1. Hem
 2. Terapi Stockholm

Coaching - Rebecka Sandelin

betyg4.9 Fantastiskt bra(18 betyg)
Stockholm, 16861, Stockholm
Har du en längtan efter förändring men vet inte hur? Är du nyfiken på vem du är och vart du är på väg? Eller brottas du kanske med en livskris? Oavsett anledning påbörjar vi en resa där en möjlig väg framåt utforskas med stor nyfikenhet. Min filosofi går ut på att se hela dig utifrån ett holistiskt perspektiv. För att uppnå en dröm behöver vi ibland lyfta på flera stenar som hindrar oss från att nå dit. Frågeställningar berörs utifrån ett mentalt, känslomässigt och "utifrån" perspektiv. Vi integrerar motsatser till en syntes som leder framåt. Vi kommer att fokusera på energin i rummet och öva på att koppla ifrån det analytiska tänket som kan hindra din utveckling. Det första inledande samtalet är kostnadsfritt. Välkommen!
6138

Boka tjänst

coaching

 • Första samtal kostnadsfritt - First call free of charge
  15 minuter, Varierande prisMer info
  Boka
 • Transformational coaching 60 min
  60 minuter, 1 222 krMer info
  Boka

Paketerbjudanden

 • Transformational coaching 5 sessions, 60 min per session
  60 minuter, 5 555 krMer info
  Boka

Övrigt - Annan

 • Transformational coaching 60 min - Online/Telephone
  60 minuter, 1 111 krMer info
  Boka
 • Transformational relationship coaching 90 min
  90 minuter, 2 222 krMer info
  Boka

Personal

noImage
Rebecka Sandelin
4.9
(18 betyg)
Certifierad Samtalscoach, Diplomerad Par- och Relationscoach
qliro
Det första inledande samtalet är kostnadsfritt

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
18 betyg
Katarina K.
till Rebecka Sandelin
Jag upplever Rebecka som en mycket klok, sympatisk och lyhörd livscoach. Med sin långa erfarenhet av djupa samtal och alldeles särskilda intuitionsförmåga snappar hon upp detaljer i samtalet vilket leder till ”aha-upplevelser”. Jag är väldigt trygg i dialog med Rebecka samtidigt som hon positivt utmanar mina tankebanor. Rekommendera henne varmt!

Visa mer

Linda H.
till Rebecka Sandelin
Thank you Rebecka for the wonderful session. It gave me great clarity on where to focus my energy in the months to come. Zooming out to see the bigger picture, getting better in observing my own needs and learning how to communicate in a clearer and better way to others was very helpful. Thank you for the safe space you created. Very much appreciated your help and support!

Visa mer

Lizette F.
till Rebecka Sandelin
Rebecka är en fantastisk coach. Är så glad för den vägledning hon kunde ge mig. Hon kommer med mycket kloka insikter och råd på ens livsresa. Hon hjälpte mig lösa upp knutar där jag fastnat i livet utan att jag förstått det själv. Hennes värme och lugn bjuder in till en trygg stund. Rekommenderar varmt!

Visa mer

Aikaterini L.
till Rebecka Sandelin
Rebecka är en fantastisk och proffsig Life coach, en underbar och empatisk person med positiv och lugnande energi! Jag är jätte tacksam över hennes vägledning och stöd🙏🍀🌸

Visa mer

Om företaget

Mitt namn är Rebecka Sandelin, grundare av företaget Synchronic Managment. Jag är Certifierad Samtalscoach från Humanova samt Diplomerad Par- och Relationscoach (ORSC). Förutom samtals-och relationscoachning erbjuder jag även vägledning i holistisk hälsa. Välkommen att boka online session här på Bokadirekt! Vid behov finns möjlighet att mötas i lokaler centralt i Stockholm eller i Bromma. Tveka inte att ringa mig vid eventuella frågor.

Bilder

Detaljer och kontakt