Hudstudio C

betyg4.8 Fantastiskt bra(41 betyg)
Källesjövägen 39, 271 57, Ystad

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Cecilia Frisborn
(41 betyg)
Auktoriserad Hudterapeut
+3

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
41 betyg
till Cecilia Frisborn
Proffsigt och skönt!

Visa mer

till Cecilia Frisborn
Verkligen proffsig! Visste precis vad min hy behövde och var ärlig genom hela besöket, alltså försökte inte sälja på mig något som jag inte behövde. Kommer absolut tillbaka och rekommenderar dig till andra!

Visa mer

till Cecilia Frisborn
Så skönt och avkopplande!

Visa mer

till Cecilia Frisborn
Underbar ansiktsbehandling. Avslappnad och skön. Cecilia är duktig, lättsam att prata med. Förklarar och ger råd hur man ska sköta sin hy.

Visa mer

Om företaget

Hudstudio C erbjuder professionell och omsorgsfull hudvård och hudvårdande makeup. På Hudstudio C arbetar Cecilia Frisborn - auktoriserad och specialiserad hudterapeut och spaterapeut. Medlem i SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksförbund samt CIDESCO - internationellt samfund för auktoriserad hudterapeuter. Hudstudio C (tidigare Österlens Hudvårdsstudio) har funnits sen 2005 och har högt ställda kvalitetskrav på de behandlingar som utförs. Vi vill ge Dig en unik och personlig hudbehandling i en avkopplande atmosfär. Urvalet är stort för både män och kvinnor. Samtliga behandlingar inkluderar en personlig hudanalys och rådgivning. I samtliga behandlingar använder vi svensktillverkade produkter från Maria Åkerberg - 100 % naturliga och ekologiska. Dessa finns också till försäljning - i butik eller webshopen på www.hudstudio.se. Bonuskort gäller vid köp i butik och webshopen med hämtning i butiken. För dig som vill handla produkter går det bra att komma förbi "närsom", men för att undvika att komma när jag har behandling, rekommenderar jag dig att boka in en Shoppingtid. Annars kan du skicka SMS eller ringa (eller beställ via Webshopen) när du gör din beställning, så kan jag ha förbereda dina produkter. Varmt välkommen!

Bilder