1. Hem
 2. Coaching online

OM Balans AB

Inte tillräckligt med recensioner än
Online, Zoom eller telefon, online
Välkommen till OM Balans. Här bokar du coachning online och väljer video (Zoom) eller telefon. Du kan boka enstaka samtal eller paket, efter dina behov.

Boka tjänst

Coachning

 • Coachning 45 min - telefon
  45 minuter, 1 100 krMer info
 • Coachning 45 min - Zoom
  45 minuter, 1 100 krMer info
 • Coachning-paket 5 x 45 min - telefon
  45 minuter, 4 400 krMer info
 • Coachning-paket 5 x 45 min - Zoom
  45 minuter, 4 400 krMer info

Coachning för chefer och ledningsgrupper

 • Workshop för företag 45 min online + 90 min på plats
  45 minuter, Från 22 000 krMer info

Personal

noImage
NinaCoach, stresspedagog, hälsoutvecklare och författare
qliro
Efter egen erfarenhet av utbrändhet, stress och värkproblem har jag valt att fokusera helhjärtat på hälsa och utveckling i alla aspekter. Jag arbetar med att hjälpa andra att minska stress och finna sin livskraft och glädje, både i privatlivet och på arbetsplatsen. Min utbildning och erfarenhet är baserad på många års träning för självhjälp, stresshantering, balans och läkning. Jag är bl a diplomerad Ayurvedisk hälsorådgivare sedan 2007 (via Aurora Carlson), lärare i Soul Body Fusion® sedan 2012 (Jonette Crowley), diplomerad Avspännings- och Stresspedagog sedan 2015 (Sverigehälsan) och diplomerad 3P-Coach sedan 2018 (Tomas & Dennis Coach Academy). Kunskapen om 3P, de tre principerna, gav mig en djup förståelse för hur vi är skapade och att vi har alla de kvalitéer som vi är ämnade att ha, för vår bästa utveckling och potential. Insikt om detta leder till en enorm lättnad och befrielse. ​ Jag älskar att utbilda mig (och andra) inom hälsa och medvetenhet och har arbetat i mitt företag OM BALANS sedan 2007, med behandlingar och rådgivning och som konsult inom hälsofackhandeln och på coachutbildningar. Idag arbetar jag huvudsakligen med coachning och stresshantering för att stötta människor och företag i tider av stor utveckling. Vi är verkligen redo att frigöra oss från det gamla och leva i större medvetenhet, inifrån ut. Önskar dig frihet, balans och sinnesro. Nina

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Coachning som ger klarhet och ökad insikt om din situation, så att du kan se lösningar och få tillgång till din balans och sinnesro igen. Jag vägleder dig med närvaro, medvetenhet och förståelse och utgår ifrån att du har alla resurser du behöver inom dig, och att du bara behöver återupptäcka dessa för att må bra igen. Vi tittar på din situation och ser hur upplevelsen skapas, och det är precis här svaren finns på det du söker. När blicken vänds inåt ser du klart igen och jag visar dig hur. Din situation kan handla om vad som helst; stress, oro, ångest, sömnproblem, smärta, relationer, livskriser, vägval... Svaren finns alltid i klarheten som vi redan har (även om det inte alltid känns så), så om det är något vi ska söka efter är det var klarheten finns och hur vi finner den. Jag erbjuder coachning både till privatpersoner och till grupper, organisationer och företag. Företag kan boka workshop och coachning för minskad stress, bättre ledarskap, tydligare kommunikation och ökad arbetsglädje och teamkänsla. För coachning på plats hos er tillkommer kostnader för resor och eventuella övernattningar. Varmt välkommen!

Bilder

Detaljer och kontakt