Norbergsestetik

betyg5.0 Fantastiskt bra(30 betyg)
Hälsovägen 43, 254 42, Helsingborg
Avbokningsregler som gäller: avbokning är 24h innan annars debiteras man på hela kostnaden för behandlingen. Avbokning ska ske med avbokningskoden inne på boka direkt! Betalningen sker antingen genom swish, kontant betalning eller genom klarna! Tar inte kort!!!!! Delbetalning kan ske genom klarna! Det väljer ni vid bokning, antingen betala på plats eller faktura genom klarna! OBS! jag tar alltid foto på det behandlade området i försäkrings syfte. Måste ha före samt efter bild. Går man inte med på detta kan jag ej behandla! Först vid godkännande av dig som kund enligt gdpr delas bilden på sociala medier! De bilder används då som marknadsföring för mig och företaget! Jag tar även ett foto på dig som kund som raderas efter behandlingen. Har varit en hel del uteblivna betalningar då kunder springer i från salongen! Vid betalning tas bilden bort och vid behov för min del kommer bilden skickas till polisen om så behövs! Då utebliven betalning och felaktiga personuppgifter är ett brott, så kommer självklart polis tillkallas!

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

5.0Fantastiskt bra
30 betyg
till Josefine Norberg
Josefine är jätteproffsig o jordnära, är så kunnig inom sitt område, det gör att jag känner mig helt trygg i hennes händer!
till Josefine Norberg
Josefine förklarar allt och vad hon gör under behandlingen. Mycket nöjd.
till Josefine Norberg
Josefin är Vänlig, och grym på det hon gör!
till Josefine Norberg
Så fantastiskt nöjd med min behandling. Otroligt proffsig och duktig 🙂

Om företaget

Hejsan och välkommen till Norbergs Estetik! Josefine Norberg heter jag som äger och driver Norbergs Estetik. Legitimerad sjuksköterska. Certifierad injektionssköterska sedan. Gick grundutbildningen i fillersbehandlingar hos Medproh i Stockholm. Har sedan dess vidareutbildat mig i avancerad fillersbehandling samt grundutbildning + avanceradutbildning i toxin behandlingar (botox) hos Medshape i kristianstad (skönhetsinstitutet). Har även gått masterclass utbildning i fillers hos DR. Gardell i Stockholm! Jobbar aktivt som sjuksköterska inom vården/medicinska världen.

Bilder