Vad vill du boka?

Kära kunder! 

Vi har flyttat från Storheden och jag är just nu föräldraledig. Jag börjar att arbeta så smått från och med slutet av maj.  Har du giltigt presentkort, hör av dig så hjälper jag dig. 

Vi ses, välkomna! 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Fransar och Bryn

Ge dina ögonfransar ett fint lyft med permanent fransböjning. Frans och brynfärgning samt brynplock ingår. Håller ca 6-12 veckor.
Välj mellan bryn eller fransfärgning. Plockning ingår.
Färgning av bryn och fransar. Behandlingen framhäver dina ögon och brynen markeras. Plockning ingår.

Fotvård

Denna behandling fokuserar på naglar, nagelband och avlägsnande av förhårdnader. Avslutas med fotmassage och lackning i valfri färg.
Korrigering av specifikt problem t ex nageltrång.

Hudvård

En klassisk behandling som passar både henne och honom. Rengöring, hudanalys, peeling, djuprengöring, massage och ansiktsmask.
En lyxig behandling som arbetar hudföryngrande på 8 sätt! Rengöring, hudanalys, peeling, galvanisk 2-stegsbehandling som ger ett tydligt lyft, massage och ansiktsmask.

Massage/ Friskvård

Aromaterapi
50 min 670,00 kr
Denna behandling börjar med en djupgående rygg- och nackmassage och följes av en uppfräschande ansiktskur bestående av rengöring, peeling, massage och ansiktsmask
Lyxig behandling med varm olja och varma stenar. Känn hur stress och spänningar smälter bort och ger dig en känsla av totalt välbefinnande.

Avancerad Hudvård med Eneomey

Denna ansiktsbehandling arbetar på djupet, ger lyster och mjukar upp linjer och porstorlek. Rengöring, hudanalys, glykolic masque 10%, c-vitaminserum, massage och fuktgivande mask. Behandlingen börjar med en kort, avkopplande rygg- och nackmassage. En riktig Hollywood-behandling!

Lägg till bryn och fransfärgning för endast 150 kr. OBS! Boka detta i samband, rabatten dras av vid betalning.

För en första behandling med glykolsyra och för behandling av känslig hud. Behandlingen stimulerar cellnybildning och snabbar på nedbrytning av döda hudceller på hudytan. Ger huden fräschör, lyster och spänst samt ökar den egna produktionen av fukt. Rekommenderar hemmavård för bästa resultat.

En kraftfull behandling som bekämpar pigmenteringar samt linjer. Jämnar ut hudtonen, ger lyster samt mjukar upp linjer och porstorlek. Rekommenderas som kur på 4 gånger, en var 14:e dag samt rekommenderad hemmahudvård.

Vid köp av kur på 4 gånger får du halva priset på sista behandlingstillfället.
Behandlingen stimulerar cellnybildningn och snabbar på nedbrytningen av döda hudceller på hudytan. Du får en renare, klarare hud med mer fräschör och spänst samt ökad fuktnivå på djupet. Rekommenderas som en kur på 4 gånger, en var 14:e dag samt rekommenderad hudvård hemma.

Vid köp av kur på 4 gånger får du halva priset på sista besöket.

Spa and Beyond Wellness Center

Kära kunder!

Vi har från den 1/4-18 flyttat från Storheden till Piteå. Jag är föräldraledig med Olivia till slutet av maj då jag kommer att börja ta emot så smått.
Lokalen ligger strax söder om Piteå i Bergsviken. Har du ett giltigt presentkort hos oss, hör av dig så ska jag hjälpa dig genom att förlänga giltighetstiden.

Vi ses, välkomna!

Hjärtligt välkomna!

Telefon 070-7944034
Webbsida
E-post
Öppettider Endast tidsbokning.
Adress
Raningsvägen
Piteå
Piteå SV
Öppna i Google Maps 🗗