Boka ÖppetHus - YinYoga 45 min , 0,00 kr

YinYoga är vägen mot medvetenhet, stillhet och fred.
En effektiv form av rörelseträning, Yogapraktik, Rehab och återhämtning. Kan anpassas för alla, oavsätt träningsvana eller aktivitetsnivå. Kursen bygger på tekniker från myofascial release, YinYoga, Yogans filosofi och avspänningstekniker. YinYoga är grunden till Återhämtning och Healing. I YinYogan sträcker och stimulerar du kroppens djupa vävnader, bindväv, ligament, fascia och leder. Det görs på yinvis, försiktigt och under lång tid. Så du håller positionerna i längre stund, några minuter och slappnar av i musklerna samtidigt som ditt sinne guidas till lugn, ro och healing. Detta är mjukare form av Yoga där du sitter eller ligger. Energin börjar flöda och både kroppsliga och känslomässiga blockeringar släpper. Yinyoga är som en meditation, ett sätt att vara med dig själv och lära känna din kropp och dina tankar. Underbart välgörande och hjälper till att släppa stress/spänningar i kropp och själ och få förbättrat sömn och välmående. Andningen är central och har huvudroll i allt vi gör. Yogarörelserna fokuserar på att hjälpa kroppen till mer meditativt tillstånd och medveten skön närvaro. Det läggs fokus på sund och kärleksfull relation mellan kropp och sinne, att de får mötas i harmoni för helande syfte. Som start gör vi en enkel kortare variant av YogaNidra. Du får förklaring för varför vi gör de olika övningarna och grund att stå på om du praktiserar hemma emellan kurstillfällerna. Du kommer att öka din kunskap om ditt andetag och hur du kan dirigera och hantera din energi på ett sätt som hjälper dig att avstressa och återhämtas. Passar både dig som är nybörjare och erfaren. Vi tar emot ePassi och Actiway. Vi erbjuder YinYoga både som kurs och öppna klasser.

Lärare: Erla Sigtryggsdottir på torsdagar Öppen klass kl 17-18. Och tisdagar som kurs 16:30-18. Camilla Alverby på onsdagarÖppen klass kl 18-19
Under ÖppetHus får du prova gratis på denna klass i ca 45 min.

erla skotland liten.jpg

Vecka 3

mån
13
jan
tis
14
jan
ons
15
jan
tor
16
jan
fre
17
jan
lör
18
jan
sön
19
jan
Inga lediga tider 16:30 18:00 17:00 Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

januari 2020

måntisonstorfrelörsön
v1303112345
v26789101112
v313141516171819
v420212223242526
v5272829303112
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Yoga Shala Kungälv

Hjärtligt välkommen! Yoga Shala Kungälv är ett Healing och Utbildningscenter med Sound Temple.

Vi möter dig på professionellt sätt med kunskap och helande, utifrån de behov du har och vad som är hälsa för dig.

Vi erbjuder olika former av Yoga, Meditation,Gong, Reiki Healing, Ayurvedisk Massageterapi, Ayurvedisk konsultation, Sound Healing, vägledning, inspiration och stöd mot bättre hälsa.
Vi erbjuder internationella utbildningar inom Sound Healing och Gong.
Erla som är Reikimaster håller också kurser och utbildningar inom ReikiHealing.
Vi har också en butik med Yoga varor, Kläder, Ayurvediska produkter Superfood, Hälsovaror mm.
Vi tar emot ePassi och Actiway! Jag är medlem och kvalitetsförsäkrad i Kroppsterapeuternas yrkesförbund, Reikiförbundet och har lång och gedigen erfarenhet och utbildningar.
Välkommen, säger Erla Sigtryggsdottir med personal.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 0703698824
Adress
Utmarksvägen 8
442 39 Kungälv
Öppna i Google Maps 🗗