1. Hem
 2. Massage Falkenberg

Hälsoloftet

betyg4.9 Fantastiskt bra(177 betyg)
Storgatan 31, 311 31, Falkenberg
I hjärtat av Falkenberg Hos oss hittar du massage, pilates och personlig träning i en harmonisk miljö. Välkommen till Hälsoloftet!
9288

Boka tjänst

YOGA

 • Yinyoga
  1 400 krMer info
  Boka

MASSAGE

 • Massage 45 min
  630 krMer info
  Boka
 • Massage 60 min
  730 krMer info
  Boka
 • Massage 75 min
  830 krMer info
  Boka
 • Gravidmassage 50 min
  720 krMer info
  Boka
 • Curam Recovery Signaturbehandling med koppning 60 min
  830 krMer info
  Boka
 • Lotorpsmassage första besök 75 min
  830 krMer info
  Boka
 • Lotorpsmassage 60 min
  750 krMer info
  Boka
 • Massage + fasciabehandling med djupvågsmaskin 30 min
  600 krMer info
  Boka
 • Massage 30 min begränsat område
  500 krMer info
  Boka
 • Massage + fasciabehandling med djupvågsmaskin 45 min
  700 krMer info
  Boka
 • Massage + fasciabehandling med djupvågsmaskin 60 min
  800 krMer info
  Boka
 • Fibromassage 60 min
  830 krMer info
  Boka

SOMA MOVE

 • Soma Move
  150 krMer info
  Boka

PILATES

 • Pilates alla nivåer
  60 minuter, 150 krMer info
  Boka
 • Pilates/SensingYoga -klass
  60 minuter, 150 krMer info
  Boka
 • ONLINE Pilates / Sensing Yoga
  60 minuter, 100 krMer info
  Boka
 • Pilates fortsättning
  60 minuter, 150 krMer info
  Boka
 • Pilates avancerad
  60 minuter, 150 krMer info
  Boka
 • Pilates Introduktion 60 min
  60 minuter, 800 krMer info
  Boka
 • Pilates, personlig träning med hemövningar 60 min
  60 minuter, 1 000 krMer info
  Boka
 • ONLINE Pilates alla nivåer
  60 minuter, 100 krMer info
  Boka
 • ONLINE Pilates fortsättning
  60 minuter, 100 krMer info
  Boka
 • ONLINE Pilates avancerad
  60 minuter, 100 krMer info
  Boka

PERSONLIG TRÄNING

 • Personlig träning uppstart
  60 minuter, 1 100 krMer info
  Boka
 • Personlig träning, återbesök med teknikkoll
  30 minuter, 650 krMer info
  Boka
 • Personlig träning, kostnadsfri konsultation
  30 minuter, Varierande prisMer info
  Boka

CURAM RECOVERY

 • Curam Recovery
  60 minuter, 150 krMer info
  Boka

KOSTRÅDGIVNING

 • Kostrådgivning Uppföljning 60 min
  70 minuter, 730 krMer info
  Boka
 • Kostrådgivning Uppstart 45 min
  55 minuter, 630 krMer info
  Boka

OPTIMUM METODEN

 • OptimumMetoden®
  Mer info
  Boka

Personal

noImage
Cicci
4.9
(66 betyg)
Massageterapeut
Cecilia tog examen som massör och friskvårdsterapeut vid Göteborgs Gymnastiska Institut (GGI) 2001. Hon vidareutbildade sig i London inom gravidmassage år 2013 då detta ligger henne varmt om hjärtat. Cecilia har alltid haft ett helhetstänkande synsätt kring välbefinnande..
noImage
Jenny Nilsson
4.9
(38 betyg)
Massageterapeut
Jenny är certifierad massageterapeut och studerar nu ortopedisk medicin och samtalscoaching hos Bergqvist i Linköping. Hon är även utbildad yogainstruktör sedan 2016 och har studerat näringsfysiologi vid Atlantis medicinska högskola i Oslo. Jenny brinner för hälsa och välmående.
noImage
Sion
4.9
(27 betyg)
Massageterapeut
Sion är certifierad i både Sports Massage från East Sussex College - Hastings och Myofascial Cupping från Cotswolds Academy. Sion kommer ursprungligen från Storbritannien och är bekväm med att prata både svenska och engelska. Med sitt stora intresse för optimal prestation, rörelse och allmänt välbefinnande har manuell terapi blivit en viktig pusselbit i arbetet med att hjälpa människor att må sitt bästa.
noImage
EbbaMedicinsk Massageterapeut
Sedan 2016 har Ebba arbetat som medicinsk massageterapeut då hon tog examen från Hälsoteket i Göteborg. Ebba har även vidareutbildat sig till Hälsocoach vilket kommer väl till pass i hennes stora intresse för hur du på ett effektivt och säkert sätt håller din kropp välmående med hjälp av träning och stretchning.
noImage
Karin
4.8
(23 betyg)
Pilatesinstruktör
Karin är uppvuxen i Falkenberg. Dans har alltid varit det stora intresset och efter gymnasiet flyttade hon till Stockholm och gick på Balettakademien. Därefter väntade Dans och Cirkushögskolan där hon tog en kandidatexamen i danspedagogik. Efter 5 år i Stockholm flyttade Karin till New York City för vidare studier på Dance New Amsterdam School och hon utbildade sig under denna tid även till pilatesinstruktör i Steele Pilates för grundaren Teri Steele. Som instruktör är Karin mycket noggrann, lyhörd och älskar att motivera sina klienter och se dem stärkas och utvecklas! Varje vecka ger Karin flera klasser på olika svårighetsnivåer i pilates så det finns alltid något som passar alla; Alla nivåer, Fortsättning och Avancerad. Du kan även boka in en personlig timme med Karin. Du får då en timme för bara dig, med övningar anpassade för dig och din kropp.
noImage
ChristinaPilatesinstruktör
Christina har varit träningsinstruktör sedan 1985 och certifierad inom Stott Pilates sedan 2007. Uppvuxen i Svenljunga flyttade hon till Stockholm 1983 för att studera till sjuksköterska. Hon har även utbildat sig till rehabkoordinator och arbetar idag inom Företagshälsovård. ”Hela mitt liv har jag ägnat åt träning och friskvård i olika former. Jag har tävlat inom idrott på elitnivå och arbetat som instruktör inom olika gruppträningsformer. Min motivation i träningen har alltid varit att ha kul, bli bättre och undvika skador. Genom åren har jag lärt mig att för att vara skadefri måste man bygga upp sig inifrån. Först fokus på att stabilisera musklerna som sitter närmast skelettet, att bygga upp ”kärnan”. Därefter bygger man vidare till avancerade nivåer i koordination, styrka, balans och uthållighet. Det är en medvetande träning där man stärker kropp och tanke. Inom pilatesen samverkar alla dessa delar med varandra.” Christina är en entusiasmerande ledare som väcker träningsglädje och med sin breda erfarenhet möter och leder hon varje deltagare på sin egen nivå.
noImage
Jennie WestholmPersonlig tränare
Jennie håller i våra workshops, gruppträning och personlig träning här på Hälsoloftet. Hon har jobbat med friskvård, motion och hälsa i över 20 år och hennes fokus har alltid varit att anpassa träning efter individ, mål och syfte samt göra det på ett roligt, inspirerande och effektivt sätt. Vare sig du vill kunna ta dig ned och upp ifrån golvet för att leka med dina barnbarn, komma tillbaka efter skada eller lära dig att träna smart så är vi övertygade om att Jennie kan hjälpa dig att lyckas!
noImage
SandraSoma Move instruktör
Sandra är licensierad Soma Move instruktör och erbjuder kurser i Soma Move hos oss på Hälsoloftet. Hon driver företaget Varberg in Motion som erbjuder utomhusträning och hälsoevent. Sandra har en bred bakgrund inom träning och friskvård och har arbetat som instruktör och personlig tränare i snart 10 år. Hennes största drivkraft är att få dela med sig av den rörelseglädje och enkelhet som träning innebär för henne själv. Där rörelsen är själva målet och resultat är det du får på köpet. Detta får du uppleva under Soma Move klasserna där Sandra guidar dig genom passen så att du hittar din väg till varje rörelse.
noImage
Anna
5
(10 betyg)
Massageterapeut
Anna Anderberg Anna arbetar som diplomerad massör sedan 2003 och är även utbildad instruktör inom yoga och vattenträning. Hon har genom åren verkat som massör i både Norge och på olika platser i Sverige.

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
177 betyg
Lena F.
till Karin
Det Salmas oversikt av treningspassen per dag o per vecka

Visa mer

Anna L.
till Anna
Bästa massören jag gått till.

Visa mer

Anders N.
till Cicci
Gott för musklerna, Cicci har en stor kunskap när det gäller muskler och massage.

Visa mer

Martin G.
till Cicci
Mycket bra 😊

Visa mer

Om företaget

Hitta lugnet i hjärtat av Falkenberg. Hos oss hittar du massage, pilates och personlig träning i en harmonisk miljö. Välkommen till Hälsoloftet!

Certifieringar

Här kan du öppna utövares uppladdade certifikat för en tryggare behandling. Klicka på det certifikat ni önskar läsa under respektive utövare.

Utövare: Jenny Nilsson

Bilder

Detaljer och kontakt