Lills Massage o yoga

betyg4.9 Fantastiskt bra(49 betyg)
Fastarpsvägen 25, 432 78, Tvååker
Hjärtligt välkommen att boka tid hos mig. Pga Corona så tar jag ej emot bokningar från kunder födda 1950 och tidigare tills vidare Jag gör alltid mitt bästa för att du skall få en bra behandling eller yogastund. Skicka gärna meddelande om du har några funderingar eller frågor. Jag är ansluten till EPASSI Ordet massage betyder beröring… Massagens primära effekter är att lösa upp spänningar i musklerna. Den ökar också blodcirkulationen, lymfcirkulationen, ger smärtlindring, ökar frisättning av hormonet oxytocin (lugn & ro) & endorfiner samt minskar utsöndring av stresshormoner Jag erbjuder Svensk klassisk massage, vilken är rehabiliterande, förebyggande & avslappnande massage Förutom massagen använder jag mig även av stretch och avslappningstekniker samt triggerpunktsbehandling. Jag är instruktör i MediYoga. En mjuk inkännande yoga som alla kan vara med på. Mycket avslappnande och stressreducerande. Används inom sjuk och hälsovården på flertalet vårdinrättningar i landet. Vid : hjärt och kärl relaterade och lungrelaterade sjukdomar, förutom alla stressrelaterade problem. Välkomna!!! Vanliga besvär som behandlas med massage: Muskelspänningar,Muskelobalanser Spänningshuvudvärk Uttröttade muskler Förkortad muskel Ischiasbesvär (Falsk Ischias) Reumatiska besvär Avslappning Glöm inte att släppa ner axlarna och ta några djupa andetag ibland. Lill

Boka tjänst

Massage

 • Gravidmassage45 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka
 • Gravidmassage 60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Hot Stone60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Massage30 minuter, 350 kr
  Boka
 • Massage60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Massage45 minuter, 500 kr · Mer info
  Boka

Yoga

 • Medicinsk Yoga bokad drop-in90 minuter, 150 kr · Mer info
  Boka
 • Privatlektion MediYoga75 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka

Presentkort

Köp presentkort

Valfritt belopp

utövare

noImage
Lill Wennberg
(49 betyg)
Medicinsk Massageterapeut, MediYogainstruktör

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
49 betyg
Väldigt trevlig och skicklig massör, rekommenderas!
Stort tack! Blodcirkulation är nu på topp!
Lill är en självklarhet när jag behöver massage. Hon vet vad hon gör!
Lill är mycket skicklig på det hon utför. Även lyhörd om det gör ont och justerar därefter. Alltid mycket uppskattade behandlingar!

Om företaget

Jag är Medicinsk massageterapeut och av branchrådet certifierad massör. Har masserat i många år parallellt med mitt arbete som hälsorådgivare i butik. Men jag startade mitt företag LILLS MASSAGETERAPI 2011. Har sedan dess gått kurser i gravidmassage och koppningsmassage. Är försäkrad och medlem i Yrkesmassörernas förbund. Jag är också instruktör i MediYoga.

Bilder