1. Hem
  2. Massage Karlstad

Patrik Svensson Massage & Träning

Inte tillräckligt med recensioner än
Hadar Grudes gata 1 Karlstad, 652 26, Karlstad
Hej och välkomna till mig på Salt Boutique Gym i Karlstad! Jag är certifierad massör, personlig tränare och kostrådgivare. Salt Boutique Gym är en liten träningsstudio som har det man behöver för att lära sig alla basövningar. Bokningar av personlig träning sker via mail eller sms till mig, då ni måste gå på en konsultation (kostnadsfri) först, efter konsultationen bokar vi in en tid. Bokning av massage sker på sidan eller via sms. Om ni inte hittar en ledig tid i kalendern är det bara att höra av er så kan jag säkert fixa till en tid. OBS: Träning och musik kan eventuellt förekomma samtidigt som massagen pågår, då massagen är bakom ett skynke är det inte så ljudisolerat. Betalning sker på plats med swish eller kort.
20158

Boka tjänst

Massage

  • Massage 30 min
    30 minuter, 450 krMer info
    Boka
  • Massage 50 min
    50 minuter, 650 krMer info
    Boka

Träning

  • Personlig Träning 60 min
    60 minuter, 600 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Patrik Massör & Personlig Tränare

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Jag är en kille på 29 år som har älskat träning genom hela livet, jag har tränat på gym i över 10 år och har hjälpt många genom åren. År 2020/2021 gick jag Hälsotränarlinjen på Molkoms Folkhögskola och blev certifierad massör, PT och kostrådgivare. Jag tycker det är kul att hjälpa och pusha andra på gymmet och har fått höra att jag är pedagogisk och lyhörd. Hoppas vi ses!

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Jag kommer bara lägga ut vissa fasta tider här på Bokadirekt, passar inte någon av dessa tider ni ser här är det bara att maila eller skicka sms till mig så kikar vi på andra tider!
  • 07062140 XXVisa nummer

  • Hadar Grudes gata 1 Karlstad, 652 26, Karlstad