska upplevelser, har gjort mycket och känt mycket men dagens session gav mig så mycket och så många olika annorlunda känslor underbart skön känsla och en lättnad har tagit över min kropp TACK Carmen Wiberg”
Exempel på vad Reiki kan hjälpa dig med:

* Minska stress och ge inre ro
* Skapa fysisk och emotionell balans
* Förbättra sömnen
* Påskynda läkning och förstärka effekten av andra behandlingsformer
* Öka immunförsvaret
* Ge ny kraft och energi
* Lösa upp blockeringar kopplade till känslor och/eller stress

I många länder är Reiki väl etablerat och används på sjukhus som ett komplement till den traditionella medicinen. Behandlingen är friskvårdsklassad av Skatteverket.

Om energiflödet i kroppen hindras, så kallade blockeringar, så störs funktionerna i kroppen. Reiki helar kroppen genom att flöda in till de blockerade delarna och när energin åter flödar fritt får kroppen en chans att läka sig själv.

Att ta emot healing upplevs väldigt olika. Vissa känner tydligt healingen i exempelvis ett smärtande område. Många känner värme eller kyla. Tankar och känslor som varit en blockering kan komma upp till ytan och befrias. Gemensamt för de flesta är att de upplever en djup och behaglig avslappning i hela kroppen och det är inte ovanligt att somna.

Antingen bokar du ett personligt möte eller så ringer du upp mig på den bokade tiden och är redo att ta emot healing, och efteråt när healingen är klar pratar vi igen för återkoppling.

"Reiki healingen var en otroligt avslappnande och skön behandling gjort med mycket varsamhet och kärlek. Kan varmt rekommendera Susann!" Eva-Lotta

"Jag har mycket att göra på jobbet och fick hjärtklappning bara jag tänkte på vissa arbetsuppgifter. Då råkade jag i en affär se en affisch om reiki. Jag visste inte vad det var men var desperat nog att testa allt som kom i min väg. Reikin fick mig att slappna av och efter 3-4 behandlingar kände jag mig som en ny människa. Reikin + en mycket förståndig läkare på vårdcentralen som fick mig att tänka om när det gäller vissa saker i mitt liv gjorde att hjärtklappningen helt försvann. Nu går jag på reiki var 6:e vecka och det räcker för att jag ska må bra. Maria R"
Exempel på vad Reiki kan hjälpa dig med:

* Minska stress och ge inre ro
* Skapa fysisk och emotionell balans
* Förbättra sömnen
* Påskynda läkning och förstärka effekten av andra behandlingsformer
* Öka immunförsvaret
* Ge ny kraft och energi
* Lösa upp blockeringar kopplade till känslor och/eller stress

I många länder är Reiki väl etablerat och används på sjukhus som ett komplement till den traditionella medicinen. Behandlingen är friskvårdsklassad av Skatteverket.

Om energiflödet i kroppen hindras, så kallade blockeringar, så störs funktionerna i kroppen. Reiki helar kroppen genom att flöda in till de blockerade delarna och när energin åter flödar fritt får kroppen en chans att läka sig själv.

Att ta emot healing upplevs väldigt olika. Vissa känner tydligt healingen i exempelvis ett smärtande område. Många känner värme eller kyla. Tankar och känslor som varit en blockering kan komma upp till ytan och befrias. Gemensamt för de flesta är att de upplever en djup och behaglig avslappning i hela kroppen och det är inte ovanligt att somna.

Antingen bokar du ett personligt möte eller så ringer du upp mig på den bokade tiden och är redo att ta emot healing, och efteråt när healingen är klar pratar vi igen för återkoppling.

"Reiki healingen var en otroligt avslappnande och skön behandling gjort med mycket varsamhet och kärlek. Kan varmt rekommendera Susann!" Eva-Lotta

"Jag har mycket att göra på jobbet och fick hjärtklappning bara jag tänkte på vissa arbetsuppgifter. Då råkade jag i en affär se en affisch om reiki. Jag visste inte vad det var men var desperat nog att testa allt som kom i min väg. Reikin fick mig att slappna av och efter 3-4 behandlingar kände jag mig som en ny människa. Reikin + en mycket förståndig läkare på vårdcentralen som fick mig att tänka om när det gäller vissa saker i mitt liv gjorde att hjärtklappningen helt försvann. Nu går jag på reiki var 6:e vecka och det räcker för att jag ska må bra. Maria R"
Suni Energywork - Min egen unika behandlingsmetod har fått högsta betyg av alla mina klienter! Under vårt samtal känner jag direkt var dina blockeringar sitter som är kopplade till olika problem/hinder i livet och kan snabbt och effektivt rensa bort dem med hjälp av Källenergi så du kan skapa mer positivt istället.

Du kan få hjälp med vad som helst i ditt eget liv; Ex hälsa, kärlek, relationer, sorg, rädsla, oro, ångest, ekonomi, arbete m m...

Du ringer upp mig på den bokade tiden. Ange om du ringer per telefon eller Skype när du bokar.

Hjärtligt välkommen!

"Din egen metod, WOW! Det var en märkbar förändring i mitt tänk och känsla. Överlag efter sessionerna kände jag mig lugn, harmonisk och faktiskt lycklig. Tack! Jag sa upp mig från ett destruktivt jobb, fått nytt jobb, börjat rensa i min lägenhet, är inte arg längre på samma sätt längre. Jag känner att du varit med mig i en av mina tyngsta perioder i hela mitt liv och stöttat mig med din metod och hela ditt väsen.. <3 Mycket nöjd! Det har blivit en sådan stor förändring i mitt liv sedan dess! Tack! Du är helt fantastisk och har hittat hem! <3" - Nancy Shahin

"Jag kunde med din metod omedelbart känna att känslan i kroppen då jag tänkte på mitt problem eller emotionella obehag helt enkelt försvann under tiden du arbetade med problemet. Vid en av sessionerna kände jag en glädje, lättnad och skratt bubblade upp eftersom den jobbiga känslan jag hade/kände bara plötsligt försvann (som att skruva av plattan på spisen) under samma stund som ditt arbete pågick!
Jag är förvånad att metoden fungerar! Jag behöver inte övertyga mig själv om att det ska nog ge effekt med tiden eftersom effekten är omedelbar och som en påtaglig känsla av befrielse!" - S.B.

Samtal

Coaching, vägledning, inspiration, stresshantering, personlig utveckling.

Låt mig vara din hjälp på vägen till medveten ökad livskvalitet och personlig utveckling.

Hjälp att komma tillbaka efter utmattningssyndrom/utbrändhet och depression - ett steg i taget. Att våga drömma och känna hopp om framtiden igen. Det går att hitta tillbaka till glädje och lycka!

Du vill något annat med livet, men vet inte riktigt vad och/eller hur.

Hjälp till självhjälp med olika verktyg.

Jag arbetar under tystnadsplikt.
Coaching, vägledning, inspiration, stresshantering, personlig utveckling.

Låt mig vara din hjälp på vägen till medveten ökad livskvalitet och personlig utveckling.

Hjälp att komma tillbaka efter utmattningssyndrom/utbrändhet och depression - ett steg i taget. Att våga drömma och känna hopp om framtiden igen. Det går att hitta tillbaka till glädje och lycka!

Du vill något annat med livet, men vet inte riktigt vad och/eller hur.

Hjälp till självhjälp med olika verktyg.

Jag arbetar under tystnadsplikt.

Framgångsvision

Hjärtligt välkommen!

Låt mig vara din hjälp på vägen till medveten ökad livskvalitet och personlig utveckling.

SUNI ENERGYWORK - Jag känner direkt när vi pratar var dina blockeringar sitter som är kopplade till olika problem/hinder i livet och kan snabbt och effektivt rensa bort dem.

Certifierad CHIBALL-instruktör.

THE QUICK PULSE TECHNIQUE - Jag är utbildad direkt av grundaren Jo Dunning från USA. Det är en snabb och effektiv metod inom energimedicin som hjälper till att lösa upp blockeringar som hindrar dig att leva det liv du vill.

REIKI HEALING är för dig som känner att du behöver en djupare avkoppling. Det kan stimulera kroppens eget immunförsvar, påskynda läkning och förstärka effekten av andra behandlingsformer. Reiki kan hjälpa om du känner dig stressad och trött, har huvudvärk eller annan värk.

Behandling med Reiki är friskvårdsklassat av Skatteverket.

Coachande, inspirerande och vägledande SAMTAL. Personlig utveckling, stresshantering och hjälp att komma tillbaka efter utbrändhet/utmattningssyndrom eller depression. Du kan på ett djupare plan få insikt om dig själv och ditt liv och vilka levnadsmönster som uppstått, och få inspiration, kraft och vägledning att skapa positiva förändringar i ditt liv.

”Detta är ju helt otroligt. Tack Susann för din hjälp, jag har blivit som en helt annan människa. Hör av mej igen om det hopar sej. Tack, tack och kram - Pia Engdahl”

”Vad mig beträffar så har jag fått så mycket styrka och kraft att klara av vissa svåra saker. Vad gäller mitt arbetsliv har nya saker börjat hända och den vändning jag önskar börjat komma .... En del förändringar med mig som person har också kommit till mig. Det känns fantastiskt att jag känner mig så stark och full av energi även nu mitt i mörkaste december : )
Ett jättestort TACK till dig för att jag fick ta del av denna healingenergi!” - Lena

http://www.susann1.juiceplus.com


Telefon 0728-416929
Webbsida
E-post
Öppettider Flexibla öppettider.

Hittar du ingen tid som passar så maila eller ring/sms:a.

info@framgangsvision.se
0728-416929
Adress
Sessioner via telefon och Skype, ChiBall i Skåne
246 52 Löddeköpinge