Kimono Studio

betyg5.0 Fantastiskt bra(6 betyg)
Diktarvägen 5, 171 73, Solna
VÄLKOMEN! HAR DU FRISKVÅRDSPENGAR ATT TA UT? Vi erbjuder massage och träning som går under friskvård. Passa på att kolla in våra paket, köp nu och använd dem under våren. VIKTIGT ATT LÄSA INNAN DU BOKAR 3D ÖGONBRYN Om du redan har Microblading, Shading eller Puderbryn från någon annan artist måste du skicka in en bild innan bokning där man tydligt ser den gamla tatueringen. Det här kan nämligen påverka resultatet av vår behandling. Viktigt är att du INTE: är gravid eller ammar, har högt blodtryck, äter blodförtunnande mediciner, har utslag eller eksem vid behandlingsområdet, använder botox, lätt för att blöda eller blodsjukdomar, är under 18år eller över 65år. För andra sjukdomar, måste du konsultera med din läkare om du kan göra den här typen av behandling. KOM I TID Kom inte mer än 10 minuter tidigare till behandlingen. Om man kommer mer än 15 minuter sent hinner vi inte avsluta behandlingen i tid och förbereda inför nästa. Då blir du tyvärr hemskickad men kommer att debiteras för behandlingen. COVID-19 INFO: Vi följer extra strikta rutiner kring hygien. Handsprit, munskydd och engångsmaterial används. För allas hälsa så är du välkommen så länge du inte visar symptom på förkylning eller influensa. Är du sjuk stannar du hemma. Kommer du hit med symptom blir du tyvärr hemskickad men kommer att debiteras för behandlingen. Du kan avboka gratis 24h innan om du känner symptom. Tider som INTE avbokas debiteras.

Boka tjänst

3D Ögonbryn (ny teknik)

 • Hair Stroke by Machine, Basic 180 minuter, 6 000 kr · Mer info
  Boka
 • Hair stroke by Machine, Design 240 minuter, 6 500 kr · Mer info
  Boka
 • Puderbryn / Skuggning 180 minuter, 5 500 kr · Mer info
  Boka

Massage & Spa

 • Kimono Eko Ansiktsmassage60 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka
 • Kimono Klassisk Massage60 minuter, 1 000 kr · Mer info
  Boka
 • Kimono SPA Massage (ord pris 2 000 kr)90 minuter, 1 500 kr · Mer info
  Boka
 • Kimono PT (Tai Chi, Balans & Styrka)60 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka

Paketpris Massage och PT

 • Kimono Massage Paket 3 x 60 min60 minuter, 2 490 kr · Mer info
  Boka
 • Kimono Paket PT 3 x 60 min60 minuter, 2 145 kr · Mer info
  Boka

Koreansk Hudvård

 • Golden Facial (25% Årets Julklapp)60 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka
 • Sakura Facial (25% Årets Julklapp)60 minuter, 1 200 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort / värdekort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Mimmi Pang IsakssonLic 3D Ögonbryn Artist, dipl HudterapeutPresentkortKlarna
noImage
Jakob Pang Isaksson
(5 betyg)
Lic Taiji Quan, Massage, TCMPresentkortKlarna

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
6 betyg
Fantastik liten oas av lugn och harmoni från det att man kliver in genom dörren.
Väldigt trevliga lokal i japansk stil med många spännande detaljer. En japansk oas. Bra massage med ingefärsolja. Prisvärt och trevligt, rekommenderar det starkt.
Fantastisk session, Jakob! Nu fylld av kraft att möta denna onsdag i november. Tack från hjärtat

Om företaget

KIMONO BEAUTY STUDIO & SPA är skönhetssalongen som fokuserar både på det inre och det yttre. Vi kombinerar mode, design och livsstil till ett koncept där alla delar hänger ihop. Vi inspireras av allt från japansk tradition till modern minimalism. Där konst och livsstil går hand i hand, där design blir en filosofi som sträcker sig ut i livet och vardagen. KOM TILL OSS och testa våra behandlingar inom massage, koreansk hudvård, meditation och avslappning. VI ÄR FÖRST I SVERIGE med superrealistiska 3D Ögonbryn enligt senaste Hair Stroke-teknik från Asien. Den här kallas för Hair Stroke by Machine 2020 och är alltså INTE Microblading. MIMMI PANG ISAKSSON har tidigare studerat på college mot service, turism och resor. Hon jobbade för flygbolaget China Eastern innan hon flyttade till Sverige för 10 år sedan. Nu är hon utbildad i 3d Ögonbryn och teckning av de bästa lärarna i Asien och Europa. Mimmi är diplomerad Phi Brows Artist, Shading Artist, Hair stroke by Machine samt diplomerad Hud-terapeut. JAKOB PANG ISAKSSON är Europamästare i Tai Chi och har bott och studerat i Kina. Han är en profil inom hälsa & träning och har de senaste åren medverkat på SVT, TV4, P3 samt Kungliga Operans Madama Butterfly. Jakob har en lång bakgrund inom Traditionell Kinesisk Medicin och är en eftertraktad massör samt diplomerad Spa-terapeut. DU KOMMER TILL OSS via T-Bana Västra Skogen eller Solna C, busshållplats Armégatan eller så är det cykelavstånd från city. VI ÄR mycket noga med hygienen och använder engångsmaterial, steriliserade instrument samt rena lakan till varje kund. Vi väljer främst ekologiska produkter.

Bilder