Vad vill du boka?

För att boka Yoga & event: http://sundagreppyoga.bokadirekt.se
För inspiration, se våra referenser: https://www.aajoda.com/company/sunda-grepp
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

Individuellt anpassad behandling efter dina besvär och önskemål. Du kan få råd och tips på övningar m.m som du kan göra hemma för att få bättre effekt och påskynda läkning och uppnå balans igen.
Individuellt anpassad behandling efter dina besvär och önskemål. Du kan få råd och tips på övningar m.m som du kan göra hemma för att få bättre effekt och påskynda läkningen och få balans igen.
Skön avkopplande massagebehandling eller om det är någon del av kroppen som behöver extra massage eller om vi är inne på slutet av en behandlingsomgång kanske det räcker med 30 minuter.
Börjar med massage, fortsätter med chakrabalansering där jag håller mina händer på de olika chakran och du får tillfälle att känna in och bli närvarande i dig själv. Avslutar med gongen.
Denna massage utförs utanpå kläderna och du får ligga på en skön ullyogamatta på golvet. Med olika tekniker, tryck, knådningar och skakningar får du en djupgående massage
En skön, djupgående massage för hela kroppen. Här ingår givetvis även fot och ansiktsmassage. Bara ligg kvar en stund efter och väck sedan sakta kroppen igen

Yoga

Utifrån det yogiska synsättet på kroppen ser vi var obalanser sitter och baserat på det får du ett yogapass anpassat till dig. Har du ett recept, fysisk aktivitet på recept får du 10% rabatt.
Första tillfället 90 min och 2 uppföljningar 60 min.

Sunda Grepp

Sunda Grepp jobbar med friskvård genom massagebehandlingar där varje behandling är anpassad till kunden. Här kan bland annat mobilisering och triggerpunktsbehandling ingå.
Du kan givetvis också beställa en skön massage "bara" för att slappna av. Yogakonsultation: vilket pass och meditation som är bäst för dig i din situation.
Yogagrupperna löper på en termin 14 tillfälle och man betalar terminsavgift. Är inte grupperna fulla så finns det möjlighet till drop in.
Gongavslappning ger en total avslappning och en upplevelse utöver det vanliga. Har du frågor eller vill boka en tid utanför bokningsschemat här kontakta mig via mobil eller e-post

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider
Adress
Verkstadsgatan 17
392 39 Kalmar
Öppna i Google Maps 🗗