Vad vill du boka?

Välkommen att boka tid hos mig på Bergshamra bygdegård utanför Norrtälje eller på distans! 

Vid frågor kan du maila mig på: karolina@duvinner.nu
Jag tar betalt med kort, swish, kontant och Pay Pal!

Önskas tid med kort varsel kan du prova att kontakta mig på karolina@duvinner.nu


På tisdagar finns jag i Andrummet, på Hantverkargatan 13 i Norrtälje - se separat kalender:
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Intuitiv vägledning är ett samtal som syftar till att reda ut, vägleda, inspirera och hitta nya vägar. Jag använder min intuition och mitt klarvetande för att hjälpa dig hitta de svar du behöver. Välkommen att boka tid i Bergshamra Bygdegård eller på Skype, meddela ditt önskemål vid bokningen.
Jag går en utbildning till Regressionsterapeut och erbjuder nu elevbehandlingar till reducerat pris.

Behandlingen börjar med att du guidas ner i djup avslappning och du får samtidigt Reiki healing. Sedan kommer jag guida dig vidare för du ska få uppleva och se tidigare liv och ibland kommer även tidiga minnen från barndomen. Syftet med behandlingen är att förstå dig själv bättre, bearbeta olika trauman, sorg, känslor och eventuella rädslor som du påverkas av i ditt nuvarande liv.

Reikibehandling och kort inledande och avslutande samtal.
För dig som önskar stödjande samtal med Beteendevetare.
Vi avslutar vårt möte med en stunds healing. Behandlingen skräddarsys efter dina behov för stunden. Bra för stressreducering!
Paketpris på tjänsten healing och samtal. Tre behandlingar ingår i priset, du bokar den första tiden här och sen bokar vi in övriga två tider därefter.
Reikibehandling inklusive kort inledande och avslutande samtal.

Distans

En kortare behandling på 20 minuter.

Underbart avslappnande behandling! Reiki på distans fungerar lika bra som på plats. Boka 20 minuters behandling och ta emot den varsomhelst i världen. Du behöver bara en bekväm, avskild, lugn plats att vara på. Vi hörs av strax innan behandlingen via sms, mail eller telefon. Jag brukar även skicka meddelande direkt efteråt och följa upp behandlingen.

Betalas i förväg med swish till 0739316532 eller via betallänk som skickas med sms eller mail före behandlingen. Hör av dig till karolina@duvinner.nu om du vill betala på annat sätt.
Underbart avslappnande behandling! Reiki på distans fungerar lika bra som på plats. Boka 45 minuters behandling och ta emot den varsomhelst i världen. Du behöver bara en bekväm, avskild, lugn plats att vara på. Vi hörs av strax innan behandlingen via sms, mail eller telefon. Jag brukar även skicka meddelande direkt efteråt och följa upp behandlingen.

Betalas i förväg med swish till 0739316532 eller via betallänk som skickas med sms eller mail före behandlingen. Hör av dig till karolina@duvinner.nu om du vill betala på annat sätt.

Du Vinner - Reiki och samtal

Välkommen till Du Vinner! Jag heter Karolina Kaplan och är utbildad Reiki Master samt Beteendevetare med fil.kand. i psykologi.

Reiki är en mjuk och samtidigt effektiv behandlingsmetod vid till exempel smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet.

Jag har återkommande kurser i Reiki, skicka e-post för intresseanmälan!

Läs gärna mer på min hemsida duvinner.nu eller kontakta mig om du har funderingar på karolina@duvinner.nu

Jag är ansluten till friskvårdstjänsten Actiway.

Varmt välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Se kalender
Adress
Bygdegårdsvägen
761 11 Bergshamra
Norrtälje S
Öppna i Google Maps 🗗