Vad vill du boka?

Semesterstängt 1/7 - 26/7

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Akupunktur

En akupunkturbehandling enligt Traditionell Kinesisk Medicin är individuellt anpassade och behandlar inte bara symtom, utan HELA MÄNNISKAN. Vid första besöket ställs en noggrann diagnos som täcker alla aspekter av din hälsa, kropp och själ och inkl. behandling.
Akupunktur i kombination med Massage. Nålar sätta i armar och ben samtidigt som rygg och nacke masseras. Ett 1:a besök Akupunktur krävs innan.
Akupunktur i kombination med Massagebehandling. En akupunkturbehandling gör först, sen följer en massagebehandling. Ett 1:a besök Akupunktur krävs innan.
En akupunkturbehandling enligt Traditionell Kinesisk Medicin behandlar såväl akuta som kroniska sjukdomstillstånd.

Massage

Rygg -och nackmassage för gravida. För dig som besväras av rygg -och nackbesvär och/eller foglossning under graviditeten.
Massagen utförs sittande framåtlutande på en speciell stol.
Rygg, nacke- och sätemassage för gravida. För dig som besväras av rygg -och nackbesvär och/eller foglossning under graviditeten.
Massagen utförs sittande framåtlutande på en speciell stol
Djupgående och avslappnade Klassisk massage av rygg, axlar och nacke
Behandling av skador och besvär som uppkommit pga stress, skada, arbete eller idrott. I behandlingen ingår massage, triggerpunkter och akupressur och vid behov muskeltestning, muskeltöjning , muskulering och individuella råd.
Behandling av skador och besvär som uppkommit pga stress, skada, arbete eller idrott. I behandlingen ingår massage, triggerpunkter och akupressur och vid behov muskeltestning, muskeltöjning , muskulering, kopping och värmebehandling.
Medlem i Svenska Akupunkturförbundet

Melhus Friskvård

Välkommen till praktiken med helhetssyn. Här kan du boka tid för kinesisk akupunktur och massagebehandling. Med dessa redskap hjälper jag dig att uppnå en bättre hälsa och livskvalitet.
Tar kort, swish eller kontanter-

De kan finnas tider samma dag som inte syns i bokningskalendern, ring då eller sms mig för att kolla om någon tid är ledig.
Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Fredag

Adress
Slalomstigen 27
933 34 Arvidsjaur
Öppna i Google Maps 🗗