Vad vill du boka?

Jag är Eva Freya Cristiansson och jag arbetar som tempelprästinna och som prästinna i Moder Jords tjänst och ett av mina många tempel är mitt yonirum. I yonirummet erbjuder jag mina tjänster som består av en sinnlig och djupt avslappnande tantramassage, en dearmorering av yoni/lingam eller en healingsession. Jag erbjuder dig också min totala närvaro under den stunden vi möts. En närvaro som nog i första hand märks genom mina händer och min kropp men också samtidigt genom mitt hjärta som är närvarande, öppet och lyssnande för att ta emot dig och hålla dig i alla dina uttryck.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar

I en dearmorering fokuserar vi på att släppa spänningar, blockeringar och uppdämda känslor kring din yoni eller din lingam. Dearmorering är en triggerpunktsmetod där jag trycker på olika punkter på din kropp och guidar dig i avslappning kring din sexualitet och eventuella känslomässiga blockeringar. Detta är inte en behaglig massage utan det är en stark och ibland smärtsam behandling. Dearmorering är ett sätt att släppa på spänningar och fysiska och emotionella blockeringar som du har lagrat i din kropp under din livstid. Tillsammans djupandas vi igenom det som din kropp vill släppa för att komma in i en djup och naturlig avslappning.
Reiki är en metod som ger dig djup avslappning, stressreducering och smärtlindring. Känner du att du vill stressa av, bli lugn långt in i själen och landa i din kropp? Då kan reikihealing passa dig. Här får du ett tillfälle att bara ta emot helande energier i en lugn och skön miljö. Du ligger på en massagebänk under en filt med kläderna på och jag lägger mina händer i olika positioner på din kropp. Det enda du behöver göra är att slappna av och ta emot reikienergierna jag förmedlar genom mina händer. En session tar ca 60 minuter då vi samtalar en stund innan och en stund efter behandlingen.
Tantramassage är en kärleksfull beröring, en mjuk och inkännande massage som mer går på djupet i din själ än på djupet i dina muskler med syfte att väcka din lust, din lust till livet, till dig, din kropp och till din sexualitet.
Jag masserar hela din kropp med mjuka svepande händer. Du är naken om du vill och jag har kläder på mig. Massagen sker i mitt behandlingsrum som är varmt och mjukt. Där kan du landa och bara ge dig hän åt dig själv och ta emot en sinnlig beröring.

tanTantra

tanTantra är en sinnlig oas där du lär dig att ta emot beröring utan motprestation för att på så vis kunna släppa på spänningar du har samlat på dig under din livstid.

Att bara ta emot utan att göra något tillbaka är en konst. Här får du vila i den konsten, bli omhändertagen och vägledd i sinnlig beröring.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Endast förbokning. Besöksadress fås efter bokning.
Adress
Stockholm
Spånga
Öppna i Google Maps 🗗