Vad vill du boka?


Följer du oss instagram och facebook då får du 5% extra rabatt. 


Ge bort presenten till den person du älskar. Kom och missa inte våran helt fungerande produkter som ger goda resultat och härliga produkt necessärer på bra priser. Gå in gärna på vår instagram sida ( @nefclinic ) och kolla upp vilka necessärer har vi erbjudande på.
Rabatten avdrages på kassan.

-Vill du bli medlem och få vår nyhetsbrev kontakta oss, vi hjälper dig.

Välkommen vår Clinic

Vår allmänna villkor för bokningsregler :

Kommer du som kund 15 minuter sent till din bokade tid hos oss avbokas behandlingen. Vill du avboka din bokade tid bör du höra av dig senast 24 timmar innan behandlingen, gör du inte detta debiteras 50% av summan. 

Var vänlig och ta hänsyn till detta genom att höra av er vid avbokningar samt förseningar.
Tack för att du respekterar våra avbokningsregler!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktbehandlingar

Age Summum Treatment är en vårdande anti-age behandling som omedelbart reducerar synliga tecken på åldrandet i huden. Behandlingen baseras på en intensiv peeling i kombination med högaktiva anti-age ingredienser i serum, massagecreme och mask. Linjer och rynkor mildras, porerna blir renare och mindre, huden syresätts och får en ny klar lyster.
Härligt avstressande ansiktsbehandling som kombinerar essentiella oljor, plantextrakt och manuell massage. Vi väljer aromatiska oljor och plantextrakt som passar just Din hud. Du får en avslappnande massage och därefter blandas en specialmask. Aromatic balanserar huden, reducerar fina linjer och återger förlorad lyster.
Syror har en unik förmåga att milt och effektivt avlägsna de yttersta döda cellerna från hudytan. Guinots HydraPeeling kan utföras i två olika varianter, en baserad på Fytinsyra och Biolactone eller en mekanisk hydrabrasionpeeling med cellulosa och papayaenzymer. Resultatet är slående och ger omedelbart förbättrad hud struktur, ny lyster mindre framträdande pigmentfläckar samt linjer och rynkor. Fråga Din terapeut om vilken behandnling som passa Din hud bäst!
Hydraderm Cellular Energy är en ny innovativ behandlingsmetod som uppgraderat Hydradermie Double Ionisation. Kombinationen av dynamisk jonisering och värme stimulerar hudcellernas vitala energi. Aktiva ingredienser anpassas efter hudtyp och hudtillstånd och slussas effektivt ned i huden samtidigt som huden stimuleras och mitokondriernas molekylära aktivitet aktiveras. Huden får direkt ny lyster och fräschör, ett ungdomligare utseende med mindre framträdande linjer och rynkor. En fantastisk behandling som blivit än mer fantastiskt!
Hydradermie Eye Logic är en innovativ ögonbehandling som effektivt minimerar synliga tecken på trötthet och åldrande kring ögonen! Jonisering gör det möjligt att få ner aktiva ingredienser på djupet. Ögonmassage med serum och avslutande ögonmask verkar dränerande, återfuktande och utslätande. Resultatet är ett piggare utseende med mindre framhävda linjer och rynkor.
Ljuvlig behandling som förbättrar hudens spänst och elasticitet genom ingredienser som pro collagen, c-vitamin och algextrakt. En värmande specialmask får de välgörande ämnena att tränga djupare ner i huden. Fina linjer mildras och huden får bättre spänst. Gör en behandling för omedelbar “Askungeeffekt” eller en kur för att stärka och lyfta trötta ansiktsdrag, gärna rekommenderas vi i kombination med Hydradermie Lift.
Ett riktigt lyft för trötta ansiktsdrag. Mild microström stimulerar utvalda muskler på halsen och i ansiktet till kontraktion, vilket resulterar i ett ungdomligare och piggare utseende. Ansiktskonturen blir mer väldefinierad, linjer och rynkor mildras och huden känns spänstigare. För bästa resultat rekommenderas en kur med behandlingar.
hydra clean behandling är en bra rengöring av huden. Efter behandlingen huden ser ut glansigt, rent och dynamik. Passar för alla ålder.

Dermapen är en avancerad fraktionerad nålbehandling som ökar hudens produktion av kollagen. Den nyproduktion av naturliga elastiska komponenter som en Dermapen-behandling bidrar till, kan liknas vid effekten av fraktionerad laser, men med kortare återhämtningstid. Behandlingsmetoden är också mer djupgående än microdermabrasion och kemisk peeling.

När är en behandling med Dermapen lämplig?

Dermapen används framför allt för att behandla följande indikationer:
– Slapp och åldrad hud
– Rynkor och fina linjer
– Acneärr
– Förstorade porer
– Upphöjda ärr
Vanligtvis krävs 5-6 behandlingar med ca 4 – 6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat.

Kroppsbehandlingar

En utrensande och slankande behandling med skön massage och den effektiva Saunamasken baserad på grönt te och lera? …eller kanske en sval kroppspeeling med mjukgörande AHA, därefter lättare massage med Guinots brun-utan-solcreme som ger Din hud en solkysst hudton inom några timmar?
Aromatic Corps är ett koncept med ljuvliga kroppsbehandlingar som anpassas utifrån Dina behov. Behandlingarna bygger på vegetabiliska och aromatiska oljor i kombination med växt- och algextrakt. Vad sägs om en kroppspeeling med kiwikärnor, råsocker och mjukgörande sheasmör och därefter en avslappnande massage?

Fransar

I volymögonfransapplikationen läggs några ögonfransar i tunnare, tjockare eller mörkare, ljusare alternativ till varje ögonfrans. Naturlig vision, perfekt syn....
Om du vill inte ramla ned dina fransar då är det bäst att på fylla varje 2-3 veckor efter. Behandlings tid det beror på att hur mycket tappat ner.

Slimming

Det passar dig som önskar spänstig, rynkfri och cellulitfri hud genom att stimulerar kollagenbildningen, på så sätt stramas huden upp och blir slät och len. Har du ömma muskler, leder och senor så har RF visat sig vara mycket effektiv i att reducera smärta, då RF generera värme vilket ökar blodflödet och syretillförseln. RF kräver ingen läkningstid och ger i allmänhet goda resultat, direkt efter en behandling så sker en huduppstramning.
Det passar dig som önskar spänstig, rynkfri och cellulitfri hud genom att stimulerar kollagenbildningen, på så sätt stramas huden upp och blir slät och len. Har du ömma muskler, leder och senor så har RF visat sig vara mycket effektiv i att reducera smärta, då RF generera värme vilket ökar blodflödet och syretillförseln. RF kräver ingen läkningstid och ger i allmänhet goda resultat, direkt efter en behandling så sker en huduppstramning.

Permanent Makeup

ögonbryn
150 min 3.000,00 kr Mer info
Långvarig teknik Med en permanent make- up kosmetisk tatuering kan du förbättra eller förstärka ögonbryn, eyeliners och läpplinjer. Det kan vara ett alternativ för de som är allergiska eller känsliga för kosmetika. Den här typen av tatuering börjar också bli alltmer populär , framför allt för att fylla i ögonbryn och läppar.
dipliner
60 min 2.000,00 kr Mer info
dipliner är en tunnare teknik än eyeliner. En diskret linje som görs längst franskanten som gör att ögonen framhävs i både form och storlek.
Återbesök är inom 3 månader efter första behandling.
Eyeliner
60 min 2.500,00 kr Mer info
En markerad fransrad ramar in ögonen och gör att ögonfransarna ser tätare ut. Är du dessutom känslig mot smink eller har ett aktivt liv kan permanent eyeliner vara ett väldigt bra alternativ. Vi jobbar med väl testade produkter och utför professionella behandlingar.
läppar
100 min 3.000,00 kr
Återbesök är inom 3 månader efter första behandling.
återbesök behöver göras efter 4-6 veckor

Micro Blading

Vi arbetar med en ny teknik för tatuering av ögonbryn som ger ett ännu mer naturligt resultat. Tekniken skiljer sig från den traditionella 3D-tatueringen med mekaniska instrument och nålar, genom att man utför en manuell tatuering med små microblad. Behandlingen tar även kortare tid än traditionell kosmetisk/medicinsk tatuering
Inom en vecka efter den första behandlingen kommer färgen att blekna kraftigt och under de kommande fyra veckorna kan de fortsätta att blekna så mycket som 50%. Detta anses vara ett mycket positivt händelse eftersom det tillåter dig tid att reflektera över din form och färg. Vissa kunder behöver inte göra ett återbesök, utan kan utföra behandlingen endast en gång och komma tillbaka på en ompigmentering efter ca 4 månader. 3-6 veckor efter ditt första besök gör du ett återbesök. Då kommer vi att fylla på ögonbryen en gång till och även göra eventuella ändringar om önskas. Återigen kan man förvänta sig att färgen bleknar lite men i mycket mindre grad.

Hårborttagning

mage
30 min 350,00 kr
bikini
20 min 250,00 kr
bröst man
30 min 300,00 kr
bröst+mage
30 min 500,00 kr
fötter
20 min 150,00 kr
hals
15 min 110,00 kr
kinder
15 min 110,00 kr
lår
30 min 600,00 kr
magsträng
15 min 120,00 kr
polisonger
15 min 300,00 kr
Rygg kvinna
30 min 400,00 kr
ryygslut
25 min 350,00 kr
stuss/rumpa
30 min 500,00 kr
underben
30 min 500,00 kr
underliv
25 min 600,00 kr
ansikte+hals
20 min 370,00 kr
hela ansikte
20 min 320,00 kr
axlar
25 min 300,00 kr
haka
10 min 110,00 kr
nacke
20 min 110,00 kr
Nålepilation är en applikation som kräver expertis och skicklighet. Vid denna metod appliceras en svag elektrisk ström genom att komma in i hårroten med en tunn och mjuk stift. Således förstörs hårrötterna och en permanent lösning tillhandahålls. I den behandlade regionen kan rodnad, utslag, liten skorpa, ibland 1-2 dagar, observeras. Antalet sessioner som ska tillämpas beror på pälmens varaktighet, struktur, färg och intensitet. De använda nålarna ska vara sterila och personliga. Det är inte möjligt att få ett 100% resultat direkt efter första seanstan. Eftersom varje hår inte är aktivt under reproduktion. Håren i den aktiva reproduktionsperioden blir lättare förstörda. Gemensamma åder patienter, de som använder en pacemaker, gravida kvinnor, diabetes patienter, de med aktiv infektion i cancerpatienter, psoriasis, vitiligo, och dessa hudsjukdomar visar köbnerizasyo AIDS, är nålen avlägsnandet inte möjligt för de infektiösa sjukdomar såsom syfilis.
Nål epilation funkar väldigt bra för vit eller ljus färg håret, eller om du har väldigt lite hår ( som man behöver inte laser ) att du vill ha plocka upp med, då är det rätt behandling för dig. Vi jobbar med minuter (per minut=15 kr ) därför betalning obligatorisk på platsen.
underarmar
30 min 300,00 kr
öron
10 min 225,00 kr
över armar
35 min 300,00 kr
överläpp
10 min 255,00 kr

IPL laser

Du kan bli av med efter mellan 4-10 gångers behandlingar oönskad kärl. Den behandlings priser det beror på att vilken område vill du ha. Priser variarer mellan 110-2500 :-
så du kan kontakta oss innan du bokar.

Parafin

Nef Clinic

Vårt företag grundades 2002, är ett stort internationellt företag. Vi har många underleverantörer utomlands. Vi gör även maskinförsäljning även i många länder. Vår personal har en erfarenhet av 11 år i verksamheten. Vårt motto är att följa ny teknik noggrant och få ny och bred information, erbjuda god kvalitet till våra kunder och tillfredsställa dem. Tillit är den viktigaste faktorn för oss. Vi garanterar resultatet av alla våra behandlingar.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider mån-fre 10:30-18:00
lör 11-15
sön stängt
Adress
bäckby torg 1
724 74 Västerås
Bäckby Centrum
Öppna i Google Maps 🗗