Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Denna naturligt upplyftande ansiktsmassage är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi, som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande.
Upplyftande ansiktsmassage kan:
- Öka blodcirkulationen och syresättningen vilket ger huden en friskare lyster.
- Stärka ansiktsmusklerna och bidra till att förebygga/förbättra hudens elasticitet.
- Reparera och balansera tillståndet i huden, vilket fördröjer ålderstecken.
- Lösa upp muskelspänningar och skänka djup avslappning och inre frid.
- Stimulera och skapa balans i nervsystemet. Balans – ”ki” – förbättrar den allmänna hälsan och har en positiv inverkan på hud och ansikte.
- Förbättrar det lymfatiska flödet och transporterar bort gifter från huden.

Resultatfokuserad och regelbunden behandling ökar fördelarna. Behandlingen ger inga biverkningar.
Yogamassage är en form av ayurvedisk massage. Det är en djupgående behandlingsteknik som löser upp spänningar i musklerna och frigör blockerad energi i hela kroppen. Massage, stretching och andning kombineras vilket balanserar kroppen och hjälper den att återskapa sitt naturliga tillstånd av hälsa och vitalitet. Stretchövningarna gör att processen går djupare och du upplever en stark kroppsnärvaro. Du behöver definitivt inte vara vig och en van yogis för att uppskatta yogamassage. Massagen utgår alltid från var din kropp befinner sig just nu.

Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi!

Läs gärna mer om yogamassage på www.yogacare.se

YogaCare Norr

Välkommen till YogaCare!
YogaCare står för omhändertagande av hela människan. Här erbjuds yogamassage för kropp och själ! Yogamassagen stärker kroppens naturliga tillstånd av hälsa och vitalitet. Att ta hand om och vårda kropp och själ är att ge sig själv bra förutsättningar att finna balans i livet.

Yogamassage eller latmansyoga?!
Yogamassage är avkopplande men samtidigt en aktiv form av massage. Som klient jobbar du tillsammans med mig som terapeut i olika stretchar. Du behöver definitivt inte vara vig och en van yogis för att uppskatta yogamassage. Massagen utgår alltid från var din kropp befinner sig just nu. Efter en behandling känns din kropp lätt, vitaliserad och full av energi!

Telefon 0738-13 44 47
Webbsida
Adress
Wallingatan 37
111 24 Stockholm
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗