1. Hem
 2. Annan Lund

Lotte Hansson

betyg4.8 Fantastiskt bra(5 betyg)
Lackalänga, 244 94, Lund
VÄLKOMMEN och BOKA en session med mig som terapeutisk healer. Alla sessioner görs med ett samtal via telefonen. Det är skönt för dig att vara på en plats där du är trygg, där du kan ta hand om dig lite extra efter sessionen om det behövs. DU KAN GÅ TILL EN TERAPEUTISK HEALER FÖR ATT DU: * Känner att du sitter fast, eller helt enkelt inte mår bra. * Har starka känslor av sorg, ilska, skam eller sorg. * Vill gå på botten med ett barndomstrauma * Vill förstå och minnas mer om din barndom. * Vill förstå mer om dig själv och den förändring vi alla är i. * Har en relation som behöver helas och förstås. * Du har mönster som du upprepar om och om igen. * Vill titta på erfarenheter från tidigare liv som du misstänker påverkar dig idag. * Har problem med kroppen, och vill förstå det som kan ligga bakom de fysiska yttringarna. * Är nyfiken på om det finns något mer inom dig. Till exempel din kreativitet eller din andlighet.
12163

Boka tjänst

Tjänst

 • Terapeutisk och energitransformerande healing
  90 minuter, 1 500 krMer info
  Boka
 • Ayurvedisk hälsorådgivning
  90 minuter, 1 100 krMer info
  Boka
 • Yoga
  60 minuter, 250 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Lotte Hansson
4.8
(5 betyg)
Terapeutisk healer, yoga, ayurveda

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
5 betyg
Monica I.
till Lotte Hansson
Jag hittar inte de rätta orden som kan ge en rättvis upplevelse. Jag ger mig ändå på att säga; fantastiskt, kärleksfullt, ro i kroppen, aha-upplevelser, ”huvudet på spiken”, magiskt. Tack av hela mitt hjärta Lotte ❤️

Visa mer

Lotta L.
till Lotte Hansson
Med sin mjuka röst och inkännande ord, vägleder hon mig mjukt och varsamt, ett steg i taget, in i mina innersta rum där magi uppstår. För varje samtal kommer vi lite längre in, lite djupare in i Hjärtat där läkningen, visdomen och den villkorslösa Kärleken bor. Det är nu 7 månader sedan vårt första möte och dessa samtal är ovärderliga för mig och har hjälpt mig oerhört mycket i en tid av stor transformation i mitt liv. Tack!!

Visa mer

Monica I.
till Lotte Hansson
Lugn, mjuk och mycket förtroendeingivande. Lotte ställde de rätta frågorna, vilket fick mig att se situationen ur ett helt annat och mer friskt perspektiv. Rekommenderas varmt ❤️

Visa mer

Om företaget

Du är perfekt som du är och med min hjälp kan du se, känna och uppleva det tydligt. Varje dag! Jag arbetar på tre olika nivåer. Med kroppen via yogan, med maten via den ayurvediska vetenskapen och som terapeutisk healer med de obearbetade känslorna. Det är ett medvetet val jag gör dagligen, utifrån de fantastiska kunskaper och insikter jag har tagit med mig längs min väg. Under mitt tidigare yrkesliv har jag arbetat med den hälsofrämjande maten, människan och att låta relationen vara i centrum. Idag gör jag detsamma fast fokus på den individuella processen. Att hjälpa andra att vara mer närvarande, komma i balans och kunna känna sin egen kraft fullt ut, är för mig oerhört värdefullt. Det är mitt sätt att bidra till en kärleksfullare värld.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • Mån10:00 - 16:30
  • TisStängd
  • OnsStängd
  • Tor10:00 - 16:30
  • Fre10:00 - 11:30
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07099250 XXVisa nummer

 • Lackalänga, 244 94, Lund