Kimono Studio

betyg5.0 Fantastiskt bra(62 betyg)
Diktarvägen 5, 171 73, Solna
VIKTIGT ATT LÄSA INNAN DU BOKAR 3D ÖGONBRYN Om du redan har Microblading, Shading eller Puderbryn från någon annan artist måste du skicka in en bild innan bokning där man tydligt ser den gamla tatueringen. Det här kan nämligen påverka resultatet av vår behandling. Viktigt är att du INTE: är gravid eller ammar, har högt blodtryck, äter blodförtunnande mediciner, har utslag eller eksem vid behandlingsområdet, använder botox, lätt för att blöda eller blodsjukdomar, är under 18år eller över 65år. För andra sjukdomar, måste du konsultera med din läkare om du kan göra den här typen av behandling. KOM I TID Kom inte mer än 10 minuter tidigare till behandlingen. Om man kommer mer än 15 minuter sent hinner vi inte avsluta behandlingen i tid och förbereda inför nästa. Då blir du tyvärr hemskickad men kommer att debiteras för behandlingen. COVID-19 INFO: Vi följer extra strikta rutiner kring hygien. Handsprit, munskydd och engångsmaterial används. För allas hälsa så är du välkommen så länge du inte visar symptom på förkylning eller influensa. Är du sjuk stannar du hemma. Kommer du hit med symptom blir du tyvärr hemskickad men kommer att debiteras för behandlingen. Du kan avboka gratis 24h innan om du känner symptom. Tider som INTE avbokas debiteras.

Boka tjänst

 • Hair stroke by Machine 180 minuter, 6 500 kr · Mer info
  Boka
 • Puderbryn / Skuggning 180 minuter, 6 500 kr · Mer info
  Boka
 • Kimono SPA Duo (för dig och en vän)120 minuter, 2 200 kr · Mer info
  Boka
 • Kimono Klassisk Massage (20%)60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Kimono SPA Massage 90 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Kimono PT (Tai Chi, Balans & Styrka)60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Kimono Massage Paket 3 x 60 min60 minuter, 2 490 kr · Mer info
  Boka
 • Kimono Paket PT 3 x 60 min60 minuter, 2 145 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Mimmi Pang Isaksson
(29 betyg)
Lic 3D Ögonbryn Artist, dipl Hudterapeut
PresentkortKlarna
noImage
Jakob Pang Isaksson
(33 betyg)
EM Guld Tai Chi och Kung Fu, Lic. Massör och PT
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
62 betyg
till Mimmi Pang Isaksson
Mimmi var mycket saklig och proffsig i vår diskussion om vad som skulle passa mig, min hudtyp och ansiktsform och vilka risker som fanns. Jag kände mig trygg och välinformerad under behandlingens gång och resultatet blev fantastiskt. Tack Mimmi för ett strålande jobb!
till Mimmi Pang Isaksson
Otroligt bra service! Mycket trevligt bemötande och Mimmi är otroligt duktig - jag är jättenöjd. Rekommenderar starkt!
till Mimmi Pang Isaksson
Mycket fint bemötande,inlyssnande, pedagogisk och professionell. En artist utöver det vanliga:) Så nöjd!
till Mimmi Pang Isaksson
Mimmi är fantastiskt duktig, noggrann och mån om att resultatet ska bli så som jag vill ha det. Studion är snygg och mysig. Toppen!

Om företaget

KIMONO BEAUTY STUDIO & SPA är skönhetssalongen som fokuserar både på det inre och det yttre. Vi kombinerar mode, design och livsstil till ett koncept där alla delar hänger ihop. Vi inspireras av allt från japansk tradition till modern minimalism. Där konst och livsstil går hand i hand, där design blir en filosofi som sträcker sig ut i livet och vardagen. KOM TILL OSS och testa våra behandlingar inom massage, koreansk hudvård, meditation och avslappning. VI ÄR FÖRST I SVERIGE med superrealistiska 3D Ögonbryn enligt senaste Hair Stroke-teknik från Asien. Den här kallas för Hair Stroke by Machine 2020 och är alltså INTE Microblading. MIMMI PANG ISAKSSON har tidigare studerat på college mot service, turism och resor. Hon jobbade för flygbolaget China Eastern innan hon flyttade till Sverige för 10 år sedan. Nu är hon utbildad i 3d Ögonbryn och teckning av de bästa lärarna i Asien och Europa. Mimmi är diplomerad Phi Brows Artist, Shading Artist, Hair stroke by Machine samt diplomerad Hud-terapeut. JAKOB PANG ISAKSSON är Europamästare i Tai Chi och har bott och studerat i Kina. Han är en profil inom hälsa & träning och har de senaste åren medverkat på SVT, TV4, P3 samt Kungliga Operans Madama Butterfly. Jakob har en lång bakgrund inom Traditionell Kinesisk Medicin och är en eftertraktad massör samt diplomerad Spa-terapeut. DU KOMMER TILL OSS via T-Bana Västra Skogen eller Solna C, busshållplats Armégatan eller så är det cykelavstånd från city. VI ÄR mycket noga med hygienen och använder engångsmaterial, steriliserade instrument samt rena lakan till varje kund. Vi väljer främst ekologiska produkter.

Bilder