LoKri Friskvård på HSB

betyg4.7 Fantastiskt bra(33 betyg)
Fleminggatan 41, Stockholm
Vi välkomnar alla våra kunder på HSB att boka friskvård/massage nu igen på Fleminggatan 41.  Vi finns brevid omklädningssrummet på kv -skyltat från hissen. Klippkortserbjudande med 2022 10 ggr á 25 minuter 3,750:-  5 ggr  á 25 minuter 1,875:- Enstaka ggr  395:- swish kvitto mailas Du kan även boka tid på Hälsans hus hos vår massör Ronald. https://massageronald.bokadirekt.se Varmt välkommen att boka din massage hos oss på LoKri Friskvård OBS! Skriv alltid vilket bolag inom HSB du arbetar på i din bokning under noteringar. Välkommen till friskvården på HSB Hör gärna av dig om du har några frågor på 0733-866646 alt lotta@lokri.se så hjälper vi dig!   Lotta & Suzanne LoKri Friskvård

Boka tjänst

  • Massage 50 minuter50 minuter · Mer info
  • Massage 25 min25 minuter · Mer info

utövare

noImage
Jimmy
(27 betyg)
Massageterapeut
noImage
LinneaMassör
noImage
Ronald NMT massage
noImage
LottaMassör

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
33 betyg
till Jimmy
Super nöjd!

Visa mer

till Ronald
Ronald är en bra och förstående massör! Jag har alltid fått hjälp med mina krämpor och fått bra förklaringar och tips

Visa mer

till Jimmy
Hade varit skönare med en gravidmassage kudde.

Visa mer

till Jimmy
Jag blir alltid nöjd när jag har fått massage och det är skönt att det är på arbetet så att jag tar mig tid att gå. Först en liten kort diskussion om vad jag vill ha hjälp med och jag kan även få råd och tips för att förebygga.

Visa mer

Om företaget

Företagsmassage I dag ser vi att företagen blir allt bättre på att ta hand om sina medarbetare med olika former av friskvård. All forskning visar att friskvård på företag leder till minskad sjukfrånvaro. Att erbjuda massage på arbetsplatsen har en positiv påverkan på personalens hälsa och välbefinnande. Det i sin tur leder till ökad trivsel, kreativitet och motivation. Massage är en effektiv behandlingsform för kroppens obalanser och spänningar. Det kan ges för avslappning och välbefinnande och som behandling mot skador, smärta, muskelproblem, spänningshuvudvärk och stress. Det ökande datoranvändandet och stillasittande jobb gör att alltför många lider av spänningar i bl a nacke och axlar. Massage är förebyggande och därmed också lönsamt på sikt. Vid massage frigörs oxytocin som är ett ”lugn och ro” -hormon, det hjälper till att sänka skadliga nivåer av stresshormoner, ökar koncentrationsförmågan och påverkar immunförsvaret positivt. Hur går det till? Massören kommer till din arbetsplats och ger massage. Lokri står för allt som behövs som bänk, handdukar, bänkpapper, olja och musik. Det enda du behöver tänka på är att ha ett rum som vi kan vara i. Alla massörer som är knutna till Lokri är välutbildade, ansvarsförsäkrade och har lång erfarenhet. Vårt mål är att varje person som får massage ska känna sig nöjd och väl omhändertagen. Tänk om du kunde minska sjukfrånvaron - vad skulle det innebära för din organisation?

Bilder