Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandlingar

Rengöring, Aha-syra, och C-vitaminserum, massage, mask och avslutande produkter. 5 st. behandlingar, därefter uppehåll. Bra vid torr hy med smårynkor, även storporig hy då den öppnar upp poren så talgen kommer ut. Även bra vid solskadad hud och pigmentfläckar.
Klassisk ansiktsbehandling med rengöring, ånga, aha-syra, portömning, massage, c-vitamin serum, mask, och avslutande produkter. Aha-syran är bra för torr hy, och även fet hy då den öppnar upp porerna, C-vitamin är bra vid smårynkor och solskadad hy. Även vid mild acne. Inkl. plockning av ögonbryn.
Förebygger och motverkar ytliga blodkärl och Rosacea. Kur på fem behandlingar rek.
Resultatinriktad hudvård. En ny generation av kemisk peeling där terapeuten kan anpassa behandlingen helt efter kundens behov. Aktiverar förnyelsen av hudens celler i de övre hudlagren. Fungerar på:
-åldrad hud
-solskadad hud
-ojämn hud
-pigmenterad hud
-förstorade porer
-inflammatorisk och icke inflammatorisk acne, innehåller salicylsyra som har en antiinflammatorisk effekt. Passa även känslig hy som rosacea.
-pormaskar och komedoner
Ånga, portömning, Aha-syra, C-vitaminserum, massage, mask och avslutande produkter. Aha-syra är bra vid torr hy med smårynkor, och även mot storporig hy, mild acne. Öppnar upp porerna och släpper ut talgen .C_vitamin är bra vid solskadad hud och pigmentfläckar.
Ånga, portömning, AHA-syra, c-vitaminserum, massage, mask och avslutande produkter. Plockning och färgning av bryn och fransar. Aha-syra är bra mot torr hy, öppnar upp porerna så att talgen kommer ut som smörjer huden, även bra vid storporig och fet hy. C-vitaminet reparerar solskadad hud, bra vid pigmentfläckar.
En skonsam behandling som inte skadar fransarna för att få vackra, uppböjda och mörka fransar. Fransarna får samtidigt en keratinbehandling.
Varar 6-8 veckor.
Boka för två personer och få rabatt. Få vackra uppåtböjda fransar samtidigt som de färgas mörka och får en keratininpackning. Skadar inte den egna fransen. Håller 6-8 veckor.
En metod som man med hjälp av ett handverktyg gör små tunna hårliknande strån i huden. Som då liknar ett naturtroget bryn. Först får du en bedövningssalva som får ligga ca 20 min. Efter det gör vi en brynform-mall tillsammans och anpassar måtten efter dina egna ansiktsmått. I behandlingen ingår ett återbesök som görs efter ca 4-6 veckor. Sitter 1-3 år.
Pris nu 1200 kr ord.pris 1500 kr
Dermicapen-microneedling är en avancerad nålningsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Pennan stimulerar huden till nyproduktion av naturligt kollagen, genom sina nålar som gör små mikrokanaler ner i huden, samtidigt slussas ett aktivt serum ner i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga med 80%. Tar även med halsen.

Dermicapen rekommenderas för behandling av:
-åldrar och spänstfattig hud
-fina linjer och rynkor
-hudföryngring
-stora porer
-ärr
-bristningar

Dermicapen kan jämföras med laserbehandling men med mindre biverkningar. Mer effektivt än microdermabrasion och kemisk peeling.

Hur många behandlingar behövs?
-lyster och uppfräschning: 1-2 behandl. 6-9 mån.mellanrum
-hudföryngring: 3-6 behandl. 3-6 veckors mellanrum
-akneärr: 6-8 behandl. 3-6 veckors mellanrum.

För mer information tryck på länken:
http://www.formavita.se/forma/forma-hud/dermapen-dermicapen-23983085

Fotvård

Tar bort förhårdnader och gör fötterna härligt mjuka. nagelvård, peeling och massage ingår. Lackning om så önskas.
Klippning, filning av förtjockade naglar. Fotbad, fotkräm och lackning, om så önskas, ingår.

Kroppsbehandlingar

Peelingen tar bort alla döda hudceller och ökar cirkulationen. (bra inför solsemestern).
Tar bort döda hudceller på hela kroppen, rengöring av ansikte, AHA-syra, C-vitam. inserum, massage och mask. En energikick för huden.
Aha-syran ger en djupare peeling och öppnar upp porerna, bra vid både torr och fet hy, C-vitaminet är bra vid solskadad hud, och även mild acne då den är bra vid inflammation.
En behandling för hela kroppen.
Vid andra besvär med huden kan serumet anpassas till din hud t ex som vid rosacea.
Peelingen tar bort död hud och torra partier och förbereder huden för spraytanning, som ger en fräsch solbrun hud redan efter en behandling. Vätskan är en ofarlig, sockerlösning som dessutom är helt ekologisk. Även den blekaste blir brun. Håller 7-10 dagar.
Massage av rygg och nacke samt rengöring av ansikte, AHA-syra och C-vitamin serum, massage och mask. En energikick för huden. En riktigt avkopplande behandling på 75 min.
Rengöring med peeling, ånga, portömning samt utrensande mask.
Bli sommarbrun redan efter en behandling utan solens skadliga strålar. T o m den blekaste blir brun. Vätskan är ofarlig, helt ekologisk. Bra att peela huden före behandling och tillföra fukt så blir färgen jämn och mera hållbar.. Håller ca 7 dagar.
Spraytanning. Kroppen färgas fräscht brun med en helt ekologisk vätska. Även den blekaste blir brun, Varar ca. 1 vecka. bra om man skrubbar/ peelar huden innan och tillför fukt, så blir färgen jämn och sitter längre.Kom två betala 400 kr.

Massagebehandlingar

Avslappnande massage med utrensande, uppiggande eller avslappnande eteriska oljor. För dig som behöver stressa ner eller har mycket värk i kroppen. Massagen påverkar även "lugn och ro " hormonet Occytocin i kroppen. Avslutas med en ansiktsmassage.
En mjuk behandling på 90 min som förbättrar kroppens förmåga att göra sig av med slaggprodukter, skadade celler,bakterier och överskottsvätska. Bra för immunförsvaret. Förhindrar ödem och värk i kroppen.
Djupgående, behandlande massage. Behandlar sk.triggerpunkter som kan ge utstrålande obehag i t ex armar och ben. Använder även koppor som gör att bindväven blir mjukare och mer följsam.
Klassisk djupgående massage med behandling av triggerpunkter som kan ge utstrålande smärta i tex.nacke och ben. Massage ökar även oxytocin nivån i kroppen som är ett "lugn och ro hormon", och får oss att slappna av.
Klassisk djupgående massage med behandling av triggerpunkter som kan ge utstrålande smärta i tex. nacke och ben. Massage ökar även oxytocin nivån i kroppen, som är ett "lugn och ro hormon", och får oss att slappna av.

Vaxningar

Tar bort hår. Återväxten blir mjukare ofta glesare. Varar ca, 4 veckor.
Tar bort hår. Återväxten blir mjukare ofta glesare, varar ca, 4 veckor.
Tar bort hår på kroppen. Återväxten blir mjukare, ofta glesare. Varar ca 4 veckor.
Tar bort hår. Återväxten blir mjukare ofta glesare. Varar ca 4 veckor.
Vaxning av rygg. Från 250 kr beroende på hur mycket som behöver vaxas.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Derma Praktiken

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Skyttegatan 19
67151 Arvika
Öppna i Google Maps 🗗