Vad vill du boka?

Välkommen till Ingrids Fysioterapi!

Här bokar du din nybesökstid då du kommer för första gången eller med ett nytillkommet besvär, Lediga tider är markerade med grönt. Om det inte kommer upp några nybesökstider betyder det att jag dessvärre inte kan ta emot fler nya under den period som ligger ute, försök igen måndagen därpå.

Ett besök kostar 100 kronor oavsett vilken vårdcentral Ni tillhör och betalas med kort. Besöket är frikortsgrundande. Barn och ungdomar under 20 år samt vuxna över 85 år går gratis. Återbud/ombokning sker med länken i bokningsbekräftelsen och skall göras senast 24 h innan bokad tid. Uteblivet besök eller sen avbokning debiteras 100 kr helt enl. Region Hallands regler.  Välkommen till Ingrids Fysioterapi!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Fysioterapi

Nybesök
Fullbokat
50 min 100,00 kr Mer info
Fysioterapi/sjukgymnastik

Lediga tider markeras med grönt.

Fregatten Ingrids Fysioterapi

Ingrid har 20 års erfarenhet som fysioterapeut/sjukgymnast och är vidareutbildad med examen i McKenziemetoden (MDT) för nacke, rygg och extremitetsleder, samt inom stressrelaterade besvär, yrsel och balansrubbningar, akupunktur och behandling av tinnitusbesvär. Ingrid finns på Fregatten Högst upp där vi har ett ljust trevlig gym och erbjuder hjälp med behandling, att komma igång med träning, och har gruppverksamhet i avspänningsträning, mindfulness och MediYoga.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Mån-ons 8-17
Tors-fre 8-15
Adress
Skeppsgatan 6
432 44 Varberg
Centrum
Öppna i Google Maps 🗗