1. Hem
  2. Annan Göteborg

StepUp Healing

betyg5 Fantastiskt bra(9 betyg)
Gubbe-Lars väg 4, 417 47, Göteborg
Välkommen till StepUp Healing! Här jobbar vi med dig och din livsenergi som grund. Vi jobbar med dina chakran, den universella energin och din själ. Jag som får möjligheten att möta dig är en diplomerad Spirituell Healer som genomgått en tvåårig utbildning. Är du i ett stadie i livet där du frågar dig vart du ska härnäst? Du vet inte vägen framåt? Har du händelser som har påverkat dig tidigare och du vet inte hur du ska släppa på det? Då har du hamnat på rätt ställe! Klienter som fått uppleva mina sessioner med healing brukar beskriva det som en kombination av djup meditation och hypnos i total avslappning där man får vara med sig själv, mellan himmel och jord. Livskraften som kommer efter sessionen är där det magiska börjar ske. Låt oss mötas när det känns rätt! Boka nedan en session på plats hos mig eller på distans. Tipsat en vän som bokat session? Då har du 15% rabatt på valfri behandling. Ange din väns namn vid bokning.
7506

Boka tjänst

1-1 Behandlingar

  • StepUp Kontakt 60min
    60 minuter, Från 555 krMer info
    Boka
  • Djurkommunikation 60min
    60 minuter, 555 krMer info
    Boka

Distans behandlingar

  • StepUp Distance 60min
    60 minuter, 444 krMer info
    Boka
  • Djurhealing distans 60min
    60 minuter, 444 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Erna
5
(9 betyg)
Spirituell Healer & Soul Coach

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
9 betyg
Ida H.
till Erna
Healing på distans. Skönt att kunna få healing och ändå kunna hantera vardagspusslet. Erna är fantastisk och hittar precis var blockeringarna sitter.

Visa mer

Anna S.
till Erna
Vilken lyckoträff att boka Erna ♥️! Detta var en fantastisk upplevelse och ett uppvaknande som jag verkligen behövde. Kom dit obalans och gick hem lättare och klokare ♥️. Kan varmt rekommendera Erna!

Visa mer

Ida H.
till Erna
En fantastisk upplevelse, spot on. Erna har en fin energi, förklarar vad som händer. Hon har en varm, närvarande och omtänksam känsla. Jag rekommenderar verkligen.

Visa mer

Jarryd M.
till Erna
I’m had an amazing session with Erna! As soon as I walked In I felt very calm and relaxed. She was both very friendly and very kind. Through the whole session she was very patient and reassuring. This was not my first time having contact healing but it was definitely the best that I have had so far. The coaching session that we had after the healing made me feel as if I could walk away from the session with so much more energy and a lightness in my step. Thank you so much for our session Erna! I would highly recommend this to all and hope that it does as well for anyone else as it did for me.

Visa mer

Om företaget

Är du i ett stadie i livet där du frågar dig vart du ska härnäst? Du kanske har det jobbigt på jobbet och vet inte vägen framåt? Har du trauman/händelser som har påverkat dig tidigare och du vet inte hur du ska släppa på det? På StepUp Healing jobbar vi med Spirituell healing. Det är en behandlingsform som tillåter energi att flöda, lösa upp stagnerad energi i kropp och själ. Det är en unik behandling som är individanpassad utefter dina behov. Spirituell healing tillåter dig att ta reda på vad du är redo för att släppa på och bemöta. Den fyller på med ren energi och kraft oavsett om man har kommit till det stadiet att våga jobba och möta det som finns på insidan eller inte. Hittar du ingen tid som passar? Hör av dig till mig så löser vi det. - Treatments and coaching can be held in English as well. -Tretmani i coaching obavlja se takoder i na Bosanskom.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppet nu
    • Mån18:00 - 21:00
    • Tis18:00 - 21:00
    • OnsStängd
    • Tor18:00 - 21:00
    • Fre18:00 - 21:00
    • LörStängd
    • Sön16:00 - 20:00
  • 7622885 XXVisa nummer

  • Gubbe-Lars väg 4, 417 47, Göteborg