QI-Kicken Integrativ medicin

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
betyg4.9 Fantastiskt bra(12 betyg)
Prästgårdsgatan 22, 172 32, Sundbyberg
<b>Välkommen till QI-Kicken Integrativ medicin!</b> Som pensionär och student får du 50 kr i rabatt! Vi tillämpar 24h avbokningspolicy och debiterar vid uteblivet besök och är därför tacksamma att du avbokar i tid. <b><i>Vi förstår den känslighet som skapats i samhället under dessa extrema förhållanden som nu råder och vad det innebär för parförhållandet och den emotionella obalans, som kan skapas där rädsla och otrygghet råder. Vi har därför öppnat upp en ny tjänst "Emotionell coaching vid extern stress i parförhållandet". Tjänsten gäller för dig eller er, som går i skilsmässotankar eller vill göra ett sista försök att hålla ihop. Tjänsten är även till för dig, som känner dig extra utsatt av stresspåverkan nu i rådande Covid tider. </i></b> Välkommen till en oas i centrala Sundbyberg! Hjärtligt Välkomna!

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Lymfmassage 90 min90 minuter, 1 080 kr · Mer info
    Boka
  • Rosenmetoden / Nybesök60 minuter, 750 kr · Mer info
    Boka
  • Rosenmetoden / Återbesök60 minuter, 750 kr · Mer info
    Boka

utövare

noImage
Lena Karlsson
(6 betyg)
Rosenterapeut och Lymfmassör
noImage
Anette Niburg
(6 betyg)
Auktoriserad Terapeut

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
12 betyg
Anette är en väldigt duktig och lyhörd terapeut som ger allt till sina patienter. Aldrig varit hos en mer kompetent terapeut. Helt underbar!!!!
Trygg behandling och fint bemötande, tack!
Anette är väldigt bra på att få fram det som är viktigast just nu, varje behandling gör väldigt stor skillnad för att komma framåt.
Anette är oftast "spot on" och känner av var jag befinner mig.

Om företaget

Här finner du ett hälsoinstitut med fokus på individen där professionella kroppsterapeuter erbjuder friskvårdsrelaterade behandlingar som främjar hälsa, personlig utveckling och transformation, läkning och rehabilitering. Med hjälp av oss får du insikter i din läkningsprocess, ökar din kroppsmedvetenhet samt får verktyg du använder i din rehabilitering på hemmaplan. Vi ger behandlingar både till företag och dess anställda samt till enskilda individer och på paletten finns bl.a. Biodynamisk Kraniosakral terapi, Shiatsu terapi, Kognitiv coaching terapi, Kombinationsbehandlingar, Reflexologi även kallat Zonterapi, Rosenmetoden, Zonterapeutisk akupressurmassage, Yogamassage även kallat Thailändsk massage. Vi är kunniga i att behandla och rehabilitera svåra åkommor och svårdiagnostiserade besvär. Vi innehar gällande försäkringar för verksamheten och är momspliktiga. Hjärtligt välkommen!

Bilder