Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Fransar och Bryn

Välj mellan bryn eller fransfärgning. Plockning ingår.
Färgning av bryn och fransar. Behandlingen framhäver dina ögon och brynen markeras. Plockning ingår.

Fotvård

Klassisk Fotvård
Fullbokat
50 min 575,00 kr Mer info
Denna behandling fokuserar på naglar, nagelband och avlägsnande av förhårdnader. Avslutas med fotmassage och lackning i valfri färg.

Hudvård

En klassisk behandling som passar både henne och honom. Rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring, massage och ansiktsmask.

Massage/ Friskvård

Denna behandling börjar med en djupgående rygg- och nackmassage och följes av en uppfräschande ansiktskur bestående av rengöring, peeling, massage och ansiktsmask

Avancerad Hudvård med Eneomey

En kraftfull behandling som bekämpar pigmenteringar samt linjer. Jämnar ut hudtonen, ger lyster samt mjukar upp linjer och porstorlek. Rekommenderas som kur på 4 gånger, en var 14:e dag samt rekommenderad hemmahudvård.

Vid köp av kur på 4 gånger får du halva priset på sista behandlingstillfället.
Behandlingen stimulerar cellnybildningn och snabbar på nedbrytningen av döda hudceller på hudytan. Du får en renare, klarare hud med mer fräschör och spänst samt ökad fuktnivå på djupet. Rekommenderas som en kur på 4 gånger, en var 14:e dag samt rekommenderad hudvård hemma.

Vid köp av kur på 4 gånger får du halva priset på sista besöket.

Spa and Beyond Wellness Center

Kära kunder!

Vi kommer att lämna lokalerna på Storheden den 31/3 och vill under mars månad välkomna er som har innestående friskvård eller presentkort samt övriga i mån av möjlighet då jag har min lilla dotter på 3 månader som måste få sitt😊 Tider ligger ute nu, dock inga kvällstider hos mig.

Välkomna!

Telefon 070-7944034
Webbsida
E-post
Adress
Storhedsvägen 1, Euroskobutiken
97345 Luleå
Storheden