1. Hem
  2. Yoga Borlänge

Yogastugan

betyg4.5 Mycket bra(14 betyg)
Kvistgårdsvägen 5, 784 63, Borlänge
Välkommen till Yogastugan! Kontakta Annika på tfn 072-53 63 031 om du har frågor eller synpunkter kring yogaklasser eller aktiviteter. Det kommer att fyllas på med flera yogaklasser/aktiviteter tider och datum. Hjärtligt välkommen! Annika Leijström Yogastugan

Boka tjänst

Idag

17:30

Enstaka tillfälle grundkurs i yogaAnnika Leijström

90 minuter, 170 kr
4 platser kvar
Mer info

Söndag, 9 oktober

09:00

Yoga + Frukost @Sahlins Struts @YogastuganAnnika Leijström

120 minuter, 225 kr
12 platser kvar
Mer info

Tisdag, 11 oktober

17:30

Enstaka tillfälle grundkurs i yogaAnnika Leijström

90 minuter, 170 kr
5 platser kvar
Mer info

Söndag, 16 oktober

09:00

Yoga + Frukost @Sahlins Struts @YogastuganAnnika Leijström

120 minuter, 225 kr
14 platser kvar
Mer info

Tisdag, 25 oktober

17:30

Grundkurs yoga okt-nov - 5 tillfällenAnnika Leijström

90 minuter, 800 kr
5 platser kvar
Mer info

Betyg och recensioner

4.5Mycket bra
14 betyg
Karin A.
Skön yinyoga för mig som inte är så van. Lugnt, avkopplande och välkomnande. En god frukost efter det var pricken över i:et.

Visa mer

Carolina F.
Annika är superduktig och bra på att känna in gruppen.

Visa mer

Helene J.
Lugn och metodisk. Flexibelt yogapass.

Visa mer

Wellington S.
Great experience, I highly recommend! Anikka was very welcoming, attentive and professional. The atmosphere was spiritualized, peaceful, transmitting good energies and mental balance what everyone needs more than never at this time. I had exactly what I was expecting from a proper Yoga place: good teaching and practice, meditation and inner peace.

Visa mer

Om företaget

Välkommen till Yogastugan i Romme i Borlänge! Yogastugan erbjuder dig olika yogastilar och aktiviteter: * Grundkurs i yoga * Yinyoga * Hathayoga *Restorative yoga - återhämtande Hitta din väg till välmående genom yogans tekniker och metoder som har testats och förädlats över årtusenden. Yoga är ett sätt att skapa balans och harmoni i livet. Annika Leijström som driver Yogastugan är utbildad yogalärare via ”Yoga for life”, en 250 timmars utbildning som leds av Ulrica Norberg. Utbildningen ”Yoga for life” tar avstamp inom ISHTA yogan som har en helhetssyn som kombinerar filosofi, rörelser och livsstil – utifrån varje individs förutsättningar. ”ISHTA” betyder ”individ”, och Integrated Science of Hatha, Tantra & Ayurveda. Dessa tre vetenskaper är viktiga för att utveckla och anpassa yogan utefter var och en av oss. Tidigare har jag 75 timmars utbildning i Yinyoga genom Elisabeth Kaufman, Arboga Yinyogakademi. Genom åren har jag deltagit i olika workshops, events och kurser. Min lärarlicens är registrerad via det internationella branschorganisationen Yoga Alliance (YA). Jag är utbildad beteendevetare med fil kand i psykologi från Karlstads universitet. Yogastugan är en oas i vardagen där det finns möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. En plats där vardagsstressen släpper taget och vi är i nuet. Det kan vara rörelser eller aktiv återhämtning. Lokalen är gemytlig med en personlig och varm atmosfär. Yogastugan har har ett stort antal yogamattor, bolster, bälten kuddar och filtar med hög kvalitet och som inte innehåller några gifter. På sommaren är det svalt i lokalen. En riktigt kall vinterdag så värmer brasan i kaminen! Kommer du till oss med bil så är det lätt att parkera i anslutning till lokalen. Åker du buss så stannar Borlänges lokala busstrafik med endast 2 minuters promenad till Yogastugan.

Bilder

Detaljer och kontakt