DittNyaBadrum Lomma

betyg4.7 Fantastiskt bra(36 betyg)
Tenngatan 19, 23435, Lomma
Hos oss är det enkelt att renovera badrummet. Nyckelfärdiga badrum - Fast totalpris. Vi vet hur lång tid det kommer att ta och hur mycket det kommer att kosta; därför får ni ett fast pris att ta ställning till. Det skapar trygghet för både er och oss. Badrummet är det mest komplicerade rummet i hemmet och kräver kompetens och kunskap inom både teknik och design. Därför får ni en projektledare som ansvarar för hela er badrumsrenovering - från 3D-ritning till slutbesiktning. Det är smidigast så. Dessutom är vi jättetrevliga :)

Boka tjänst

Standardtjänster

  • Kostnadsfri 3D-ritning av badrum - Lomma90 minuter, Kostnadsfri · Mer info
    Boka
  • Kostnadsfri 3D-ritning via videolänk90 minuter, Kostnadsfri · Mer info
    Boka

Personal

noImage
Sanna Eklind
(13 betyg)
noImage
Christoffer Eriksson
(23 betyg)

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
36 betyg
till Christoffer Eriksson
Så proffsigt, smidigt och inspirerande videomöte!
till Christoffer Eriksson
Hej, Veldig hjelsom,snill og flink personal. Fikk akkurat hva jeg har tenkt meg og hun hjalp meg med flere gode løsninger! Veldig fornyd, takk.
till Christoffer Eriksson
Super dygtig sælger. Tager hensyn til kundens ønske og behov, god til anbefale nye input.👍 Glæder mig til at se ferdig resultat.
till Christoffer Eriksson
Kompetent personal. Trevligt att komma till en fysisk butik och att de sedan följer upp med ett hembesök. 3D ritningen gjorde mycket för upplevelsen av hur badrummet kommer se ut.

Om företaget

Vi har två av Sveriges modernaste badrumsbutiker där vi hjälper er genom hela badrumsprojektet. Har ni frågor under renoveringens gång är det bara att ringa eller besöka butiken personligen. Vi är medlemmar i Byggkeramikrådet och behöriga för våtrumsarbeten. Vi är ett familjeföretag i andra generationen som garanterar genuin service. Hos oss får ni 10 års garanti på badrumsrenoveringen och 2-15 års garanti på produkterna. Ni är så hjärtligt välkomna!

Bilder