Vad vill du boka?

Varmt välkommen till MM Yogastudio!
Här kan du boka in dig på våra kurser och workshops.

Vill du boka någon av våra resor eller utbildningar, klicka här:
http://mmyogastudioresor.bokadirekt.se


Presentkort

Lördag 2 juni

Välkommen till en informationsträff!
Möt lärarna, ställ frågor, titta på lokalerna. Här får du mer information om vad utbildningen innehåller, hur upplägget är med mera.
Lördagen den 2:a juni kl 12-13 på MiasYogastudio

Söndag 3 juni

Välkommen till en informationsträff!
Välkommen att ställa frågor, titta på lokalerna, träffa lärare och andra intresserade. Här får du mer information om vad utbildningen innehåller, hur upplägget kommer vara med mera.
Lördagen den 3:a juni mars kl 14-15 på MiasYogastudio

Tisdag 19 juni

17:00
75 min
Lärare: Mia Lindén
Kursperiod: Tisdagar 19/7-17/7

I Gravidyoga förbereds kropp och sinne inför förlossningen. Det ger dig ett större välmående under din graviditet, både för dig själv och för barnet du väntar. Du kan börja på Gravidyoga efter 12:e veckan.
Kursen innehåller stärkande yogaställningar, andningsövningar och djup avslappning.
Här presenteras redskap för att hantera värkar och en andningsteknik som för de flesta gravida är till stor hjälp under förlossningen. Du får också råd om hur du kan använda yogan efter förlossningen.
Vid ett tillfälle i mitten/slutet av kursen får du ta med din partner. Då gör vi parövningar och går igenom alla faser under förlossningsarbetet. Varmt välkommen!

Onsdag 20 juni

17:30
90 min
Den 21 juni är det Internationella Yogadagen. Den här dagen är instiftad av FN för att sprida yoga, hälsa och välmående. Vi vill uppmärksamma och fira detta tillsammans med ER kvällen innan, dvs den 20 juni kl 17-19.30 håller Mia, Malou och fler yogalärare från MM Yogastudio en härlig yogaklass tillsammans! Kom och var med, så fyller vi den stora gräsytan bakom minigolfen på GOLFÄNGARNA (mellan Råstasjön och Lötsjön) för att fira och skapa yogamagi tillsammans! Boka din plats. Kostnad är 100 kr som du swishar (går bra att göra innan) 1234 716809 skriv Internationella Yogadagen i meddelandet Det blir en kväll att minnas! Vi finns där från kl 17.00, klassen startar 17.30 Varmt Välkommen!

Onsdag 4 juli

09:00
210 min
Mia & Malou guidar dig en förmiddag i juli med mattips och yoga för kropp & själ. Skön morgonyoga med Malou med utvalda rörelser som väcker kroppen och stimulerar och hjälper kroppens egna renings- och avgiftningsystem. I större delen av sitt liv har Mia varit intresserad av och lagat vegansk och vegetarisk kost, hon delar nu med sig av sina somrigaste tips! Du får färggranna veganska matrecept som är lätta att göra. Lätta sallader, smoothies, fräscha röror och soppor. Vi utforskar smakkombinationer och texturer och hoppas att den här dagen kommer ge dig inspiration att fortsätta på egen hand. Rikliga smakportioner utlovas! Lärare: Mia och Malou
Pris: 900 kr

Lördag 25 augusti

Välkommen till en informationsträff!
Möt lärarna, ställ frågor, titta på lokalerna. Här får du mer information om vad utbildningen innehåller, hur upplägget är med mera.
Lördagen den 25:e aug kl 12-13 på MiasYogastudio

Fredag 21 september

17:00
120 min
Tid: Fredag 21 september kl 17:00 - 19:00
Pris: 650 kr
I priset ingår Karins senaste bok (värde 200 kr). Du får även ett frikort till valfri yogaklass på MM Yogastudio (värde 200 kr).
Om workshopen:
Lär känna ditt underliv! Genom att träna upp din bäckenbotten kan du både slippa och motverka inkontinens, foglossning, framfall och hemorrojder. Knipträning är inte bara något för de som fött barn utanmalla kvinnor vinner på att bygga upp en stark bäckenbotten. På köpet får du en massa trevliga biverkningar, som en stoltare kroppshållning, mindre ont i ryggen, plattare mage, tajtare slida, intensivare orgasmer och ett roligare sexliv. Att lära sig knipträning och sedan fortsätta med den hela livet kommer att ge dig fler hälsofördelar än du kanske trott. Varmt välkommen!
19:00
120 min

30 nov kl 17.00-19.00
Plats: MM Yogastudio

Höftöppnande, stärkande yogaövningar och knipträning
Lär känna ditt underliv! Genom att träna upp din bäckenbotten kan du både slippa och motverka inkontinens, foglossning, framfall och hemorrojder. Knipträning är inte bara något för de som fött barn utanmalla kvinnor vinner på att bygga upp en stark bäckenbotten. På köpet får du en massa trevliga biverkningar, som en stoltare kroppshållning, mindre ont i ryggen, plattare mage, tajtare slida, intensivare orgasmer och ett roligare sexliv. Att lära sig knipträning och sedan fortsätta med den hela livet kommer att ge dig fler hälsofördelar än du kanske trott. Med erfarenhet från sina fulltecknade knipworkshoppar har hälsoprofilen, författaren och yogaläraren Karin Björkegren Jones uppdaterat sin populära bok "Knip för bättre hälsa" med flera nya kapitel och ännu mer knipfakta. Förutom knipkapitlet kan du läsa om yonimassage, hormoner och hur du gör din egen snippolja samt få viktiga råd om hur du tar hand om ditt underliv.

"När vi lär oss att använda den kraft som finns i vår bäckenbotten,
blir våra JA starkare och våra NEJ tydligare."
Pris för workshopen: 650 kr - I priset ingår Karins nya Knip-bok (värde 200 kr) samt ett prova på-tillfälle på MM Yogastudio (värde 200 kr). Du kan även få boken signerad. Välkommen!

Fredag 19 oktober

16:30
120 min
Lär dig hur du kan upprätthålla balans och må bättre även under de kalla årstiderna. Den ayurvediska läkaren Dr Sangeeta Balaprakash berättar om enkla tekniker för hur du kan stärka ditt immunförsvar inför hösten och vintern.

Fredagen den 19 oktober kl.16:30-18:30
Föreläsning med Dr Sangeeta Balaprakash

MM Yogastudio

Ta dig hit med kollektivtrafik

Tunnelbana (Blå Linje 10, Hjulsta)

Kliv av vid SUNDBYBERGS CENTRUM
Uppgång mot Prästgårdsgatan, Tulegatan, Sturegatan

Ta till höger mot Prästgårdsgatan, Tulegatan vid
utgången och gå uppför trapporna

Följ Prästgårdsgatan till vänster och Kyrkogatan är den första gatan till höger

Ca 150 m, 2 min

Buss 515 (Odenplan-Sundbybergs Station)

Kliv av vid hållplats TULETORGET

Från Tulegatan, gå upp längs Kyrkogatan som ligger till höger om Sundbybergs Kyrka

Ca 350 m, 4 min

Pendeltåg (35/36)

Kliv av vid SUNDBYBERGS STATION

Uppgång mot Järnvägsgatan och följ Järnvägsgatan åt höger

Ta till höger på Rosengatan och ta sedan till vänster på Prästgårdsgatan
Kyrkogatan är den första gatan till höger

Ca 450 m, 5 min

Telefon 0708-81 26 66
Webbsida
E-post
Adress
Kyrkogatan 5
172 32 Sundbyberg