Vero Unika

betyg4.7 Fantastiskt bra(32 betyg)
Västra Kvarngatan 62, 611 32, Nyköping
Erbjudande: Boka tre behandlingar för 1000 kronor! Uppge Tre för 1000 vid bokningen. Gäller endast nya kunder. Här kan du boka behandling på Västra Kvarngatan 62 i Nyköping samt i Båvenshult mellan Aspa och Björnlunda. Välj kalendern Rosenmetoden Björnlunda för att se tillgängliga tider i Båvenshult. Hittar du ingen tid som passar i kalendern? Skicka ett mejl till info@verounika.se så tittar vi tillsammans på andra möjliga tider. Allt vi är med om i livet lämnar spår i kroppen, spår som ibland kan skapa hinder för vår rörlighet, vår förmåga att andas på djupet eller vår möjlighet att slappna av. Kroppsspänningar uppstår som ett skydd mot upplevda faror. Vi behöver dem. Men när spänningarna blir kroniska och omedvetna kan de skapa både fysiska och mentala begränsningar, med bland annat trötthet, bristande cirkulation och smärta som följd. Rosenmetoden kan vara ett sätt att få kroppen att släppa på spänningar vi burit på i många år, och därigenom skapa utrymme för mer avslappning och rörlighet i kroppen. Under en rosenbehandling skapar vi genom beröring och närvaro trygghet för kroppen att släppa på gamla spänningar. Då kan vi också komma åt och indirekt bearbeta de händelser och känslor som gjort att vi spänt oss. Behandlingen uppstår i mötet mellan klient och terapeut. Varje behandling är unik, precis som varje möte är unikt. En behandling i rosenmetoden tar cirka 50 minuter. Klienten ligger på en massagebänk, i underkläder, och själva behandlingen utgörs av mjuk, lätt beröring med fokus på de områden och de muskler som är spända. Metoden vänder sig till dig som vill utvecklas som människa och få tillgång till mer av din inre kraft, eller som bara vill få komma i kontakt med en djupare fysisk avslappning och mjukhet. Jag är nu i slutet av min utbildning till rosenterapeut och erbjuder därför elevbehandlingar till reducerat pris. Välkommen att boka!

Boka tjänst

  • Rosenmetoden Björnlunda60 minuter, 400 kr · Mer info
  • Läkande skrivande60 minuter, 800 kr · Mer info
  • Rosenmetoden Nyköping60 minuter, 400 kr · Mer info

Personal

noImage
Veronika Skärlund
(28 betyg)
noImage
Veronika SkärlundBjörnlunda

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
32 betyg
till Veronika Skärlund
Mjuk, inlyssnande, intresserad, kunnig, intuitiv med sköna, ibland starka händer❤️ Jag har rekommenderat Veronica till flera av mina vänner och gör det till dig med❤️

Visa mer

till Veronika Skärlund
Närvaro, aktivt lyssnande, respekt

Visa mer

till Veronika Skärlund
Väldigt givande och behaglig behandling. Rekommenderar verkligen! 🙏

Visa mer

till Veronika Skärlund
Varmt, lyhört och djupt avslappnande. Så värdefullt. Rekommenderar Veronika!

Visa mer

Om företaget

Vero Unika erbjuder elevbehandlingar med rosenmetoden och kurser i läkande skrivande. Rosenmetoden är en mjuk och inkännande kroppsbehandling som syftar till att lösa upp muskelspänningar och blockeringar i kroppen. Det kan bidra till en djup avslappning, samt en ökad kroppskännedom och medvetenhet om kopplingen mellan kropp, tanke och känsla. Mer information finns på www.verounika.se OBS! Ingång från baksidan, längs Nyköpingsån.

Bilder