Skincare by Heli

betyg4.5 Mycket bra(72 betyg)
Folkungagatan 140, 116 30, Stockholm
Jag är sjukskriven from 8 mars och ungefär 4 veckor framåt. Lägger ut bokningsbara tider så snart som möjligt. Titta gärna in igen mot slutet av mars så finns det nog lediga tider under April. Varma hälsningar /Heli

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

Inte listad.

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
72 betyg
till Heli Tiittanen
Heli är supertrevlig och duktig på det hon gör. Jag va där för första gången, gjorde lash lift och färgade fransarna och är otroligt nöjd!
till Heli Tiittanen
Besöket var jätte trevligt,väldigt bra bemött och hon var jätte duktig och proffsig och tillmötesgående. Det blir helt klart fler besök!!
till Heli Tiittanen
Jättebra 🌟🌟🌟🌟
till Heli Tiittanen
Jättebra resultat och Heli är supertrevlig 👍🏻👍🏻

Om företaget

Jag heter Heli Tiittanen och är certifierad hudterapeut med internationellt CIDESCO-diplom. Jag har 17 års erfarenhet och har genom åren drivit hudvårdssalonger i egen regi och bl.a. arbetat vid Yasuragi Hasseludden. De hudvårdsprodukter jag valt att använda kommer från IMAGE Skincare vars filosofi är att skapa professionella produkter för effektiva behandlingar. Med hjälp av innovation, ny teknologi och evidensbaserade resultat producerar IMAGE Skincare det senaste produkterna mot ”anti-aging” och hyperpigmentering som uppnår omvälvande resultat. De använder den högsta procentuella andelen aktiva innehållsämnen (godkända av FDA) för att finna de senaste framstegen inom ny hudvård. Fokus ligger på att utforma individspecifika lösningar, med innovativa kombinationer anpassade för just DIG. Produkterna är samtidigt återfuktande, välbalanserade och helt fria från kemiska konserveringsmedel såsom parabener.

Bilder