1. Hem
 2. Massage Åstorp

Dianas Lymfmassage

Inte tillräckligt med recensioner än
Månstorpsvägen 124, 265 90, Åstorp
Varmt välkommen till Dianas Lymfmassage! Här erbjuds du lymfmassage/dränage och andningsteknik. Även näringsmätning via bioresonans.
8632

Boka tjänst

Lymfmassage

 • Första besöket, Lymfbehandling/massage 110 min
  110 minuter, 1 150 krMer info
  Boka
 • Lymfmassage helkropp, återbesök, 80 min
  80 minuter, 950 krMer info
  Boka
 • Lymfmassage 3xhelkropp, återbesök (á 80 min)
  80 minuter, 2 500 krMer info
  Boka

Kostnadsfri information

 • Kostnadsfri information
  15 minuter, Varierande prisMer info
  Boka

Bioresonans mätning, näringsbalans

 • Bioresonans mätning,näringsbalans
  45 minuter, 750 krMer info
  Boka

Personal

noImage
DianaLymfmassör, Lymf- FasciaYogainstruktör
qliro
Hej Det är jag som är Diana. Diplomerad Lymfmassör, Lymf- FasciaYogainstruktör och utbildar mig till lic. Lymfolog. Har under många år haft svullnad i kroppen, speciellt i benen. Läkare har sagt åt mig att jag har lymfödem men sedan har det inte blivit mer. Sommaren 2022 började mitt vänstra knä/ben att svullna efter en tävling (orientering) och gav inte med sig. Efter att återigen fått höra att jag har lymfödem av både läkare och sjukgymnast så började jag söka på hur jag skulle kunna hjälpa mig själv. Med djupandning, egenvård, avslappning och lugnare träning fick det mig att förstå att jag behövde göra justeringar i mitt liv för att må bättre och kunna fortsätta vara aktiv men i lugnare tempo än innan. Bokade en lymfmassörsskurs för att lära mig ännu mer vilket gav mersmak och nu utbildar jag mig till lic. Lymfolog. Hos mig fokuserar vi på att vara i lugnet där Lymfsystemet fungerar som bäst. Varmt välkommen!

Betyg och recensioner

Inte tillräckligt med recensioner än

Om företaget

Välkommen att boka in dig till lymfmassage/dränage hos mig. Betalning: Qliro-Swish-Cardonline-kontant (ta med rätt summa) AV- & OMBOKNING Avbokning / ombokning ska ske senast 24 h innan avtalad tid. Observera dock att avbokning senare än 24 tim innan bokad behandling och uteblivet besök debiteras till fullt pris ! Du kan enkelt boka av och boka om din tid med din avbokningskod på bokadirekt.se.

Bilder

Detaljer och kontakt
  • Öppettider (Övrig information)
  • Har behandlingen på andra våningen just nu i hemmet, så du behöver kunna gå i trappa. Kan även boka tid efter överenskommelse
 • 07009074 XXVisa nummer

 • Månstorpsvägen 124, 265 90, Åstorp