Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Stresshantering och Samtal

Övrigt

Har du svårt att bestämma vilken behandling du vill ha? Kanske vill du kombinera flera behandlingar. I denna behandling skräddarsyr vi en behandling efter dina behov. Det kan exempelvis vara brynfärgning och plockning samt nack- och skalpmassage. eller för fötterna fotbad och oljeinpackning och för ansikte peeling och mask.

Massage

Under våren 2020 går jag en utbildning till Diplomerad massör. Under våren behöver jag därför kunder att träna på. Utbildningsmassagen är därför till ett lägre pris.
En klassisk massage, helkroppsmassage på 90 min. Ingår som elevbehandling och därmed ett mer förmånligt pris .
Skön avslappnande behandling från topp till tå.
Behandlingen startar med ett värmande fotbad. Medan du kopplar av i fotbadet får du en härlig nack-och skalpmassage. sedan får fötterna en mjukgörande peeling som sedan följs av en fotmassage med en värmande olja. Fötterna sveps sedan in i en oljeinpackning. Därefter är det händernas tur, där naglar filas, nagelbanden görs fina och händer och armar får en lugnande massage.

Ansiktsbehandlingar

En djuprengörande ansiktsbehandling som innehåller rengöring, peeling, avlägsnande av orenheter, ansikts och skalp massage och en avslutande skön ansiktsmask. Alla produkter anpassas efter hudtyp.
En djuprengörande ansiktsbehandling som innehåller rengöring, peeling, avlägsnande av orenheter, ansikts och skalp massage och en avslutande skön ansiktsmask. Alla produkter anpassas efter hudtyp.
En lång och avslappnande behandling som börjar med en härlig rygg och nackmassage för att sedan fortsätta med ansiktsrengöring, peeling, avlägsna orenheter, ansikt och skalpmassae och en avslutande mask.
En behandling som får dej att slappna av. En avslappnande ansiktsbehandling med fokus på avslappning och en längre massage. Rengöring, peeling, ansikts- och skalp samt handmassage och en avslutande mjukgörande mask.
En kort ansiktsbehandling för dej med en ung hud fokus på att tillföra fukt och djuprengöra. Rengöring, peeling, avlägsna orenheter och mask.
ehandlingen börjar med ett skönt och värmande fotbad, därefter skrubbas fötter och sveps in i en värmande oljeinpackning.

Efter det påbörjar vi en ansiktsbehandling som först börjar med rengöring av ansikte, peeling. Därefter penslas ett c-vitamin serum på huden som ger huden lyster och har en uppstramande effekt. Efter det får du en härlig ansikts- och skalpmassage av en ekologisk kallpressad olja.

Sist men inte minst får du en ansiktsmask som tillför huden fukt och näring och gör den fantastiskt mjuk.

Frans och brynfärgning

Enbart brynfärgning
Enbart fransfärgning

Pedikyr

Behandlingen inleds med ett skönt värmande och avkopplande fotbad därefter filar vi bort förhårdnader och död hud. Naglar och nagelband görs fina, vilket sedan följs av en skön och cirkulationshöjande fot och benmassage. Sedan kan du välja mellan lackade naglar eller en oljeinpackning för dina fötter.
En lång och riktigt härlig fotbehandling för dej som vill unna dina fötter något extra.

Vi börjar med ett värmande fotbad, därefter fortsätter vi behandlingen med en mjukgörande fotskrubb. Förhårdnader filas bort och naglarna görs fina. En lång och härlig fot och benmassage som avslutas med en mjukgörande inpackning för dina fötter. Vi avslutar med att lacka dina tånaglar.

Lottas rum

För en bra känsla…
För att orka hänga med i vår ofta stressiga tillvaro behöver vi tid för återhämtning. Det är lätt att prioritera bort oss själva. För att hitta den där bra känslan behöver du ta hand om dej själv. Lottas rum kan ge dej den möjligheten genom sköna behandlingar med ekologiska produkter och samtal för din personliga utveckling.

Varmt välkommen!

Charlotta seger
Auktoriserad Hudterapeut & Beteendevetare/ACT-Terapeut

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Onsdag 10:00-19:00
Torsdag 10:00-19:00
fredagar 09:00-15:00
Adress
Älvbrinken 4A
652 25 Karlstad
Karlstad
Öppna i Google Maps 🗗