1. Hem
  2. Massage Vetlanda

Embrace Life - Veronica Malmberg

betyg5 Fantastiskt bra(8 betyg)
Skogslundsvägen 1, Forngården, 574 34, Vetlanda
Välkommen till Embrace Life! Jag heter Veronica och är bland annat sorgcoach och massör. Jag föreläser även om sorg och anordnar workshops (för mer information om föreläsningar och workshops, vänligen kontakta mig). Genom samtal, coaching och olika övningar guidar jag dig i din sorg. Jag har själv upplevt djup sorg på nära håll vid flera tillfällen, och vet hur smärtsamt det är. För mig har det efter en tid i sorgens smärta varit viktigt att hitta meningsfullhet och ett syfte igen. Varje förlust har sin sorg, och den måste tas om hand. Vi behöver sörja fullt ut för att kunna leva fullt ut. Tillsammans blir vi starkare! Jag erbjuder också taktil massage, som är en lätt beröringsmassage som passar om du är stressad, lider av ångest, har högt blodtryck, är i sorg mm. Vi har en fin lokal ganska centralt i Vetlanda (Forngården). Vi träffas där, eller över zoom. Jag erbjuder även samtal under en promenad (Walk and Talk). Ibland är det lättare att prata under rörelse.
19602

Boka tjänst

Kostnadsfritt

  • Kostnadsfritt samtal distans
    10 minuter, Varierande prisMer info
    Boka

Massage

  • Taktil Massage
    60 minuter, 630 krMer info
    Boka
  • Taktil Massage + Din vän i sorgen - Samtal
    90 minuter, 990 krMer info
    Boka

Samtalscoach Sorg

  • Din vän i sorgen - Samtal + Taktil Massage
    90 minuter, 990 krMer info
    Boka
  • Paket Sorgcoach - Din vän i sorgen (3 tillfällen)
    50 minuter, 1 650 krMer info
    Boka
  • Sorgcoach - Din vän i sorgen
    50 minuter, 650 krMer info
    Boka
  • Sorgcoach - Din vän i sorgen (distans)
    50 minuter, 650 krMer info
    Boka
  • Sorgcoach - Din vän i sorgen (Walk & Talk)
    50 minuter, 650 krMer info
    Boka

Personal

noImage
Veronica
5
(8 betyg)
Samtalscoach
qliro

Betyg och recensioner

5Fantastiskt bra
8 betyg
Ann-Sofi G.
till Veronica
En avslappnande och toppenupplevelse. Veronica ser verkligen till att man har det bra.

Visa mer

Charlotta k.
till Veronica
Underbart! Alldeles perfekt för en stressad kropp och själ som kör i 120! Vana, mjuka, varma och proffsiga händer som får en att varva ner och landa!

Visa mer

Åsa H.
till Veronica
Taktilmassage så härligt💜 så tacksam att du gör hembesök så detta är möjligt🙏🤗

Visa mer

Om företaget

Ibland behöver vi hjälp längs vägen! Jag har själv befunnit mig där, och kan inte med ord beskriva min tacksamhet till de människor som har lyssnat, bekräftat mig, och guidat mig vidare till ett meningsfullt liv igen. Jag vill ge tillbaka till världen, dela med mig av mina erfarenheter ,och finnas där för andra människor som har det tufft. Sorg tar otroligt mycket energi och det är grymt smärtsamt. Mitt intresse av att lära mig mer om sorg och personlig utveckling tog fart en tid efter att min man dog i en olycka 2010. En nyfikenhet på hur kroppen fungerar och vad vi kan göra med vårt inre för att må bättre blev väldigt viktigt för mig. När min son Erik dog i en olycka 2021, försvann jag återigen bort i ett svart mörker, men efter en tid i mörkret så kunde jag plocka fram olika verktyg som hade hjälpt mig tidigare i sorghanteringen över min man. Smärtan försvinner aldrig, men lidandet kan vi göra något åt. Mina erfarenheter av djup sorg, och kunskap om trauma och sorg hjälpte mig vidare på vägen, och nu vill jag hjälpa dig! Jag finns här för att guida dig genom sorgens smärta, och hjälpa dig vidare mot ett mer meningsfullt liv. Förutom mina egna erfarenheter av trauma och sorg, så är jag utbildad sorgcoach via David Kessler´s utbildning "Grief Educator Certification", och har även läst till handledare inom sorg genom Svenska Institutet för Sorg. Jag är även certifierad livscoach. Om du inte hittar någon tid som passar, hör av dig så kan jag säkert lösa det.

Bilder

Detaljer och kontakt
    • Öppettider (Övrig information)
    • Öppet enligt tidsbokning. Hittar du ingen tid som passar? Kontakta mig så hjälper jag dig.
  • 07053400 XXVisa nummer

  • Skogslundsvägen 1, Forngården, 574 34, Vetlanda