Vad vill du boka?

Här finns möjlighet att betala med swish, kontanter och faktura.

Vill du kombinera din egen behandling, ex helkroppsmassage och månljus healing, tryck då på "Kombo-boka".

Välkommen till Din stund hos mig.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Behandlingar på distans

Energin från månen är en kärleksfull energi. Mest användbar till emotionell healing. Den stödjer och grundar, lugnar och balanserar, renar och skyddar mot negativa energier. Månljus Healingen är stark, men samtidigt mjuk och omhändertagande.

Såhär gör du:
Beställ en tid för healingen. Du sitter eller ligger och vilar där du är medan jag sänder healing till dig under 3-5 min. Efteråt mejlar jag eller ringer till dig, skriv hur du vill bli kontaktad i bokningen, så får vi prata om hur vi upplevde det. Bokningar på distans betalas med swish, 123 690 87 68, har du inte det skriv det i bokningen, så löser vi det.
Stressreducerande djupavslappning för själen. Löser upp blockeringar i energiflödet. Känslor, fysiska förnimmelser, bilder och tankar kan komma upp till ytan. Vanligaste upplevelsen efter en behandling är en känsla av inre frid och lugn.

Såhär gör du:
Beställ en tid för healingen. Du sitter eller ligger och vilar där du är medan jag sänder healing till dig under ca 20 min. Efteråt mejlar jag eller ringer till dig, skriv hur du vill bli kontaktad i bokningen, så får vi prata om hur vi upplevde det. Bokningar på distans betalas med swish, 123 690 87 68, har du inte det skriv det i bokningen, så löser vi det.
Healingenergin från solen främjar glädje, lycka, ro och inre lugn. Eller skicka healing till en särskild händelse/trauma i ditt liv som påverkar dig än i dag, för att minska konsekvenserna av den. Ex mobbning, en olycka du varit ut för, läkarskräck m m. Vill du skicka till en händelse, så tänk på den, att du vill läka händelsen, under tiden du får healing.

Såhär gör du:
Beställ en tid för healingen. Du sitter eller ligger och vilar där du är medan jag sänder healing till dig under 5-10 min. Efteråt mejlar jag eller ringer till dig, skriv hur du vill bli kontaktad i bokningen, så får vi prata om hur vi upplevde det. Distanshealing betalas med swish, 123 690 87 68, har du inte det, skriv det i bokningen så löser vi det.
Såhär gör du:
Beställ tid för healingen. Du sitter eller ligger och vilar där du är medan jag sänder healing till dig under ca 30 min. Efteråt mejlar jag eller ringer till dig, skriv hur du vill bli kontaktad i bokningen, så får vi prata om hur vi upplevde det. Bokningar på distans betalas med swish, 123 690 87 68, har du inte det skriv det i bokningen, så löser vi det.

Läs mer om själva healingen under respektive healingmetod.

Behandlingar

Access Bars är en avslappnande energibehandling på ca 75 minuter, som tystar tankebruset. Den frigör dina tankar, värderingar, uppfattningar, känslor och beslut som håller dig tillbaka i livet.
Att få Bars är som att rensa hårddisken, radera tankar, känslor och programmeringar som stör eller hindrar dig, för att göra plats för nya, bättre.

När dina Bars berörs , det finns 32 punkter på huvudet, hjälper de dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv.
Behandlingen hjälper dig att slappna av kroppsligt, mentalt och psykiskt och att släppa oro och stress.

Effekter du kan få av en Bars-behandling:
*minskad stress
*minskad oro/ångest
*ökad självkänsla
*minskad smärta
*ökad koncentration och fokus
*bättre sömn
*mer glädje i livet
*ökad kreativitet
*mental och fysisk avslappning
Avslappnande för ansiktets muskler. Avslappnande för hela kroppen. Bra vid stress och spända käkar. Ca 15 min.
Rengöring, peeling, ansiktsmassage, lätt nackmassage, rengöringsmask och fuktgivande kräm.
Peeling, massage för fotens muskler, cirkulationsökande crème och mjukgörande lotion. Du går som på moln efteråt! (Filas ej.)
Du får en behaglig energiöverföring med händerna. Stressreducerande djupavslappning för själen. Löser upp blockeringar i energiflödet. Känslor, fysiska förnimmelser, bilder och tankar kan komma upp till ytan. Vanligaste upplevelsen efter en behandling är en känsla av inre frid och lugn.

Så här går det till:
Under healingen får du ligga bekvämt på massagebänken. Jag håller händerna på din kropp eller strax ovanför och sänder energi till dig medan du vilar. Jag antecknar en del under tiden. Sedan går vi igenom hur vi upplevde det.
Hela kroppen masseras igenom. Du blir behagligt mjuk och avslappnad efteråt.
En form av immunförstärkande bindvävsmassage, som fungerar utrensande av slaggprodukter.
Hela kroppen masseras igenom, den längre tiden fokuseras på rygg och nacke. Du blir behagligt mjuk och avslappnad efteråt.
För dig med ett specifikt problem som behöver behandlas (ex. nacken). Problemet och dess utbredningsområde tas omhand.
Energin från månen är en kärleksfull energi. Mest användbar till emotionell healing. Den stödjer och grundar, lugnar och balanserar, renar och skyddar mot negativa energier. Månljus Healingen är stark, men samtidigt mjuk och omhändertagande. Passar bra att vid samma tillfälle kombinera med andra behandlingar.
Healingenergin från solen främjar glädje, lycka, ro och inre lugn. Eller skicka healing till en särskild händelse/trauma i ditt liv som påverkar dig än i dag, för att minska konsekvenserna av den. Ex mobbning, en olycka du varit ut för, läkarskräck m m. Passar bra att vid samma tillfälle kombinera med andra behandlingar.

Kombinerade behandlingar

Helkroppsmassage med en ansiktsmassage som avslutning. För dig som vill njuta av massagens effekter på hela kroppen.
Kombinera massagens muskelavslappnande effekter med healingens behagliga energiöverföring och känsla av inre frid och lugn. För både kropp och själ.

Så här går det till:
Först får du ca 30 min ryggmassage, sedan ca 30 min healing. Under healingen får du ligga bekvämt på massagebänken. Jag håller händerna på din kropp eller strax ovanför och sänder energi till dig medan du vilar. Jag antecknar en del under tiden. Sedan går vi igenom hur vi upplevde det.
Lossa på spänningar i rygg och nacke, för att därefter njuta av en grundlig rengöring av ansiktet med peeling, mask m m.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Charlotte's Massageterapi

Här kan du få hjälp med värken i nacken, slappna av med en härlig ansiktsrengöring som ger ny lyster till din hy eller få en behaglig, stressreducerande energiöverföring genom healing. Du kan också få koppning.

Återförsäljare för Marja Entrich biologiska hudvårdsserie och kosttillskott.

Mejla eller ring om du vill köpa presentkort.

Välkommen!

Charlotte Hellström
Cert. Massör 1998
Cert. Massageterapeut 1998
Reiki 1 + 2 2001
Sol Ljus- och Månljushealing 2018
Access Bars 2018

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt tidsbokning.
Adress
Falkenerarevägen 42
311 36 Falkenberg
Öppna i Google Maps 🗗