1. Hem
 2. Friskvård Borlänge

Yogastugan

betyg4.6 Fantastiskt bra(41 betyg)
Kvistgårdsvägen 5, 784 63, Borlänge
Välkommen till Yogastugan! Kontakta Annika på tfn 072-53 63 031 om du har frågor eller synpunkter kring yogaklasser eller aktiviteter. Det kommer att fyllas på med flera yogaklasser/aktiviteter tider och datum. Hjärtligt välkommen! Annika Leijström Yogastugan
18105

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.6Fantastiskt bra
41 betyg
Carina F.
Tack för en enkel och härlig upplevelse. Jag hade förväntat mig att det skulle vara svårt, men det gick fint. Återkommer.

Visa mer

Laila J.
Väldigt avslappnande och skönt. Jag kommer absolut att gå dit igen.

Visa mer

Maria N.
Tack för en härlig stund, som jag säkerligen kommer att återkomma till🙏😊

Visa mer

Titti M.
Skönt och avslappnande

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Yogastugan i Romme i Borlänge! Yogastugan erbjuder dig olika yogastilar och aktiviteter: * Grundkurs i yoga * Yinyoga * Hathayoga *Restorative yoga - återhämtande Hitta din väg till välmående genom yogans tekniker och metoder som har testats och förädlats över årtusenden. Yoga är ett sätt att skapa balans och harmoni i livet. Annika Leijström som driver Yogastugan är utbildad yogalärare via ”Yoga for life”, en 250 timmars utbildning som leds av Ulrica Norberg. Utbildningen ”Yoga for life” tar avstamp inom ISHTA yogan som har en helhetssyn som kombinerar filosofi, rörelser och livsstil – utifrån varje individs förutsättningar. ”ISHTA” betyder ”individ”, och Integrated Science of Hatha, Tantra & Ayurveda. Dessa tre vetenskaper är viktiga för att utveckla och anpassa yogan utefter var och en av oss. Tidigare har jag 75 timmars utbildning i Yinyoga genom Elisabeth Kaufman, Arboga Yinyogakademi. Genom åren har jag deltagit i olika workshops, events och kurser. Min lärarlicens är registrerad via det internationella branschorganisationen Yoga Alliance (YA). Jag är utbildad beteendevetare med fil kand i psykologi från Karlstads universitet. Yogastugan är en oas i vardagen där det finns möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. En plats där vardagsstressen släpper taget och vi är i nuet. Det kan vara rörelser eller aktiv återhämtning. Lokalen är gemytlig med en personlig och varm atmosfär. Yogastugan har har ett stort antal yogamattor, bolster, bälten kuddar och filtar med hög kvalitet och som inte innehåller några gifter. På sommaren är det svalt i lokalen. En riktigt kall vinterdag så värmer brasan i kaminen! Kommer du till oss med bil så är det lätt att parkera i anslutning till lokalen. Åker du buss så stannar Borlänges lokala busstrafik med endast 2 minuters promenad till Yogastugan.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Stängd nu
  • MånStängd
  • Tis17:30 - 19:00
  • OnsStängd
  • TorStängd
  • FreStängd
  • LörStängd
  • SönStängd
 • 07253630 XXVisa nummer

 • Kvistgårdsvägen 5, 784 63, Borlänge