Kimono Studio

betyg4.9 Fantastiskt bra(144 betyg)
Diktarvägen 5, 171 73, Solna
VIKTIGT ATT LÄSA INNAN DU BOKAR 3D ÖGONBRYN Om du redan har Microblading, Shading eller Puderbryn från någon annan artist måste du skicka in en bild innan bokning där man tydligt ser den gamla tatueringen. Det här kan nämligen påverka resultatet av vår behandling. Viktigt är att du INTE: är gravid eller ammar, har högt blodtryck, äter blodförtunnande mediciner, har utslag eller eksem vid behandlingsområdet, använder botox, lätt för att blöda eller blodsjukdomar, är under 18år eller över 65år. För andra sjukdomar, måste du konsultera med din läkare om du kan göra den här typen av behandling. KOM I TID Kom inte mer än 10 minuter tidigare till behandlingen. Om man kommer mer än 15 minuter sent hinner vi inte avsluta behandlingen i tid och förbereda inför nästa. Då blir du tyvärr hemskickad men kommer att debiteras för behandlingen. DEPOSITION Eftersom vi har högt tryck på studion och många bokningar nu så behöver vi ta ut en deposition vid bokning. Den ligger på 1000 SEK och är en bokningsgaranti som man sedan får tillbaka när man betalar sin behandling. Depositionen Swishar man till företaget på nummer 123 534 7000 eller betalar in på bankgiro 5451-1365. Om man behöver boka om sin tid på grund av sjukdom eller liknande kontaktar man oss så löser vi det, dvs man avbokar inte via boka direkt. COVID-19 INFO: Vi följer extra strikta rutiner kring hygien. Handsprit, munskydd och engångsmaterial används.

Boka tjänst

 • Extra återbesök 60 min (inom 6 månader)60 minuter, 1 000 kr · Mer info
 • Laserbehandling (3D ögonbryn borttagning)30 minuter, 1 500 kr · Mer info
 • Påfyllning 3D Ögonbryn (inom 1 år)90 minuter, 2 000 kr · Mer info
 • Påfyllning 3D Ögonbryn (inom 2 år)120 minuter, 3 000 kr · Mer info
 • Hair stroke by Machine 180 minuter, 6 800 kr · Mer info
 • Kimono SPA Duo (för dig och en vän)120 minuter, 2 250 kr · Mer info
 • Kimono Klassisk Massage (20%)60 minuter, 800 kr · Mer info
 • Kimono SPA Massage90 minuter, 1 500 kr · Mer info
 • Kimono PT (Tai Chi, Balans & Styrka)60 minuter, 800 kr · Mer info
 • Kimono Massage Paket 3 x 60 min60 minuter, 2 490 kr · Mer info
 • Kimono Paket PT 3 x 60 min60 minuter, 2 145 kr · Mer info

utövare

noImage
Mimmi Pang Isaksson
(74 betyg)
Lic 3D Ögonbryn Artist, dipl Hudterapeut
+9
Presentkort
noImage
Jakob Pang Isaksson
(70 betyg)
EM Guld Tai Chi och Kung Fu, Lic. Massör och PT
Presentkort

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
144 betyg
till Mimmi Pang Isaksson
Fantastiskt resultat, Mimmi är otroligt noggrann och duktigt!

Visa mer

till Mimmi Pang Isaksson
Så bra😀. Mimmi är noggrann och pedagogisk samt gör ett fantastiskt jobb.

Visa mer

till Mimmi Pang Isaksson
Ögonbrynen blev exakt som jag önskade. Mimmi är väldigt proffsig och man är i trygga händer under hela processen. Kan varmt rekommendera denna salong.

Visa mer

till Jakob Pang Isaksson
Jakob är skicklig och lyhörd Anpassar sin massagen till kundens behov - Tack

Visa mer

Om företaget

KIMONO BEAUTY STUDIO & SPA är skönhetssalongen som fokuserar både på det inre och det yttre. Vi kombinerar mode, design och livsstil till ett koncept där alla delar hänger ihop. Vi inspireras av allt från japansk tradition till modern minimalism. Där konst och livsstil går hand i hand, där design blir en filosofi som sträcker sig ut i livet och vardagen. KOM TILL OSS och testa våra behandlingar inom massage, koreansk hudvård, meditation och avslappning. VI ÄR FÖRST I SVERIGE med superrealistiska 3D Ögonbryn enligt senaste Hair Stroke-teknik från Asien. Den här kallas för Hair Stroke by Machine 2020 och är alltså INTE Microblading. MIMMI PANG ISAKSSON har tidigare studerat på college mot service, turism och resor. Hon jobbade för flygbolaget China Eastern innan hon flyttade till Sverige för 10 år sedan. Nu är hon utbildad i 3d Ögonbryn och teckning av de bästa lärarna i Asien och Europa. Mimmi är diplomerad Phi Brows Artist, Shading Artist, Hair stroke by Machine samt diplomerad Hud-terapeut. JAKOB PANG ISAKSSON är Europamästare i Tai Chi och har bott och studerat i Kina. Han är en profil inom hälsa & träning och har de senaste åren medverkat på SVT, TV4, P3 samt Kungliga Operans Madama Butterfly. Jakob har en lång bakgrund inom Traditionell Kinesisk Medicin och är en eftertraktad massör samt diplomerad Spa-terapeut. DU KOMMER TILL OSS via T-Bana Västra Skogen eller Solna C, busshållplats Armégatan eller så är det cykelavstånd från city. VI ÄR mycket noga med hygienen och använder engångsmaterial, steriliserade instrument samt rena lakan till varje kund. Vi väljer främst ekologiska produkter.

Bilder