1. Hem
 2. Hypnos Nyköping

Silverdragon Hypnosis

betyg4.9 Fantastiskt bra(30 betyg)
Online, 61191, Nyköping
Välkommen till Silverdragon Hypnosis! Hypnos är ett förändrat medvetandetillstånd, inte olikt tillståndet vi är i under meditation. Vi hamnar i det tillståndet naturligt varje dag när vi drömmer oss bort en stund och precis innan vi somnar. Under en hypnossession slappnar kroppen av och vi kan fokusera vårt sinne och jobba med avprogrammeringar och blockeringar i vårt undermedvetna. Vi får tillgång till minnen som är kopplade till vår själ, i livmodern eller i tidigare liv och livet mellan liven. Till och med framtida liv. Det finns inga begränsningar. I Själsstärkande Hypnos ® utgår vi från din själs behov och önskningar. Du får en direkt kontakt med din själ och viktiga nycklar till ditt liv här och nu, liksom förklaringar till kopplingar med andra människor omkring dig. Genom att studera livsmönster i tidigare liv kan vi få kunskap om varför dessa återkommer och möjlighet att bryta dem i nuvarande liv. När vi får förklaringen kan det kan hjälpa oss att bearbeta trauman, olycklig kärlek, förlust och fobier. Helandeprocessen inleds under sessionen och fortsätter efteråt. Det har för många visat sig vara ett livsomvälvande och mycket viktigt steg till utveckling och förändring. Rädslan för döden upphör när vi förstår att våra själar är odödliga. Vi kan få reda på varför vi reagerar som vi gör i vissa situationer, varför vi är rädda för vissa saker och förtjusta i andra eller varför en ny plats eller person kan kännas så välbekant. Vi får direkta svar från den som känner oss bäst av alla, dvs vår själ, hur vi på bästa sätt går tillväga för ett lyckligare liv.
11908

Boka tjänst

regressionsterapi

 • Förberedelse/prova på
  90 minuter, 1 100 krMer info
  Boka
 • Återbesök Hypnos
  150 minuter, 1 800 krMer info
  Boka
 • Själsstärkande Hypnos ®
  180 minuter, 2 200 krMer info
  Boka
 • Tidigare liv regression
  180 minuter, 2 200 krMer info
  Boka

livet mellan liven

 • Livet mellan liven
  240 minuter, 3 200 krMer info
  Boka

utövare

noImage
Helen Haxner
4.9
(30 betyg)
Master Hypnotherapist

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
30 betyg
Christin W.
till Helen Haxner
Var lite tveksam till hypnos men ville testa och Helen verkligen förklara och hennes lugn gjorde mig trygg.

Visa mer

till Helen Haxner
Helen har ett genuint engagemang. Hon gör en genomgång innan och efter sessionen vilket gör att man som kund känner sig hörd och lyssnad på. Helen känns mycket seriös.

Visa mer

Karin W.
till Helen Haxner
En annorlunda, intressant och fin upplevelse! Rekommenderar verkligen ett besök hos Helen!

Visa mer

Elisabeth W.
till Helen Haxner
Över alla förväntningar och de var höga! Helt underbart och så mycket som finns inuti oss människor, minnen och kunskap från tidigare inkarnationer. Helen är lugn trygg proffitionell och bara bäst!!

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Silverdragon Hypnosis! Jag heter Helen Haxner och är Master Hypnotherapist, MHt via NATH, National Association of Transpersonal Hypnotherapists, som är USA:s äldsta och största organisation för Transpersonell Hypnosterapi där jag fortsätter att utbilda mig fortlöpande. Jag är certifierad SEH terapeut, Soul Empowering Hypnosis ® och LBLt hypnotherapist (Livet mellan Liven Hypnosterapeut med transpersonell inriktning) samt Soul Empowering Hypnosis leading instructor. Tjänsterna jag erbjuder i dag är Själsstärkande Hypnos ® och PLR (Tidigare liv regression) samt Livet mellan liven, LBLt. Jag erbjuder även Reiki på distans samt i kombination med hypnos. Efter att ha sett vad andlig hypnos har betytt för människors utveckling, både som klient och terapeut, har jag inga tvivel om att detta är en fantastisk väg att lära känna sin egen själ, livssyfte och talanger. Samt att skapa mer kärlek och magi i livet. Jag jobbar intuitivt i kontakt med mina guider, klientens själ och team. Tillsammans utforskar vi den bästa vägen för just dig till läkning och högre livskvalitet. Sessionerna sker antingen via besök hos mig i Ripsa utanför Nyköping eller på Zoom.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppnar snart
  • Mån10:00 - 18:00
  • Tis10:00 - 18:00
  • Ons10:00 - 18:00
  • Tor10:00 - 18:00
  • Fre10:00 - 18:00
  • Lör10:00 - 18:00
  • Sön10:00 - 18:00
  • Öppettider (Övrig information)
  • Jag jobbar på rullande schema och svarar vanligtvis på telefon 10.00-18.00 de dagar då jag arbetar och inte är upptagen. För snabbaste kontakt maila eller skicka meddelande på instagram @silverdragonhypnosis
 • 07687597 XXVisa nummer

 • Online, 61191, Nyköping